Arno Gujon

Gujon u Ljubljani na Nikoljdan: Nastavićemo da pomažemo škole srpskog jezika širom regiona i sveta

RTS 19.12.2020
Arno Gujon, vršilac dužnosti direktora Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu tokom posete Ljubljani doneo je 1.500 kompleta udžbenika i lektire za decu u Sloveniji. Najmlađima je održao onlajn čas na kome se predstavio i objasnio… »

Kontingent pomoći Gujon: Pun šleper humanitarne pomoći stigao u Gračanicu

Večernje novosti 16.12.2020
ARNO Gujon, predsedik Francuske humanitarne organizacije “Solidarnost za Kosovo” i v.d. direktor Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu pri Ministarstvu spoljnih poslova, istakao je da je novi božićni kontigent pomoći namenjen srpskoj… »

Gujon: U Gračanicu stigao pun šleper pomoći iz Grenobla za srpsku decu na Kosovu

Vesti online 16.12.2020
Francuski humanitarac i v.d. direktora Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu pri Ministarstvu spoljnih poslova Arno Gujon, objavio je da je novi kontigent pomoći namenjen srpskoj deci na Kosovu koji je iz Grenobla krenuo ka Gračanici pre… »

Arno Gujon, novi direktor Uprave za dijasporu

WDR 10.12.2020
Sanja Ivačić, Beograd U Srbiji poznat kao francuski humanitarac koji pomaže Srbe na Kosovu, a u rodnoj Francuskoj po desničarskim političkim stavovima koji su previše ekstremni čak i za Marin Le Pen. Francuz sa srpskim državljanstvom počeo je da… »

Za lepši Božić dece s Kosova

Vesti online 10.12.2020
Arno Gujon je pre dve sedmice postavljen za direktora Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu, ali ga ta velika obaveza nije omela da nastavi svoju humanu misiju pomoći našem narodu na Kosovu. Sprema se novi konvoj Obnovljena škola Čovek… »

Gujon šalje Božićni konvoj za srpsku decu na Kosovu i Metohiji

RTV 09.12.2020
GRENOBL - Francuski humanitarac Arno Gujon objavio je danas na Instagramu da je novi kontigent pomoći namenjen srpskoj deci na Kosovu iz Grenobla krenuo ka Gračanici i da uprkos pandemiji ne odustaje od organizovanja 17. tradicionalnog Božićnog… »

Želje u posveti: Arno Gujon dobio poklon prvog radnog dana (foto)

Večernje novosti 02.12.2020
PRVOG radnog dana, kao v. d. direktora Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu, Arnoa Gujona dočekao je ministar spoljnih poslova Nikola Selaković, u okviru čijeg resora funkcioniše ova Uprava, i predao mu poklon dobrodošlice. Gujon je… »

Gujon: Obnovljena škola u goranskom selu

RTV 01.12.2020
BEOGRAD - Vršilac dužnosti direktora Uprave Ministarstva spoljnih poslova za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu, francuski humanista Arno Gujon, objavio je danas da je sredstvima njegove organizacije Solidarnost za Kosovo obnovljena osnovna škola… »

Gujon: Od francuskog desničara do državnog funkcionera

Nova 30.11.2020
Francuz poznat po humanitarnom radu na Kosovu, postao je državni sekretar ministarstva spoljnih poslova. On će ubuduće voditi Upravu za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu. Šta je Arnoa Gujona kvalifikovalo za ovu funkciju istražuje ekipa… »

Srbljanović: Ima ljudi koji misle da je Gujon rasista

Nova 30.11.2020
Dramska spisateljica Biljana Srbljanović u novoj kolumni osvrnula se na imenovanje francuskog državljanina Arnoa Gujona na mesto državnog sekretara za pitanja dijaspore pri Ministarstvu spoljnih poslova, podsećajući na njegovu prošlost u esktremno… »

Vesti dana »