Arno Gujon

Krajiška nošnja: Arno Gujon odmah isprobao poklon

Večernje novosti pre 2 dana
Foto Arhiva Direktor Kancelarije za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu, nije oklevao i rado je prihvatio dar. Odmah ga je i isprobao i u njemu se slikao. Fotografije je podelio sa svojim pratiocima na društvenim mrežama, uz belešku: - Saznanje… »

Gujon odao počast ubijenim Srbima na Petrovačkoj cesti

Dnevnik pre 17 dana
JANjILA: Direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon obišao je danas u selu Janjila u Republici Srpskoj mesto stradanja Srba prognanih iz Hrvatske i poklonio se žrtvama kod Spomen-krsta na Petrovačkoj cesti. Povodom… »

Arno Gujon i episkop bihaćko-petrovački obišli u Jagnjilama mesto stradanja Srba prognanih iz Hrvatske

Danas pre 17 dana
Direktor Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon i episkop bihaćko-petrovački Sergej obišli su danas u Jagnjilama mesto stradanja Srba prognanih iz Hrvatske i poklonili se žrtvama kod Spomen-krsta na Petrovačkoj cesti. Kako se… »

Gujon u Drvaru: Srbi u Federaciji BiH nisu sami

Sputnik pre 18 dana
Srbi u Federaciji BiH nisu sami dok je solidarnosti Srbije i brige o njima, poručio je v.d. direktora Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon. Gujon se tokom posete Drvaru sastao sa rukovodstvom ove opštine, predstavnicima… »

Gujon u Drvaru: Srbi u Federaciji BiH nisu sami

Vesti online pre 17 dana
Srbi u Federaciji BiH nisu sami dok je solidarnosti Srbije i brige o njima, poručio je v.d. direktora Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon. On se tokom posete Drvaru sastao sa rukovodstvom ove opštine, predstavnicima udruženja… »

Gujon u Drvaru: Srbi u FBiH nisu sami

Dnevnik pre 17 dana
DRVAR: Srbi u Federaciji BiH nisu sami dok je solidarnosti Srbije i brige o njima, poručio je v.d. direktora Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon. On se tokom posete Drvaru sastao sa rukovodstvom ove opštine, predstavnicima… »

Gujon u Drvaru: Srbi u FBiH nisu sami

B92 pre 17 dana
Srbi u FBiH nisu sami dok je solidarnosti Srbije i brige o njima, poručio je v.d. direktora Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon. On se tokom posete Drvaru sastao sa rukovodstvom ove opštine, predstavnicima udruženja i… »

Gujon u Drvaru: Srbi u FBiH nisu sami

RTV pre 17 dana
DRVAR - Srbi u Federaciji BiH nisu sami dok je solidarnosti Srbije i brige o njima, poručio je v.d. direktora Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon. On se tokom posete Drvaru sastao sa rukovodstvom ove opštine, predstavnicima… »

Arno Gujon sa Srbima iz Federacije BiH

RTV pre 18 dana
DRVAR - Direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu, Arno Gujon, sastaće se danas s načelnicima opština Drvar, Glamoč i Istočni Drvar, predstavnicima srpskih udruženja i sveštenstvom u Drvaru i Glamoču. Gujon je trodnevnu posetu… »

Arno Gujon sa Srbima iz Federacije BiH

Politika pre 18 dana
Direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu, Arno Gujon, sastaće se danas s načelnicima opština Drvar, Glamoč i Istočni Drvar, predstavnicima srpskih udruženja i sveštenstvom u Drvaru i Glamoču. Gujon je trodnevnu posetu Bosni i… »

Vesti dana »