Berane

"Ne smiješ nikome da kažeš!" u Beranama uhapšen osumnjičeni za silovanje

Alo 19.07.2023
Službenici Regionalnog centra bezbednosti „Sjever“ – Odelenja bezbednosti Berane su, postupajući po prijavi koja je podneta podgoričkoj policiji od strane oštećene, lišili slobode V.K. (39) iz Berana zbog sumnje da je izvršio krivično Delo… »

Hapšenje u beranama: Priveden osumnjičeni za silovanje

Večernje novosti 19.07.2023
ZBOG sumnje da je izvršio krivično delo silovanje, službenici Regionalnog centra bezbednosti "Sjever" – Odeljenja bezbednosti Berane su, postupajući po prijavi koja je podneta podgoričkoj policiji od strane oštećene, uhapsili V. K. (39) iz… »

Evropa sad: Oglasio se Milan Zečević predsednik odbora Berane. Evo kakva su predviđanja za lokalne izbore.

U centar 15.07.2023
Nakon vanrednih parlamentarnih izbora u Crnoj Gori na osnovu dostupnih rezultata stranka ,,Evropa sad“ osvojila je najveći broj mandata, čak 24 i to sa ukupno osvojenih 25,53 procenata glasova. Ovi izbori održani su 11. juna nedugo nakon pobede… »

Osnovno državno tužilaštvo u Beranama: Zadržavanje zbog nasilja nad majkom

Večernje novosti 13.07.2023
PO NALOGU državnog tužioca službenici Uprave policije OB Berane lišili slobode osumnjičenog M.V. iz Berana. Foto M. Sekulović Posle saslušanja državni tužilac mu je odredio zadržavanje do 72 sata zbog osnovanje sumnje da je učinio krivično… »

Ekipa Novog Pazara Najbolja na MOSI: U Kolašinu završene 58. Međuopštinske omladinske sportske igre (foto)

Večernje novosti 10.07.2023
Proglašenjem najboljih i dodelom priznanja u Kolašinu su danas završene 58. Međuopštinske omladinske sportske igre (MOSI). Foto: M. Drobnjak Najbolja ekipa, u generalnom plasmanu, je ekipa Novog Pazara. Pehar za fer plej pripao je ekipi Višegrada… »

Novi Pazar sveukupni pobjednik 58. MOSI

Sandžak press 10.07.2023
Novi Pazar/Kolašin/Prijepolje – Proglašenjem najboljih i dodelom priznanja u Kolašinu su juče završene 58. Međuopštinske omladinske sportske igre (MOSI). Najbolja ekipa, u generalnom plasmanu, je ekipa Novog Pazara. Pehar za fer plej pripao je… »

Novi Pazar sveukupni pobednik 58. MOSI

PP media 10.07.2023
Novi Pazar/Kolašin/Prijepolje – Proglašenjem najboljih i dodelom priznanja u Kolašinu su juče završene 58. Međuopštinske omladinske sportske igre (MOSI). Sportisti Novog Pazara najbolji na MOSI, foto: PP Media Najbolja ekipa, u generalnom… »

Ustavni sud odbio sve žalbe Leposavića

Alo 07.07.2023
Ustavni sud je na današnjoj sednici kao neosnovane odbio sve žalbe Vladimira Leposavića, nosioca izborne liste “Pravda za sve” na izborni proces u opštinama Ulcinj, Berane, Kolašin, Bijelo Polje i Andrijevica. “Ustavni sud Crne Gore u sastavu… »

Inicijativa da Opštine Berane i Andrijevica povuku priznanje takozvane države Kosovo

Sputnik 02.07.2023
Više od 400 stanovnika Opštine Berane potpisalo je inicijativu da Skupština opštine tog grada donese Deklaraciju o poništenju odluke o jednostranom priznanju nezavisnosti takozvane drževe Kosova, koju je donijela vlada Crne Gore 2008 godine dok je… »

Šćekićev brzi povratak u Partizan

Sport klub 27.06.2023
Vezni fudbaler Aleksandar Šćekić vratio se u Partizan, objavili su crno-beli na društvenim mrežama. Defanzivni vezni je nosio crno-beli dres od 2018. do 2022. godine, da bi u prrthodnih godinu dana promenio tri kluba – Zaglebje, Dibu al Fudžirah i… »

Vesti dana »