BBC

Princ Vilijam: Očinstvo izazvalo bolna sećanja na smrt majke

Večernje novosti pre 1 sat
Britanski princ Vilijam izjavio je da je kod njega očinstvo izazvalo bolna sećanja na pogibiju njegove majke, princeze Dajane, kada je on imao 15 godina. Britanski princ Vilijam izjavio je da je kod njega očinstvo izazvalo bolna sećanja na pogibiju… »

Premijer Britanije podržao savetnika: Džonson: Kamings se poneo odgovorno i s integritetom

Blic pre 5 sati
Britanski premijer Boris Džonson stao je danas u odbranu odluke svog savetnika Dominika Kamingsa da otputuje iz Londona za Daram u vreme zabrane kretanja zbog pandemije korona virusa, uprkos tome što su neki poslanici iz njegove Konzervativne partije… »

Suzavac i vodeni topovi u Hongkongu, 180 osoba uhapšeno

Dnevnik pre 2 sata
HONGKONG: Najmanje 180 osoba je uhapšeno, uglavnom po optužbama za nezakonito okupljanje, tokom današnjih protesta u Hongkongu protiv plana Pekinga da uvede novi zakon o bezbednosti na toj teritoriji, saopštila je policija. Policija je ispalila… »

Australiji preti najsnažnija oluja u poslednjih 10 godina: Očekuju se jaki vetrovi i talasi do 8 metara, sprema se potop

Kurir pre 14 sati
Australiji u narednim satima preti najsnažnija oluja u poslednjih 10 godina. Očekuju se obilna kiša, jaki vetrovi i talasi visine do osam metara, a loši vremenski uslovi rezultat su sudara tropskog ciklona Manga i hladnog fronta, saopštio je Biro za… »

U najdubljem rudniku na svetu zaraženo 164 rudara

B92 pre 7 sati
U najdubljem rudniku na svetu, Mponeng u Južnoj Africi, 164 rudara obolelo je od novog koronavirusa, zbog čega će rudnik biti zatvoren do daljeg. Rudnik zlata u vlasništvu kompanije "Anglogold Ašanti" ponovo je krenuo sa iskopavanjima 22. aprila i sa… »

U Australiju stiže oluja svih oluja: Najjače nevreme u poslednjih 10 godina

Telegraf pre 24 sata
Očekuju se obilna kiša, jaki vetrovi i talasi visine do osam metara. Australiji u narednim satima preti najsnažnija oluja u poslednjih 10 godina. Očekuju se obilna kiša, jaki vetrovi i talasi visine do osam metara, a loši vremenski uslovi rezultat… »

Princ Vilijam: Očinstvo izazvalo bolna sećanja na smrt majke (video)

Srbija danas pre 1 sat
Dajana, princeza od Velsa, poginula je u saobraćajnoj nesreći 1997. godine u Parizu. Britanski princ Vilijam izjavio je da je kod njega očinstvo izazvalo bolna sećanja na pogibiju njegove majke, princeze Dajane, kada je on imao 15 godina. Govoreći za… »

Prekršio ono što nikako nije smeo, ali je Džonson odmah stao u njegovu odbranu!

Alo pre 5 sati
Britanski premijer Boris Džonson stao je danas u odbranu odluke svog savetnika Dominika Kamingsa da otputuje iz Londona za Daram u vreme zabrane kretanja zbog pandemije korona virusa, uprkos tome što su neki poslanici iz njegove Konzervativne partije… »

Princ Vilijam: Očinstvo izazvalo bolna sećanja na smrt majke

RTV pre 7 sati
LONDON - Britanski princ Vilijam izjavio je da je kod njega očinstvo izazvalo bolna sećanja na pogibiju njegove majke, princeze Dajane, kada je on imao 15 godina. Govoreći za BBC-jev dokumentarac o psihičkom zdravlju, vojvoda od Kembridža, koji sa… »

Ponovo zatvoren najdublji rudnik na svetu: Kopali zlato, pa se zarazili koronom, obolelo 164 ljudi

Telegraf pre 7 sati
Rudnik Mponeng prostire se na oko četiri kilometra dubine. U najdubljem rudniku na svetu, Mponeng u Južnoj Africi, 164 rudara obolelo je od novog korona virusa, zbog čega će rudnik biti zatvoren do daljeg. Rudnik zlata u vlasništvu kompanije… »

Vesti dana »