Berane

Da li je ovo moguće? Došla iz Francuske u Kotor i onda uradila užasu stvar ženi koja prosi (video)

Alo 02.10.2023
Sve se odigralo u Boki Kotorskoj, na čuvenoj Gospi od Škrpjela. Slučajni prolaznici u Crnoj Gori snimili su neverovatan prizor koji je mnoge ostavio bez komentara a mnoge ispunio i ljutnjom i besom je francuska turistkinja koja je uradila nešto… »

Došli iz Francuske u Kotor i uradili nešto nezamislivo kad su prošli pored žene koja prosi: "Ovo je nemoguće!" (video)

Blic 02.10.2023
Slučajni prolaznici u Crnoj Gori snimili su neverovatan prizor koji je mnoge ostavio bez komentara a mnoge ispunio i ljutnjom i besom. Vinovnik je francuska turistkinja koja je uradila nešto neverovatno i sramotno - uzela novac od žene koja prosi… »

Veliki uspeh omladinske škole Crvene zvezde! Petlići osvojili prestižni turnir koji nosi ime po tragično preminulom…

Kurir 02.10.2023
Još jedan, 17. po redu, međunarodni memorijalni turnir "Vlada Dimitrijević" održan je u Raški i okupio je veliki broj klubova iz Srbije i regiona koji su se takmičili u kategoriji petlića. Turnir je organizovao OFK "Vlada Dimitrijević" koji je… »

Hapšenje na magistrali Berane-Rožaje:Švercovao cigarete

Večernje novosti 25.09.2023
ZBOG sumnje da je izvršio krivično delo krijumčarenje, policija je uhapsila S. A (43) uz Podgorice. Foto: UP CG On je uz krivičnu prijavu priveden tužiocumu Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama koji je za ovo lice donio rješenje o zadržavanju… »

U Crnoj Gori uhapšen državljanin Srbije za navodni ratni zločin na Kosmetu

Politika 25.09.2023
PODGORICA – Službenici Sektora za borbu protiv kriminala su, u okviru međunarodne ciljane potrage, zajedno sa službenicima Odeljenja bezbednosti Plav i Odeljenja bezbjednosti Berane, locirali i uhapsili državljana Srbije M. V. (61), kojeg Unmik… »

Uhapšen državljanin Srbije u Crnoj Gori zbog navodnog ratnog zločina na KiM

B92 25.09.2023
Službenici Sektora za borbu protiv kriminala su, uhapsili državljana Srbije M. V, zbog "ratnih zločina" protiv civilnog stanovništva. Odeljenja bezbednosti Plav i Odeljenja bezbednosti Berane u saradnji sa sektorom za borbu protiv kriminala, u okviru… »

Drama u crnoj gori: Uhapšen još jedan Srbin za navodne ratne zločine na KiM, određen mu ekstradicioni pritvor!

Kurir 25.09.2023
Crnogorski službenici Sektora za borbu protiv kriminala su, sa službenicima Odeljenja bezbednosti Plav i Berane uhapsili državljanina Srbije koga potražuje NCB Interpol-a UNMIK zbog navodnih ratnih zločina protiv civilnog stanovništva. - Slobode je… »

Srbin uhapšen u Crnoj Gori: U ekstradicionom pritvoru zbog navodnih ratnih zločina u Peći

Večernje novosti 25.09.2023
NOVO hapšenje državljana Srbije u Crnoj Gori po poternici UNMIK. Foto: B.Dabić Naime, službenici Sektora za borbu protiv kriminala, Odeljenja bezbednosti Plav i Odeljenja bezbednosti Berane, uhapsili su državljanina Srbije M. V. (61) koji se… »

U Crnoj Gori uhapšen državljanin Srbije za navodni ratni zločin na Kosovu i Metohiji

RTV 25.09.2023
PODGORICA - Službenici Sektora za borbu protiv kriminala su, u okviru međunarodne ciljane potrage, zajedno sa službenicima Odeljenja bezbednosti Plav i Odeljenja bezbjednosti Berane, locirali i uhapsili državljana Srbije M. V. (61), kojeg Unmik… »

U Crnoj Gori uhapšen državljanin Srbije za navodni ratni zločin na Kosovu i Metohiji

Euronews 25.09.2023
Službenici Sektora za borbu protiv kriminala su, u okviru međunarodne ciljane potrage, zajedno sa službenicima Odeljenja bezbednosti Plav i Odeljenja bezbjednosti Berane, locirali i uhapsili državljana Srbije M.V. (61), kojeg Unmik potražuje zbog… »

Vesti dana »