Bahami

Pepeo sa posmrtnim ostacima Šona Konerija biće posut u Škotskoj: To je bila njegova poslednja želja

Telegraf 09.11.2020
- Vratićemo Šona u Škotsku - rekla je glumčeva udovija Mišelin Rokerbrun. Slavni glumac Šon Koneri, prvi Džejms Bond, preminuo je u 91. godini života na Bahamima, gde je živeo. Kako je za "Scottish Mail on Sunday" izjavila njegova udovica… »

Tropska oluja Eta verovatno kao uragan stiže do Floride kasno u nedelju

Glas Amerike 09.11.2020
Tropska oluja Eta dobija na snazi i verovatno će postati uragan ponovo do trenutka kada stigne do države Florida u nedelju ili ponedeljak ujutro, kažu prognostičari. Američki Nacionlni centar za uragane u Majamiju u nedelju je izdao upozorenje na… »

Biden je izgubio ćerku, sina i prvu ženu - život novog predsednika Amerike su obeležile jezive tragedije

Noizz 08.11.2020
Privatni život novog američkog predsednika Joea Bidena obeležila je tragedija za tragedijom i masa loše sreće, iako je sad dočekao svoju dobru karmu i na čelu je SAD. Nakon što je 1966. godine diplomirao pravo, zaprosio je svoju devojku… »

Cena vile šona konerija skočila nakon smrti na 34.000.000$! Čuveni glumac živeo u raju na zemlji, ovo se ne viđa svaki…

Kurir 07.11.2020
Luksuzna vila u Nici u Francuskoj, koja je pripadala nedavno preminulom glumcu Šonu Koneriju sada je na prodaju. Raskošna nekretnina bila je procenjena na 27 miliona, a nakon njegove smrti cena je skočila na čak neverovatnih 34 miliona dolara, prenose… »

Luksuzna vila Šona Konerija na prodaju za 34 miliona dolara

Nova 07.11.2020
Luksuzna vila u Francuskoj, koja je do skoro pripadala glumačoj legendi Šonu Koneriju, prodaje se za 34 miliona dolara. Udaljena samo trideset minuta od Monaka, luksuzna vila preminulog glumca stavljena je na prodaju. Šon je ovde živeo dvanaest godina… »

Eta se pomera prema Kajmanima, Bahamima i Kubi

Glas Amerike 07.11.2020
Američki prognostičari saopštili su rano u subotu da će Eta, sada tropska depresija, "značajno ojačati" dok se pomera prema Bahanima, Kajmanskim ostrvima i Floridi. Nacionalni centar za uragane (NHC) saopštio je da su upozorenja zbog oluje na snazi… »

Senka od čoveka! Udovica Mišelin objavila poslednju fotografiju Šona Konerija (foto)

Večernje novosti 02.11.2020
MIŠELIN Rokebrun, udovica glumca Šona Konerija, odala je počast preminulom suprugu dirljivom porukom, a sada je objavljena i njihova poslednja zajednička fotografija, na kojoj se par drži za ruke. Koneri je sa suprugom fotografisan na njihovu 45… »

Veruje se da je ovo poslednja fotografija Šona Konerija i njegove udovice Mišelin

B92 02.11.2020
Mišelin Rokebrun, udovica glumca Šona Konerija, odala je počast preminulom suprugu dirljivom porukom, a sada je objavljena i njihova poslednja zajednička fotografija, na kojoj se par drži za ruke. Koneri je sa suprugom fotografisan na njihovu 45… »

Udovica Šona Konerija otkrila detalje: Bio je dementan, želeo je da se agonija što pre završi!

Kurir 02.11.2020
Ceo svet oprašta se od glumačke legende ser Šona Konerija, koji je preminuo u subotu u svom domu na Bahamima. Prvi Džejms Bond poslednjih meseci života imao je demenciju, otkrila je njegova supruga Mišelin Rokebrun (91) i rekla da se dosta mučio i… »

Odlazak izuzetnog džentlmena i prvog Bonda

Danas 01.11.2020
Povodom smrti škotskog glumca Šona Konerija (1930-2020) Ako smrt može biti lepa, onda bi verovatno izgledala ovako. Umreti u snu, u 90. godini života, u svojoj kući na Bahamima. Gotovo dvadeset godina od kako ste se penzionisali. Skoro dve pune… »

Vesti dana »