Berane

Srbin uhapšen u crnoj gori: Osumnjičen za ratni zločin na KiM

Kurir 25.09.2023
Službenici Sektora za borbu protiv kriminala MUP Crne Gore su, sa službenicima Odeljenja bezbednosti Plav i Berane, locirali i uhapsili državljanina Srbije koga potražuje NCB Interpol-a UNMIK zbog ratnih zločina protiv civilnog stanovništva… »

U Crnoj Gori uhapšen državljanin Srbije za navodni ratni zločin na KiM

Telegraf 25.09.2023
M.V. potražuje NCB Interpol Unmik, radi obezbeđivanja prisustva krivičnom postupku koji se vodi protiv njega. Službenici Sektora za borbu protiv kriminala su, u okviru međunarodne ciljane potrage, zajedno sa službenicima Odeljenja bezbednosti Plav i… »

Na arheološkom nalazištu u Beranama nađeni alati i noževi

Politika 11.09.2023
PODGORICA - Stručni tim Polimskog muzeja iz Berana, uz odobrenje Uprave za zaštitu kulturnih dobara, otpočeo je i priveo kraju jednu od faza sistematskih arheoloških istraživanja Gradca u Budimlji kod Berana. Već na osnovu dosadašnjih rezultata sa… »

„E, ovo je penzija“: Milo Đukanović zapalio mreže, sa čašom u rukama peva i uživa uz Luisove stihove VIDEO

Nova 11.09.2023
Bivši predsednik Crne Gore Milo Đukanović izgleda uživa u penziji, a na društvenim mrežama nedavno se pojavio snimak njega na jednom veselju. Na snimku je prikazan Đukanović u beloj košulji, sa čašom u ruci, kako se veseli uz pesmu „Slike u… »

Crna gora na nogama! Blokiran saobraćaj u više opština: Građani neće DPS i njegove satelite u novoj vladi! (foto)

Kurir 30.08.2023
Građani u više opština Crne Gore počeli su da se okupljaju oko 19 sati, u znak protesta protiv formiranja vlade sa nekadašnjim partnerima Demokratske partije socijalista (DPS), a bez koalicije Za budućnost Crne Gore. Blokade organizuje grupa… »

Povređena majka i njene kćerkice u nezgodi kod Berana: Ministar zdravlja ih je svojim kolima ih prebacio do bolnice

Blic 29.08.2023
Na magistralnom putu Berane - Bijelo Polje došlo je do saobraćajne nezgode kada su su sudarila dva putnička automobila "golf" i "audi". U jednom od vozila nalazilo se dvoje maloletne dece. - Lakše telesne povrede zadobile su dvadesetogodišnja žena i… »

Povređena majka i njene dve kćerkice u nezgodi kod Berana: Prvi u pomoć im pritekao tamošnji ministar zdravlja, svojim…

RINA 29.08.2023
Povređena majka i njene dve kćerkice u nezgodi kod Berana: Prvi u pomoć im pritekao tamošnji ministar zdravlja, svojim kolima ih prebacio do bolnice Berane - Na magistralnom putu Berane - Bijelo Polje došlo je do saobraćajne nezgode kada su su… »

Majka i 2 ćerke povređene u nesreći kod Berana: Prvi im pomogao ministar zdravlja, autom ih odvezao do bolnice

Telegraf 29.08.2023
Na mestu nesreće, sasvim slučajno našao se i ministar zdravlja u Vladi Crne Gore, Dragoslav Šćekić, koji je odmah reagovao i prvi pomogao povređenima. Na magistralnom putu Berane - Bijelo Polje došlo je do saobraćajne nesreće kada su su sudarila… »

U beranama održana manifestacija "Dani žetve": U slavu žita i hleba

Večernje novosti 28.08.2023
NA POLICI kod Berana, nekadašnjoj žitnici koja je hranila ne samo Berane sa okolinom, danas je održana manifestacija "Dani žetve", koja bi trebalo da preraste u tradicionalnu svetkovinu žita i hleba. M. S. - Cilj nam je da ovom i sličnim… »

Berane guši dim i smrad Drama na levoj obali Lima, gori divlja deponija

Večernje novosti 28.08.2023
NA levoj obali Lima, nepunih stotinak metara od centra Berana, već drugi dan traje drama, bez veće nade da bi joj se brzo mogao videti kraj! Gori divlja deponija koju su na obali reke napravili nesavesni građani, ali, kako mnogi tvrde i Komunalno… »

Vesti dana »