Berane

Da li je ovo moguće? Došla iz Francuske u Kotor i onda uradila užasu stvar ženi koja prosi (video)

Alo pre 1 dan
Sve se odigralo u Boki Kotorskoj, na čuvenoj Gospi od Škrpjela. Slučajni prolaznici u Crnoj Gori snimili su neverovatan prizor koji je mnoge ostavio bez komentara a mnoge ispunio i ljutnjom i besom je francuska turistkinja koja je uradila nešto… »

Došli iz Francuske u Kotor i uradili nešto nezamislivo kad su prošli pored žene koja prosi: "Ovo je nemoguće!" (video)

Blic pre 1 dan
Slučajni prolaznici u Crnoj Gori snimili su neverovatan prizor koji je mnoge ostavio bez komentara a mnoge ispunio i ljutnjom i besom. Vinovnik je francuska turistkinja koja je uradila nešto neverovatno i sramotno - uzela novac od žene koja prosi… »

Veliki uspeh omladinske škole Crvene zvezde! Petlići osvojili prestižni turnir koji nosi ime po tragično preminulom…

Kurir pre 1 dan
Još jedan, 17. po redu, međunarodni memorijalni turnir "Vlada Dimitrijević" održan je u Raški i okupio je veliki broj klubova iz Srbije i regiona koji su se takmičili u kategoriji petlića. Turnir je organizovao OFK "Vlada Dimitrijević" koji je… »

Hapšenje na magistrali Berane-Rožaje:Švercovao cigarete

Večernje novosti pre 8 dana
ZBOG sumnje da je izvršio krivično delo krijumčarenje, policija je uhapsila S. A (43) uz Podgorice. Foto: UP CG On je uz krivičnu prijavu priveden tužiocumu Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama koji je za ovo lice donio rješenje o zadržavanju… »

U Crnoj Gori uhapšen državljanin Srbije za navodni ratni zločin na Kosmetu

Politika pre 8 dana
PODGORICA – Službenici Sektora za borbu protiv kriminala su, u okviru međunarodne ciljane potrage, zajedno sa službenicima Odeljenja bezbednosti Plav i Odeljenja bezbjednosti Berane, locirali i uhapsili državljana Srbije M. V. (61), kojeg Unmik… »

Uhapšen državljanin Srbije u Crnoj Gori zbog navodnog ratnog zločina na KiM

B92 pre 8 dana
Službenici Sektora za borbu protiv kriminala su, uhapsili državljana Srbije M. V, zbog "ratnih zločina" protiv civilnog stanovništva. Odeljenja bezbednosti Plav i Odeljenja bezbednosti Berane u saradnji sa sektorom za borbu protiv kriminala, u okviru… »

Drama u crnoj gori: Uhapšen još jedan Srbin za navodne ratne zločine na KiM, određen mu ekstradicioni pritvor!

Kurir pre 8 dana
Crnogorski službenici Sektora za borbu protiv kriminala su, sa službenicima Odeljenja bezbednosti Plav i Berane uhapsili državljanina Srbije koga potražuje NCB Interpol-a UNMIK zbog navodnih ratnih zločina protiv civilnog stanovništva. - Slobode je… »

Srbin uhapšen u Crnoj Gori: U ekstradicionom pritvoru zbog navodnih ratnih zločina u Peći

Večernje novosti pre 8 dana
NOVO hapšenje državljana Srbije u Crnoj Gori po poternici UNMIK. Foto: B.Dabić Naime, službenici Sektora za borbu protiv kriminala, Odeljenja bezbednosti Plav i Odeljenja bezbednosti Berane, uhapsili su državljanina Srbije M. V. (61) koji se… »

U Crnoj Gori uhapšen državljanin Srbije za navodni ratni zločin na Kosovu i Metohiji

RTV pre 8 dana
PODGORICA - Službenici Sektora za borbu protiv kriminala su, u okviru međunarodne ciljane potrage, zajedno sa službenicima Odeljenja bezbednosti Plav i Odeljenja bezbjednosti Berane, locirali i uhapsili državljana Srbije M. V. (61), kojeg Unmik… »

U Crnoj Gori uhapšen državljanin Srbije za navodni ratni zločin na Kosovu i Metohiji

Euronews pre 8 dana
Službenici Sektora za borbu protiv kriminala su, u okviru međunarodne ciljane potrage, zajedno sa službenicima Odeljenja bezbednosti Plav i Odeljenja bezbjednosti Berane, locirali i uhapsili državljana Srbije M.V. (61), kojeg Unmik potražuje zbog… »

Vesti dana »