BMW

Snimak paljenja automobila snajperove bivše devojke: Maskirani mladić stao između kola, a onda je vatra buknula, uspeo je da…

Blic pre 19 dana
U Stražilovskoj ulici u Novom Sadu tokom noći je podmetnut požar u kom su potpuno izgoreli aubomobili BMW X5 i mercedes A klase, koji pripadaju U. J. devojci koju je nedavno pretukao Slobodan Milutinović zvani Snajper i njenom ocu. Ubrzo se na… »

Pojavio se snimak paljenja auta Snajperove ljubavnice u Novom Sadu (VIDEO)

U centar pre 19 dana
Na društvenim mrežama osvanuo je snimak paljenja automobila, koje se dogodilo sinoć u Novom Sadu. Dva automobila koja su izgorela sinoć oko ponoći u Stražilovskoj ulici u Novom Sadu vlasništvo su devojke U.J., koju je nedavno pretukao njen bivši… »

021: Izgoreli automobili pripadaju porodici devojke za čiju se otmicu sumnjiči Slobodan Milutinović Snajper

Moj Novi Sad pre 19 dana
Dva automobila koja su noćas izgorela u Stražilovskoj ulici pripadali su porodici U. J, devojci za čiju se otmicu sumnjiči Slobodan Milutinović Snajper. Prema saznanjima 021.rs, policija paljevinu povezuje sa ovim slučajem i smatra ga vrstom… »

Spaljena 2 automobila U Novom Sadu, otkriveni detalji: Sloba Snajper pretukao ljubavnicu, pa uništio skupocena kola!?

Mondo pre 19 dana
Dva automobila izgorela su sinoć oko ponoći u Stražilovskoj ulici u Novom Sadu. Dva automobila izgorela su sinoć oko ponoći u Stražilovskoj ulici u Novom Sadu. Prema saznanjima medija, reč je o mercedesu A klase u vlasništvu U.J. devojke koju je… »

Snajper iz pritvora organizovao podmetanje požara? Bivša ga prijavila za otmicu i zlostavljanje, a ovo joj je upozorenje da…

Alo pre 19 dana
Veliki požar na vozilima buknuo je oko ponoći. U Stražilovskoj ulici u Novom Sadu noćas oko ponoći izgorela su dva skupocena automobila - BMW X5 i "mercedes" A klase. A post shared by 192.RS (@192_rs) Veliki požar na vozilima buknuo je oko ponoći… »

Snajper iz pritvora organizovao podmetanje požara? Bivša ga prijavila za otmicu i maltretiranje, i sada su joj usred noći…

Blic pre 19 dana
U Stražilovskoj ulici u Novom Sadu noćas oko ponoći izgorela su dva skupocena automobila - BMW X5 i "mercedes" A klase. Veliki požar na vozilima buknuo je oko ponoći, a plamen je četvorotočkaše brzo progutao. Kako javlja NS uživo, automobili… »

Snajper iz pritvora organizovao podmetanje požara u ns Ona ga prijavila za otmicu, a on joj zapalio dva skupocena automobila…

Kurir pre 19 dana
Veliki požar dogodio se prošle noći u Stražilovskoj ulici u Novom Sadu, a izgorela su dva skupocena automobila marke BMW X5 i Mercedes A klase. View this post on Instagram A post shared by 192.RS (@192_rs) Zapaljeni automobili su u vlasništvu su S… »

BMW ne odustaje od monovolumena: Predstavljena nova Serija 2 Active Tourer

Nova pre 19 dana
BMW je otkrio drugu generaciju BMW-a Serije 2 Active Tourer sa osveženim izgledom, poboljšanom tehnologijom i novom linijom motora, a zadržana je FAAR platforma sa prednjim pogonom. Najočiglednija razlika u odnosu na odlazni model je povećana prednja… »

Pojavio se snimak podmetanja požara u Novom Sadu: Snajperov čovek sa kapuljačom na glavi odradio posao za minut, devojci…

Kurir pre 19 dana
Veliki požar dogodio se prošle noći u Stražilovskoj ulici u Novom Sadu, a izgorela su dva skupocena automobila marke BMW X5 i Mercedes A klase, a sada se pojavio i snimak podmetanja vatre. Na snimku se vidi jedna osoba koja ima kapuljaču na glavi, a… »

Snimak paljenja automobila Snajperove ljubavnice: Muškarac poliva benzinom vozila i pali ih, pa beži

Telegraf pre 19 dana
Izgoreli su BMW X5 i mercedes A klase. Nakon što je potvrđeno da su sinoć u Novom Sadu zapaljeni automobili koji pripadaju ljubavnici Slobodana Milutinovića Snajpera i njenom ocu, pojavio se i snimak sa nadzornih kamera, na kom se vidi kako muškarac… »

Vesti dana »