BIRN

Uzbunjivač iz “Krušika” ostaje u kućnom pritvoru: Tužilac odbio predlog odbrane

Nedeljnik pre 1 sat
Foto: BIRN Postupajući tužilac za visokotehnološki kriminal nije se saglasio sa predlogom branioca radnika “Krušika” Aleksandra Obradovića za ukidanje mere zabrane napuštanja stana uz elektronski nadzor (kućnog pritvora), rečeno je za N1 u… »

Adem se vraća kući u BiH sa lisicama na rukama: Silovao je trudnu Srpkinju u Zvorniku, a onda je sa suprugom pre 17 godina…

Kurir pre 4 sata
Advokatima Adema Kostjerevca, optuženog u Bosni i Hercegovini za zločin počinjen u Zvorniku, sudija Okružnog suda Istočnog distrikta u američkoj saveznog državi Misuri odlučio je da da rok od mesec dana da prevedu zahtev za izručenje i iznesu… »

Advokat Gajić traži ukidanje pritvora uzbunjivaču iz Krušika

Danas pre 1 dan
Advokat Vladimir Gajić, branilac uhapšenog radnika Krušika predao je Višem sudu u Beogradu predlog za ukidanje kućnog pritvora, saznaje Balkanska istraživačka mreža (BIRN). Obradovićev tridesetodnevni pritvor ističe u petak, 18. oktobra, a osim… »

U Beogradu i Nišu održani protesti u znak podrške slobodi medija

Telegraf pre 20 sati
Na skupu su učestvovali predsednik NUNS-a Željko Bodrožić, novinarka Tamara Spaić, novinar nedeljnika NIN Vuk Cvijić i novinar BIRN-a Slobodan Georgiev. Ispred zgrade Vlade Srbije u Nemanjinoj ulici danas je održan protest u znak podrške… »

Zahtev za ukidanje pritvora uzbunjivaču Obradoviću

Cenzolovka pre 1 dan
Branilac uhapšenog radnika Krušika predao je Višem sudu u Beogradu predlog za ukidanje kućnog pritvora, saznaje BIRN. Advokat Aleksandra Obradovića Vladimir Gajić predlaže sutkinji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu Dari Šćepanović, da… »

Održan protest u znak podrške N1

Politika pre 2 dana
Ispred zgrade Vlade Srbije u Nemanjinoj ulici je održan protest u znak podrške Televiziji N1 u organizaciji, kako je navedeno, Grupe za slobodu medija. Na skupu su učestvovali predsednik NUNS-a Željko Bodrožić, novinarka Tamara Spaić, novinar… »

Uzbunjivač iz Krušika: Moj jedini motiv je bio da se sazna istina o korupciji

Danas pre 2 dana
Ništa nisam sakrio, ništa slagao, ništa nisam ukrao, samo sam želeo da istina o poslovanju Krušika izađe na videlo, kaže za BIRN Aleksandar Obradović koji je posle pritiska javnosti pušten iz zatvora i vraćen u kućni pritvor u Valjevo… »

Održan protest u znak podrške N1

IndeksOnline pre 1 dan
BEOGRAD – Ispred zgrade Vlade Srbije u Nemanjinoj ulici danas je održan protest u znak podrške Televiziji N1 u organizaciji, kako je navedeno, Grupe za slobodu medija. Na skupu su učestvovali predsednik NUNS-a Željko Bodrožić, novinarka Tamara… »

Uzbunjivač iz Krušika: “Tvrdim da je u pitanju sistematsko isisavanje novca, zanimala su me samo dokumenta koja se tiču…

Nedeljnik pre 2 dana
Foto: BIRN Aleksandar Obradović, radnik iz “Krušika” koji je uhapšen na svom radnom mestu pod sumnjom da je počinio krivično delo odavanje poslovne tajne u vezi sa poslovima firme GIM koju zastupa otac ministra policije Branko Stefanović, po… »

Obradović priznaje da je izneo dokumenta iz Krušika: Ovo je samo deo istine

RTV pre 2 dana
VALJEVO - "Tačno je, sve sam rekao tužiocu. Nemam šta da krijem. Ništa nisam sakrio, ništa slagao, ništa nisam ukrao. Samo sam želeo da istina o poslovanju Krušika izađe na videlo", rekao je za BIRN Aleksandar Obradović, u svom prvom intervjuu… »

Vesti dana »