Berane

Rekom od Plava do Prijepolja, rafteri u nedelju stižu na plažu Petrovac

PP media pre 1 dan
Prijepolje/Bijelo Polje – Lepi divlji lepotan Lim juče, drugi dan zaredom, bio je i danas domaćin učesnicima tradicionalne „Limske regate“, 24. po redu. Dedetak posada na gumenim splavovima krenulo je juče sa izvorišta Lima iz prelepog Plavskog… »

Tradicionalna limska regata: Rekom od Plava do Prijepolja (foto/video)

Večernje novosti pre 1 dan
LEPI divlji lepotan Lim juče, drugi dan zaredom, bio je i dans domaćin učesnicima tradicionalne "Limske regate", 24. po redu. Foto: M. Sekulović Dedetak posada na gumenim splavovima krenulo je juče sa izvorišta Lima iz prelepog Plavskog jezera. U… »

Kotor i Berane dobijaju kliničke centre: Ministar Dragoslav Šćekić o odlukama Vlade Crne Gore

Večernje novosti pre 3 dana
Na sednici Vlade Crne Gore donete su istorijske odluke za osnivanje javnih zdravstvenih ustanova kliničko-bolničkih centara Kotor i Berane, kao i odluka o finansijskoj pomoći Institutu „Dr Simo Milošević“ u visini od 600.000 evra. M. S. Ovo je za… »

Beranci traže novosađanku olgu kalivodu: Kao devojčica, bila je model za skulpturu kojom se ponose, žele da je opet vide i…

Kurir pre 8 dana
Nesvakidašnji oglas ovih dana može se videti na društvenim mrežama- menadžment Hotela "Berane" i Udruženje građana "Beranda" tragaju za novosadskom atletičarkom Olgom Kalivodom, koja je 1962. godine bila model za poznatu skulpturu. Podsetimo da je… »

Beranci traže Novosađanku koja je bila model za čuvenu "Igračicu"

Moj Novi Sad pre 7 dana
Menadžment hotela "Berane" i Udruženje građana "Beranda" tragaju za novosadskom atletičarkom Olgom Kalivodom, koja je 1962. godine bila model za poznatu skulpturu Gradimira Aleksića, koja se nalazi u hotelu u Beranama. Čuvena "Igračica", skulptura… »

Beranci traže Novosađanku - model za čuvenu skulpturu Kupačice iz `62.

Dnevnik pre 7 dana
BERANE: Nesvakidašnji oglas ovih dana može se videti na društvenim mrežama - menadžment Hotela "Berane" i Udruženje građana "Beranda" tragaju za novosadskom atletičarkom Olgom Kalivodom, koja je daleke 1962. godine bila model za poznatu skulpturu… »

Beranci tragaju za Novosađankom koja je pre 60 godina bila model za čuvenu skulpturu

Sputnik pre 7 dana
Nesvakidašnji oglas ovih dana može se videti na društvenim mrežama - menadžment Hotela „Berane“ i Udruženje građana „Beranda“ tragaju za novosadskom atletičarkom Olgom Kalivodom, koja je daleke 1962. godine bila model za poznatu skulpturu… »

Beranci traže Novosađanku koja je 1962. bila model za čuvenu skulpturu Kupačice

Euronews pre 7 dana
Nesvakidašnji oglas ovih dana može se videti na društvenim mrežama - menadžment Hotela "Berane" i Udruženje građana "Beranda" tragaju za novosadskom atletičarkom Olgom Kalivodom, koja je 1962. godine bila model za poznatu skulpturu "Kupačica"… »

Beranci traže Novosađanku koja je bila model za čuvenu skulpturu koju nikada nije videla uživo: „Nudimo joj prevoz i…

Nova pre 7 dana
Olga Kalivoda nikada nije videla ovu skulpturu osim na jednoj staroj razglednici Ivangrada. Menadžment hotela „Berane“ i Udruženje građana „Beranda“ tragaju za novosadskom atletičarkom Olgom Kalivodom, koja je 1962. godine bila model za… »

Beranci u potrazi za našom atletičarkom Olgom Kalivodom, modelom za čuvenu skulpturu „Igračice“

RTS pre 7 dana
Menadžment hotela „Berane“ i Udruženje građana „Beranda“ tragaju za novosadskom atletičarkom Olgom Kalivodom, koja je 1962. godine bila model za poznatu skulpturu Gradimira Aleksića, koja se nalazi u hotelu u Beranama. Čuvena Igračica… »

Vesti dana »