Bahami

Krijumčario kokain vredan tri miliona evra u Hrvatsku, družio se s Fidelovim bratom, a pao u Kostariki

Alo 26.02.2021
Njegova desna ruka Nikola Katić pravosnažno je osuđen na 10 godina zatvora. Mike Aničić osuđen je na 13 godina zatvora, jer je avionima s Bahama krijumčario kokain u Hrvatsku, koja je za njim raspisala poternicu. Nakon što su ga pola godine… »

Amerikup: Ajzea vodio Amere, Barea Portorikance

Sport klub 21.02.2021
U noći između subote i nedelje na programu su bili dueli kvalifikacija za Amerikup, kontinentalno takmičenje Severne Amerike. Reprezentacija SAD je u „šarenom“ sastavu, koji je predvodila nekolicina poznatih imena, lako izašla na kraj sa… »

I Hrvati imaju grend slem šampiona: Rođen u BiH, živi na Bahamima - i osvojio je Australijan open!

Mondo 21.02.2021
Veliki uspeh za hrvatskog tenisera. Veliki uspeh za hrvatskog tenisera. Pre nego što Novak Đoković i Danil Medvedev izađu na teren "Rod Lejver arene" i bore se za titulu u singlu, odigrano je finale u muškom dublu! Novi šampioni Australijan opena su… »

Hrvati imaju svog gren slem šampiona: Dodig i Polašek pokorili Melburn

Večernje novosti 21.02.2021
NOVI šampioni u dubl konkurenciji na Australijan opena su hrvatski teniser Ivan Dodig i Filip Polašek iz Slovačke. Oni su u finalu prvog grend slema sezone pobedili DŽoa Salinburija i Radževa Rama, Britanca i Amerikanca, koji su branili trofej iz… »

Tri trojke za 50 sekundi: Ajzea Tomas cepa mrežice kao nekad

Sport klub 20.02.2021
Ajzea Tomas je igrajući za reprezentaciju SAD protiv Bahama podsetio na najbolje dane, vezao je tri trojke u tri napada za redom, za manje od jednog minuta.… »

Na prodaju privatno ostrvo na Bahamima: Postanite vlasnik plaže sa tirkiznom vodom i velelepne vile

Telegraf 17.02.2021
Ostrvo je opskrbljeno generatorima za struju i sistemom koji filtrira vodu. Privatno tropsko ostrvo i kuća na Bahamima, sa 8 hektara zemlje, pet hekata priobalja sa dve uređene plaže, plus sa velikim spiskom poznatih koji su na njemu boravili do sada… »

33 Dana na pustom ostrvu: Potonuo im je brod, doplivali su do kopna, a preživeli tako što su jeli pacove (video)

Blic 11.02.2021
Američka Oblaska straža potvrdila je da su tri kubanska državljana za koja se veruje da su 33 dana bila nasukana na nenaseljenom ostrvu na Bahamima spašeni, prenosi BBC. Vazdušna posada Obalske straže koja je bila u redovnoj patroli u ponedeljak… »

Spaseni sa pustog ostrva posle 33 dana

Vesti online 11.02.2021
Američka Obalska straža potvrdila je da su tri kubanska državljana za koja se veruje da su 33 dana bila nasukana na nenaseljenom ostrvu na Bahamima spašeni. Vazduhoplovna posada Obalske straže koja je bila u redovnoj patroli u ponedeljak primetila je… »

Troje spaseno sa pustog ostrva, tvrde da su na njemu proveli 33 dana

Sputnik 11.02.2021
Američka Obalska straža potvrdila je da su tri kubanska državljana za koja se veruje da su 33 dana bila nasukana na nenaseljenom ostrvu na Bahamima spašeni. Vazduhoplovna posada Obalske straže koja je bila u redovnoj patroli u ponedeljak primetila je… »

Jeli kokose i pacove i preživeli mesec dana na pustom ostrvu

Nova 11.02.2021
Američka obalska straža spasila je tri osobe koje su 33 dana bile nasukane na pustom ostrvu na Bahamima. Tokom rutinske patrole iz vazduha, obalska straža primetila je grupu ljudi kako manično mašu priručnom zastavom na Angila Keju. Kubanci su… »

Vesti dana »