BIRN

BIRN: Prijave zbog spornog doktorata Siniše Malog

Nova pre 1 dan
Grupa od dvadesetak profesora BU predala je žalbe za neakademsko ponašanje Etičkoj komisiji Fakulteta organizacionih nauka (FON) u Beogradu za osmoro profesora tog fakulteta koji su bili članovi različitih komisija koje doktorat Siniše Malog nisu… »

Građani i zaštita slobode informisanja, II deo (VIDEO)

Cenzolovka pre 17 sati
Drugi deo emisije „Građani i zaštita slobode informisanja“ govori o obavezi javnog medijskog servisa da u svojim programima vodi računa o medijskim potrebama građana i da, u tom cilju, sa njima ostvaruje stalnu komunikaciju. U emisiji govore: Rade… »

Novi kablovski kanal Junajted grupe, Sloba Georgiev direktor

Luftika pre 3 dana
Junajted grupa, uz N1 i Novu S, pokreće još jednu kablovsku televiziju. U APR je 19. maja ove godine registrovana firma Newsmax Adria, čija je glavna delatnost proizvodnja i emitovanje televizijskog programa, piše portal Cenzolovka. Kao direktor… »

Slobodan Georgiev direktor nove kablovske televizije

Danas pre 4 dana
Prenosi portal Cenzolovka Junajted grupa (United Group), uz N1 i Novu S, pokreće još jednu kablovsku televiziju. U APR-u je 19. maja ove godine registrovana firma Newsmax Adria, čija je glavna delatnost proizvodnja i emitovanje televizijskog programa… »

Junajted grupa pokreće novu TV, direktor Sloba Georgiev

BizLife pre 4 dana
Foto: Pixabay Junajted grupa, uz N1 i Novu S, pokreće još jednu kablovsku televiziju. U APR je 19. maja ove godine registrovana firma Newsmax Adria, čija je glavna delatnost proizvodnja i emitovanje televizijskog programa, piše portal Cenzolovka. Kao… »

Uz N1 i Novu S, Junajted grupa osniva još jednu televiziju, Slobodan Georgiev direktor

Cenzolovka pre 4 dana
Još uvek nije poznat profil nove televizije, ali je sigurno da će sa još jednom televizijom medijski spektar Junajted medije biti ojačan i da će biti značajnija kontrateža režimskim medijima, i pored toga što su, zbog nacionalnih frekvencija i… »

BIRN: Orlić nije prijavio platu iz Ćuprije

Danas pre 5 dana
Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini Srbije Vladimir Orlić ponovo radi u školi u kojoj je bio nezakonito angažovan, a primanja nije prijavio Agenciji za borbu protiv korupcije, pokazuju dokumenta u koje je BIRN imao uvid, a prenosi… »

BIRN: Orlić angažovan u Ćupriji, ali nije prijavio platu

Nova pre 5 dana
Narodni poslanik SNS Vladimir Orlić ponovo radi u školi u kojoj je bio nezakonito angažovan, a primanja nije prijavio Agenciji za borbu protiv korupcije, pokazuju dokumenta u koje je BIRN imao uvid, prenosi portal Javno.rs. Iako je Orlić tokom… »

Upozorenje Komiteta SAD: “Srbija na izborima ne bi trebalo da ima kandidate ratne zločince”

Nedeljnik pre 5 dana
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO Parlamentarni komitet za spoljne poslove SAD javno je upozorio Srbiju da na izborima ne bi trebalo da ima kandidate ratne zločince, preneo je Glas Amerike. To je u objavi na Tviteru naveo američki komitet za spoljne poslove… »

BIRN tražio detaljan izveštaj o smrtnosti, Batut traži mesec dana vremena

Luftika pre 7 dana
Poslednjih dana medijima se prenose nezvanične informacije da je broj umrlih od koronavirusa veći od onoga o čemu nas svakodnevno obaveštava Ministarstvo zdravlja i Batut putem portala Covid19.rs. Primera radi, pre nekoliko dana portal Južne vesti je… »

Vesti dana »