Bahami

Sudbonosni susret, veridba kao nijedna druga i želja za zajedničkom decom: Detalji romanse Džej Lo i Aleksa Rodrigeza će…

Blic 26.12.2020
Prelepa pevačica i slavni bejzbol igrač nisu se zaljubili na prvu loptu, jedan poziv na večeru sve je promenio, a danas ne kriju emocije. Romantična veridba odigrala se na Bahamima, a planove za gala venčanje poremetio im je korona virus, zbog čega… »

Dišu na usta jer nemaju nos, imaju "vrtiće" za mladunce, a kada jedu stoje na vodi: Pogodite ko su?

Telegraf 19.12.2020
Kada spavaju jedan deo tela im je uvek budan, s toga se smenjuju s noge na nogu, zbog balansa. Spadaju u jednu od "najfensi" vrsta, a obožavaju mulj obala i u njemu žive. Zaštitni su znak Bahama, a proizvodi sa njihovim likom nikada ne izlaze iz… »

Kanadski modni milioner uhapšen zbog silovanja devojčica: Obećavao im da će im pomoći u izgradnji manekenske karijere, pa…

Blic 16.12.2020
Kanadski milioner iz modne industrije Piter Nigard (79) uhapšen je danas u kanadskom gradu Vinipegu na osnovu Zakona o izručenju pošto je u SAD optužen za silovanje više žena i devojčica i danas će se pojaviti pred sudom. Početkom ove godine… »

Modni mogul uhapšen zbog jezivih optužbi: 25 godina trgovao ženama, iskorišćavao ih, reketirao, a među njima i…

Kurir 16.12.2020
Čuveni modni preduzetnik Piter Nigard (79) uhapšen je u utorak na temelju optužnica koje ga terete za trgovinu ljudima u svrhu seksualnog iskorišćavanja, reketiranje i druge zločine u koje je uključeno više desetina žena, između ostalog i… »

Kanadski milioner uhapšen zbog silovanja devojčica

Nova 15.12.2020
Kanadski milioner iz modne industrije Piter Nigard (79) uhapšen je danas u kanadskom gradu Vinipegu na osnovu Zakona o izručenju pošto je u SAD optužen za silovanje više žena i devojčica i danas će se pojaviti pred sudom. Na veb stranici… »

Uhapšeni kanadski milioner Piter Nigard optužen za seks trafiking i silovanje

Nedeljnik 15.12.2020
Tribune242/MEGA / The Mega Agency / Profimedia Kanadski milioner iz modne industrije Piter Nigard (79) uhapšen je juče u kanadskom Vinipegu po zahtevu američkog tužilaštva u Njujorku, a koje ga optužuje za seks trafiking i silovanje desetine žena i… »

Modni mogul uhapšen zbog optužbi za silovanje žena i devojčica

BizLife 15.12.2020
Kanadski milioner iz modne industrije Piter Nigard (79) uhapšen je u kanadskom gradu Vinipegu na osnovu Zakona o izručenju, pošto je u SAD optužen za silovanje više žena i devojčica. Početkom ove godine američke savezne vlasti pretresle su… »

Uhapšen milijarder: Sipao drogu devojčicama u piće na privatnim žurkama pa ih silovao!? Obećavao im blistave karijere

Mondo 15.12.2020
Kanadski milijarder iz modne industrije Piter Nigard (79) uhapšen je danas u kanadskom gradu Vinipegu na osnovu Zakona o izručenju pošto je u SAD optužen za silovanje više žena i devojčica i danas će se pojaviti pred sudom. Kanadski milijarder iz… »

Počinio zločine koje mu niko neće oprostiti: Uhapšen milioner, vlasnik moćne modne industrije! (video)

Srbija danas 15.12.2020
Sada je primoran da donese odluku koja će ga skupo koštati. Kanadski milioner iz modne industrije Piter Nigard (79) uhapšen je danas u kanadskom gradu Vinipegu na osnovu Zakona o izručenju pošto je u SAD optužen za silovanje više žena i devojčica… »

Kanadski modni milioner uhapšen zbog silovanja devojčica

Dnevnik 15.12.2020
OTAVA: Kanadski milioner iz modne industrije Piter Nigard (79) uhapšen je danas u kanadskom gradu Vinipegu na osnovu Zakona o izručenju pošto je u SAD optužen za silovanje više žena i devojčica i danas će se pojaviti pred sudom. Početkom ove… »

Vesti dana »