Bahami

Golubarstvo u Srbiji: Na krilima prošlosti

Biznis i finansije pre 17 dana
Kada slušate sa kojim nadahnućem golubari pričaju o svom hobiju, učiniće vam se da golubarstvo sasvim sigurno čeka svetla budućnost. Istina je, međutim, potpuno drugačija – sve je manje mladih koji imaju volje, vremena ili sredstava da gaje… »

Džejson Derulo čeka prvo dete sa zgodnom devojkom! Pevač zaplakao kad je saznao da će postati otac! (foto)

Kurir pre 21 dana
Američki pevač i plesač, Džejson Derulo čeka dete prvo dete sa svojom izabranicom Dženom Frums. Nakon saznanja da će postati otac, muzičar je zaplakao od sreće i ne može da dočeka dan kada će bebu držati u naručju. On je vest o prinovi odmah… »

Niska stopa raj da se kriju stope: Ofšor jurisdikcije nude atraktivne uslove poslovanja za kompanije u vlasništvu…

Večernje novosti 17.03.2021
OBEZBEĐUJU niske poreze i prilično jednostavne propise poslovanja. Rad u ofšor zonama skoro po pravilu garantuje privatnost. Poreske oaze nerezitentima nude podsticaje za smanjenje nameta, zaštitu imovine, poverljivost računa... Ove zone pružaju… »

Za komad raja na Bahamima – 19,5 miliona dolara

RTS 14.03.2021
Ostrvo Sveti Endrju (Little Ragged Island) na Bahamima jedno je od najvećih, a prodavaće se između 26. i 31. marta 2021. godine na aukciji kuće „Concierge Auctions”. Ostrvo je dostupno za kupovinu po početnoj ceni od 19,5 miliona dolara. Prostire… »

Prodaje se “raj na zemlji”: Evo koliko košta ostrvo na Bahamima (video)

BizLife 12.03.2021
St. Andrew’s (Little Ragged) najveće je privatno ostvro koje je trenutno ponuđeno na prodaju na Bahamima. Reč je o površini od 730 hektara na kojima je moguće videti prelepa brda prekrivena šumom, ali i netaknute kilometarske plaže sa… »

Isplivali intimni snimci sa egzotičnog letovanja Uraganki, voditelj ih iznenadio i objavio sve, a one od blama propale u…

Alo 10.03.2021
One su naravno i više nego odlično reagovale na ove video snimke i istakle kako im je bilo zabavno jer na Bahamima svi vole da đuskaju i odlično su se provodile dok su bile tamo. Predstavnice Srbije na ovogodišnjem Evrovizijskom takmičenju… »

Misteriozna kugla s ruskim natpisom nađena na Bahamima: Iz peska na plaži je otkopala turistkinja! (foto)

Mondo 28.02.2021
Ruske vlasti ćute. Ruske vlasti ćute. Teška lopta od titanijuma, za koju se smatra da je bila deo ruske svemirske letelice, otkrivena je na plaži na Bahamima. Predmet je pronašla britanska državljanka Manon Klark. "U šetnji sam primetila srebrni… »

Na plaži na Bahamima naišli na misterioznu kuglu: Ima ruski natpis, a stručnjaci misle da se radi o satelitu! (foto)

Kurir 27.02.2021
Veoma neobična kugla od titanijuma, sa ruskim natpisom, otkrivena je na plaži na Bahamima. Britanka Menon Klark šetala na ostrvu Harbor sa porodicom kada je primetila kuglu od 41 kilograma. "Videla sam kako iz peska viri ovaj sjajni predmet. Videli smo… »

Titanijumska kugla sa neba: Ruski satelit završio na plaži na Bahamima

Večernje novosti 27.02.2021
TEŠKA lopta od titanijuma, za koju se smatra da je bila deo ruske svemirske letelice, otkrivena je na plaži na Bahamima. Predmet je pronašla britanska državljanka Manon Klark. „U šetnji sam primetila srebrni, sjajni predmet kako viri iz peska… »

Zagonetna titanska kugla sa ruskim natpisima pronađena na Bahamima

Sputnik 27.02.2021
Teška lopta od titanijuma, za koju se smatra da je bila deo ruske svemirske letelice, otkrivena je na plaži na Bahamima. Predmet je pronašla britanska državljanka Manon Klark. „U šetnji sam primetila srebrni, sjajni predmet kako viri iz peska… »

Vesti dana »