Arno Gujon

Potraga za blagom na KiM

Vesti online 11.03.2021
Povodom obeležavanja martovskog pogroma na KiM, SAVA onlajn škola srpskog jezika, kulture i tradicije organizuje besplatnu onlajn radionicu za srpsku decu u dijaspori pod nazivom “Kosovo i Metohija – potraga za blagom”. Priredba, namenjena deci… »

Fondacija "Ana i Vlade Divac": 2020. bila i godina dobročinstva i solidarnosti

RTS 02.03.2021
Vlade Divac, osnivač Fondacije "Ana i Vlade Divac", rekao je na panel diskusiji "Filantropija nema granice" da uvek kada dođe u Srbiju želi da promoviše filantropiju na pravi način. Tri milijarde evra godišnje u proseku, prethodnih 10 godina, u… »

Gujon: Ulaganja dijaspore u Srbiju velika i raznovrsna

Vesti online 02.03.2021
Ulaganja dijaspore u Srbiju su velika i raznovrsna, rečeno je danas na panel diskusiji na temu davanja i doniranja srpske dijaspore “Filantropija nema granice”. Vršilac dužnosti direktora Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu… »

Ulaganja dijaspore u Srbiju velika i raznovrsna

Politika 02.03.2021
Ulaganja dijaspore u Srbiju su velika i raznovrsna, rečeno je danas na panel diskusiju na temu davanja i doniranja srpske dijaspore „Filantropija nema granice”. Vršilac dužnosti direktora Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu… »

Ulaganja dijaspore u Srbiju velika i raznovrsna

RTV 02.03.2021
BEOGRAD - Ulaganja dijaspore u Srbiju su velika i raznovrsna, rečeno je danas na panel diskusiju na temu davanja i doniranja srpske dijaspore "Filantropija nema granice". Vršilac dužnosti direktora Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu… »

Ulaganja dijaspore u Srbiju velika i raznovrsna

Dnevnik 02.03.2021
BEOGRAD: Ulaganja dijaspore u Srbiju su velika i raznovrsna, rečeno je danas na panel diskusiju na temu davanja i doniranja srpske dijaspore "Filantropija nema granice". Vršilac dužnosti direktora Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu… »

Pitomo društvo: Porodica Arna Gujona u rezervatu “Obedska bara” srela zanimljiv čopor

Večernje novosti 22.02.2021
TOKOM nedavne opuštene šetnje u rezervatu prirode "Obedska bara", direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon i njegova porodica dobili su iznenadno društvo. Bio je to čopor poludivljih svinja. Kako je Gujon napisao na svom… »

Arno Gujon: Počinje kampanja za očuvanje srpskog jezika u dijaspori

Pravda 21.02.2021
Povodom Međunarodnog dana očuvanja maternjeg jezika 21. februara, Uprava za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu pokreće kampanju za očuvanje srpskog jezika, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova. Navodi se da će na Radioteleviziji Srbije… »

Počinje kampanja za očuvanje srpskog jezika (VIDEO)

Vesti online 21.02.2021
Uprava za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu pokreće kampanju za očuvanje srpskog jezika, povodom Međunarodnog dana očuvanja maternjeg jezika 21. februara. Više spotova, u kojima različitim narečjima, srpskim jezikom govore Srbi iz cele… »

Kampanja za očuvanje jezika: Srpski jezik kao nit koja povezuje čitavu zajednicu

Večernje novosti 21.02.2021
POVODOM Međunarodnog dana očuvanja maternjeg jezika 21. februara, Uprava za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu pokrenula je kampanju za očuvanje srpskog jezika. - Svaki Srbin, pogotovo pripadnik druge ili treće generacije u inostranstvu, koji… »

Vesti dana »