Arno Gujon

Zaigrao kolo: Arno Gujon bio je za vikend u Severnoj Makedoniji

Večernje novosti pre 9 dana
DIREKTOR Kancelarije za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu i humanitarac Arno Gujon za vikend je bio u Severnoj Makedoniji, gde je u Kumanovu, između ostalog, prisustvovao godišnjem koncertu kulturno-umetničkog društva "Srpski vez". Foto V… »

Gujon sa predstavnicima Srba u Severnoj Makedoniji i gradonačelnikom Kumananova

RTV pre 10 dana
KUMANOVO - Direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu, Arno Gujon, koji je u službenoj poseti Severnoj Makedoniji (18-19.jun), u razgovoru s predstavnicima Srba preneo je spremnost Uprave da kroz sufinansiranje projekata pomaže njihove… »

Gujon posetio Srbe u Federaciji BiH i podelio poklone đacima

RTV pre 21 dana
MOSTAR - Direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon podelio je u Mostaru đacima Prosvjetine škole srpskog jezika, istorije i kulture, udžbenike od prvog do osmog razreda, kao i sportske rekvizite za fizičko vaspitanje. U… »

Špijunka: Arno Gujon na putu uz „Večernje novosti“

Večernje novosti pre 21 dana
DIREKTOR Kancelarije za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu i humanitarac Arno Gujon prekratio je putovanje za Bosnu i Hercegovinu čitajući "Novosti". Foto V. Danilov On je na "Instagramu" objavio fotografiju uz potpis da prelistava dnevnu… »

Čuvari budućnosti!

Vesti online 28.05.2022
Svečanim koncertom u Dečjem kulturnom centru, u petak je počeo trodnevni Svesrpski dečji sabor koji je okupio nekoliko stotina mališana iz Nemačke, Rumunije, Slovenije i Hrvatske, kao i njihove vršnjake – domaćine iz Osnovne škole “Starina… »

Čitajte u “Vestima”: Čuvari budućnosti!

Vesti online 27.05.2022
Svečanim koncertom u Dečjem kulturnom centru, u petak je počeo trodnevni Svesrpski dečji sabor koji je okupio nekoliko stotina mališana iz Nemačke, Rumunije, Slovenije i Hrvatske, kao i njihove vršnjake – domaćine iz Osnovne škole “Starina… »

Arnou Gujonu uručena „Ćirilična darovnica”

Politika 26.05.2022
Treba promovisati, očuvati, negovati pismo i jezik zato što oni imaju samo nas, poručio je istaknuti humanista u Bajinoj Bašti. Bajina Bašta. – Na završetku četvrte „Ćirilične baštine” preksinoć u Bajinoj Bašti, četvorodnevne… »

Naučio da čita i piše ćirilicom iako je rođen u Francuskoj: Bajina Bašta se odužila velikom humanisti koji je kombijem…

RINA 25.05.2022
Pretraga Registracija Naučio da čita i piše ćirilicom iako je rođen u Francuskoj: Bajina Bašta se odužila velikom humanisti koji je kombijem došao u Srbiju pre 18 godina a tu ostao do danas (FOTO)(VIDEO) Bajina Bašta - Kad je imao 19 godina sa… »

Bajina Bašta se odužila velikom humanisti koji je naučio da čita i piše ćirilicom iako je rođen u Francuskoj

Glas Zapadne Srbije 25.05.2022
Bajina Bašta - Kad je imao 19 godina sa bratom je seo u kombi i zaputio se na Kosovo da pomogne Srbima i već tada je znao da će naša zemlja postati njegov dom. Francuz i veliki humanista, Arno Gujon, direktor Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima… »

Sa 19 godina seo je u kombi i krenuo na Kosovo da pomogne Srbima, naučio ćirilicu, a sad je dobio i nagradu

Telegraf 25.05.2022
Novo priznanje za Francuza, velikog humanistu na našim prostorima. Kad je imao 19 godina sa bratom je seo u kombi i zaputio se na Kosovo da pomogne Srbima i već tada je znao da će naša zemlja postati njegov dom. Francuz i veliki humanista, Arno Gujon… »

Vesti dana »