Bahami

Udovica Šona Konerija o poslednjim danima slavnog Bonda: "Želeo je tako da umre..."

Telegraf 01.11.2020
Legendarni glumac je preminuo na Bahamima u snu, okružen voljenim ljudima. Legendarni Šon Koneri i umetnica Mišelin Rekrebrin u braku su bili 45 godina, a glumčeva žena mu je nakon njegove smrti odala počast snažnim rečima, te je otkrila kako je… »

Sin poznatog glumca otkrio nove detalje

Alo 01.11.2020
U poslednje vreme je bio bolestan i veoma se slabo osećao. Prvi tajni agent iz serijala o Džejmsu Bondu popularni glumac On je u poslednje vreme bio bolestan i veoma se slabo osećao, a preminuo je u snu u svom domu na Bahamima. Sve ovo potvrdio je i… »

Otkriveni novi detalji smrti popularnog glumca - Šon Koneri je umro u snu: Oglasio se njegov sin

Srbija danas 01.11.2020
U poslednje vreme je bio bolestan i veoma se slabo osećao. Prvi tajni agent iz serijala o Džejmsu Bondu popularni glumac Šon Koneri preminuo je u subotu u 90. godini. On je u poslednje vreme bio bolestan i veoma se slabo osećao, a preminuo je u snu u… »

Sin šona konerija otkrio detalje smrti: Tata je umro u snu u svojoj kući na Bahamima

Kurir 01.11.2020
Škotski glumac i prvi tajni agent iz serijala o Džejmsu Bondu Šon Koneri preminuo je juče u 90. godini života. Glumac je bio slab i bolestan, a preminuo je u snu, u svom domu na Bahamima, piše britanski San, što je potvrdio i njegov sin Džejson… »

Ser Šon Koneri – Vatreni Škot, najbolji Bond, naj-muškarac...

Politika 31.10.2020
LONDON – Proslavljeni britanski glumac ser Šon Koneri preminuo je danas u 91. godini, potvrdila je njegova porodica. Koneri je preminuo preko noći u snu, na Bahamima gde je živeo, a najpoznatiji široj javnosti je po ulozi prvog Džejmsa Bonda na… »

Umro Šon Koneri, legendarni Džejms Bond

N1 Info 31.10.2020
Čuveni glumac Šon Koneri preminuo je u 91. godini, saopštila je njegova porodica. On je preminuo tokom noći u snu, na Bahamima, gde je boravio, javlja BBC, a navodno se nije osećao dobro već neko vreme. Izvor: N1/Reuters/Agencije Škotski glumac bio… »

Od poliranja mrtvačkih sanduka do viteza, Bafte i Oskara – Šon Koneri

RTS 31.10.2020
Šon Koneri preminuo je u svom domu na Bahamima. Umro je u snu, u devedeset prvoj godini. Njegov sin Džejson saopštava da je čuveni glumac bolovao već neko vreme i da je porodica bila sa njim u poslednjim danima života. Za obožavaoce, Šon Koneri… »

Šon Koneri – kako je raznosač mleka i fudbaler postao Bond

Nova 31.10.2020
Možda nisam dobar glumac, ali šta god da sam drugo radio u životu bio bih daleko lošiji, govorio je Šon Koneri, glumac koji je krajem avgusta proslavio 90. rođendan, a jutros preminuo u snu, u svom domu na Bahamima. Ako je neko bio pravi i… »

Umro glumac Šon Koneri

Novi magazin 31.10.2020
Škotski glumac Šon Koneri, legendarni Džems Bond, umro je u 91. godini, javila je danas njegova porodica. Najpoznatiji je bio po ulozi Bonda, prvi je koji ga je glumio, i igrao je u sedam filmova o britanskom špijunu, prenosi Bi-Bi-Si (BBC). Smatran… »

Šon Koneri, odlazak glumačke legende

Nova 31.10.2020
Na Bahamima je, posle kraće bolesti, umro jedan od najvećih svetskih glumaca, Škotlanđanin Šon Koneri. Vest o smrti velikog glumca potvrdila je njegova porodica. Nedavno je, 25. avgusta, proslavio 90. rođendan.… »

Vesti dana »