Bahami

Luksuzna vila Šona Konerija na prodaju za 34 miliona dolara

Nova 07.11.2020
Luksuzna vila u Francuskoj, koja je do skoro pripadala glumačoj legendi Šonu Koneriju, prodaje se za 34 miliona dolara. Udaljena samo trideset minuta od Monaka, luksuzna vila preminulog glumca stavljena je na prodaju. Šon je ovde živeo dvanaest godina… »

Eta se pomera prema Kajmanima, Bahamima i Kubi

Glas Amerike 07.11.2020
Američki prognostičari saopštili su rano u subotu da će Eta, sada tropska depresija, "značajno ojačati" dok se pomera prema Bahanima, Kajmanskim ostrvima i Floridi. Nacionalni centar za uragane (NHC) saopštio je da su upozorenja zbog oluje na snazi… »

Senka od čoveka! Udovica Mišelin objavila poslednju fotografiju Šona Konerija (foto)

Večernje novosti 02.11.2020
MIŠELIN Rokebrun, udovica glumca Šona Konerija, odala je počast preminulom suprugu dirljivom porukom, a sada je objavljena i njihova poslednja zajednička fotografija, na kojoj se par drži za ruke. Koneri je sa suprugom fotografisan na njihovu 45… »

Veruje se da je ovo poslednja fotografija Šona Konerija i njegove udovice Mišelin

B92 02.11.2020
Mišelin Rokebrun, udovica glumca Šona Konerija, odala je počast preminulom suprugu dirljivom porukom, a sada je objavljena i njihova poslednja zajednička fotografija, na kojoj se par drži za ruke. Koneri je sa suprugom fotografisan na njihovu 45… »

Udovica Šona Konerija otkrila detalje: Bio je dementan, želeo je da se agonija što pre završi!

Kurir 02.11.2020
Ceo svet oprašta se od glumačke legende ser Šona Konerija, koji je preminuo u subotu u svom domu na Bahamima. Prvi Džejms Bond poslednjih meseci života imao je demenciju, otkrila je njegova supruga Mišelin Rokebrun (91) i rekla da se dosta mučio i… »

Odlazak izuzetnog džentlmena i prvog Bonda

Danas 01.11.2020
Povodom smrti škotskog glumca Šona Konerija (1930-2020) Ako smrt može biti lepa, onda bi verovatno izgledala ovako. Umreti u snu, u 90. godini života, u svojoj kući na Bahamima. Gotovo dvadeset godina od kako ste se penzionisali. Skoro dve pune… »

Udovica Šona Konerija: "To za njega i nije bio život"

B92 01.11.2020
Udovica Šona Konerija, Mišelin, opisala je poslednje trenutke njegovog života. Filmska legenda preminuo je na Bahamima u snu, okružen voljenim ljudima. Kako je njegova supruga rekla, u poslednjih nekoliko meseci demencija mu se pogoršala, a "otišao… »

Supruga Šona Konerija: Umro je tiho i u snu, tako je i želeo

RTS 01.11.2020
Šonove poslednje mesece života narušavala je demencija, otkrila je Mišel, koja je 45 godina bila udata za oskarovca. Mišelin je, prenosi Dejli mejl, rekla: „To za njega nije bio život. U poslednje vreme nije mogao ni da govori i da se izrazi. Bar… »

Udovica Šona Konerija o poslednjim danima slavnog Bonda: "Želeo je tako da umre..."

Telegraf 01.11.2020
Legendarni glumac je preminuo na Bahamima u snu, okružen voljenim ljudima. Legendarni Šon Koneri i umetnica Mišelin Rekrebrin u braku su bili 45 godina, a glumčeva žena mu je nakon njegove smrti odala počast snažnim rečima, te je otkrila kako je… »

Sin poznatog glumca otkrio nove detalje

Alo 01.11.2020
U poslednje vreme je bio bolestan i veoma se slabo osećao. Prvi tajni agent iz serijala o Džejmsu Bondu popularni glumac On je u poslednje vreme bio bolestan i veoma se slabo osećao, a preminuo je u snu u svom domu na Bahamima. Sve ovo potvrdio je i… »

Vesti dana »