Arno Gujon

Gujon sa koleginicama Na doručku: Poklon za Dan žena

Večernje novosti pre 15 dana
DIREKTOR Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon odlučio je da podrži i ohrabri svoje najbliže saradnice i zahvali im na svemu što su činile tokom cele godine za njihov vredni kolektiv. Instagram Umesto cveća, Gujon je kao… »

"Otvaraju se nove srpske škole"

B92 pre 30 dana
Direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon najavio je otvaranje dodatnih škola srpskog jezika u Austriji i SAD. "Prvi put po zvaničnom programu Republike Srbije, počeće škole za srpsku decu u SAD, u Čikagu, Milvokiju… »

Najavljeno otvaranje novih srpskih dopunskih škola u Americi i Austriji /foto/

Sputnik pre 31 dana
Direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon najavio je, povodom Dana maternjeg jezika, otvaranje dodatnih škola srpskog jezika u Austriji i Sjedinjenim Američkim Državama. „Prvi put po zvaničnom programu Republike Srbije… »

Gujon: Nove srpske škole u SAD i Austriji

RTV pre 31 dana
BEOGRAD - Direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon najavio je, povodom Dana maternjeg jezika, otvaranje dodatnih škola srpskog jezika u Austriji i SAD. "Prvi put po zvaničnom programu Republike Srbije, počeće škole za… »

Arno Gujon upoznao naučnika: Sećanje na "Apolo"

Večernje novosti pre 31 dana
DIREKTOR Uprave za dijasporu i Srbe u regionu Arno Gujon imao je prilike da ovih dana razgovara sa našim iseljenicima u Sjedinjenim Američkim Državama, među kojima je bio i naučnik David Vujić, član čuvenog programa "Apolo". Foto: Tanjug/Zoran… »

Arno Gujon za „Politiku”: Najveći skup srpske dijaspore u poslednjih 20 godina

Politika pre 31 dana
U Vašingtonu je održan prvi veliki skup srpske dijaspore, organizovan posle više od dve decenije, simbolično nazvan „Jačanje veza”, a koji je po rečima ambasadora Marka Đurića imao za cilj da bude početni impuls za buduća okupljanja Srba u… »

David Vujić iz Vašingtona dobitnik nagrade Majka Srbija; Đurić: Želimo da svi Srbi u SAD postanu ambasadori

RTV 19.02.2023
VAŠINGTON - Direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon i ambasador Srbije u SAD Marko Đurić, dodelili su na skupu dijaspore u Vašingtonu nagradu Majka Srbija Davidu Vujiću, američkom naučniku srpskog porekla, osnivaču… »

David Vujić dobitnik nagrade "Majka Srbija"

RTS 19.02.2023
Srbija i srpska dijaspora u Sjedinjenim Državama ulaze u novu fazu posle zajedničkog skupa održanog u Vašingtonu pod nazivom Jačanje veza. Postoji puno novih ideja za povezivanje kao i da se iskoristi ogroman potencijal dijaspore. Davidu Vujiću… »

Nove škole srpskog jezika

Vesti online 13.02.2023
Direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon boravio je proteklog vikenda u Beču, gde je, osim posete Svetosavskom balu, obavio i razgovore sa predstavnicima srpskih udruženja. Tako se u Ambasadi Srbije sastao sa osnivačem i… »

Špijunka: Gujon dobio gusle na poklon (foto)

Večernje novosti 08.02.2023
DIREKTOR Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima Arno Gujon nedavno je u Kragujevcu na poklon dobio gusle. Foto I. Marinković A to je instrument koji je, uz kolo i slavu, svoje mesto našao i na Uneskovoj listi kulturnog nasleđa. - Guslari su… »

Vesti dana »