BMW

Divljao usred noći na savskom vencu! Policija zaustavila "BMW", za volanom pijani mladić (23) - evo koliko je "naduvao"

Mondo pre 10 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zaustavili su i isključili iz saobraćaja dvojicu vozača zbog nasilničke vožnje i vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zaustavili… »

Nasilnička vožnja po Beogradu! Vozili pod dejstvom narkotika, presretač ga hitno zaustavio!

Srbija danas pre 10 dana
Protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zaustavili su i isključili iz saobraćaja dvojicu vozača zbog nasilničke vožnje ili vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci… »

U "bunkeru" u Gruziji otkriveni legendarni Mercedesovi i BMW-ovi "jangtajmeri" (foto/video)

Srbija danas pre 10 dana
Kolekciju čine brojni Mercedesovi i BMW-ovi modeli iz poslednih 50-ak godina, ali i automobili sa značkom Porschea, Maybacha... Među automobilima čije su fotografije objavljene na Fejsbuk stranici GTboard su primerci BMW-a M3 e30, M3 e36, M5 e34… »

BMW C 04 sve bliži proizvodnji

Moto berza pre 11 dana
BMW-ov CE 04 električni skuter je sve bliže serijskoj proizvodnji, nakon što je bavarski proizvođač nedavno registrovao dizajn ovog modela kod Evropske agencije za intelektualnu svojinu. Skuter smo u formi koncepta videli u novembru prošle godine, a… »

Krvav početak sezone vožnje motora u Beogradu: Za pet sati jedan poginuo, jedan teško povređen

Srbija danas pre 11 dana
Predsednik Asocijacije za bezbednost motociklista strahuje da je cela ova situacija sa pandemijom uticala i na ponašanje vozača. Za samo nekoliko časova, 1. aprila u Beogradu su se dogodile dve saobraćajne nesreće u kojima je jedan motorciklista… »

Najava nove epizode Auto Moto Show

Auto blog pre 11 dana
Novo izdanje emisije Auto Moto Show na TV B92. možete pogledati u nedelju 04.04.2021. u nešto malo izmenjenom terminu, zbog prenosa utakmice od 16:15, repriza subota 16:30 TV B92, repriza TV Prva Kick nedelja 13:30 i TV Prva CG nedelja 15:45. Avantura… »

Hrabri mali frižider na četiri točka i sa BMW znakom

Nova pre 12 dana
Ko nije znao - ovo je BMW. I to model koji je omogućio nemačkom brendu da izraste u ono što je danas. Zaboravljena karika zove se Isetta, neobični jajoliki automobil sa italijanskim korenima, pogonom iz motocikla i samo jednim vratima. Kada se govori… »

Osveta seljaka bahatom vozaču bmw! Automobilom blokirao kapiju, a prizor koji je zatekao kad se vratio neće zaboraviti

Mondo pre 12 dana
Neobična "svađa" u kojoj je turista definitivno naučio lekciju. Neobična "svađa" u kojoj je turista definitivno naučio lekciju. Svedoci smo da često komšije ulaze u čarke i rasprave zbog drugačijih životnih navika, ali retko kada se dešava da… »

3D Design BMW M340i Touring

Auto blog pre 13 dana
Japanski tjuner 3D Design svoj program namenjen doterivanju BMW-a Serije 3 nudi i za karavansku Touring verziju. Kupcima BMW-a M340i Touring su tako dostupni aero body kit od ugljeničnih vlakana (prednji spojler, set pragova, zadnji krovni spojler… »

U "bunkeru" u Gruziji otkriveni legendarni Mercedesovi i BMW-ovi "jangtajmeri" foto/video

OK radio pre 13 dana
Kolekciju čine brojni Mercedesovi i BMW-ovi modeli iz poslednih 50-ak godina, ali i automobili sa značkom Porschea, Maybacha... Među automobilima čije su fotografije objavljene na Fejsbuk stranici GTboard su primerci BMW-a M3 e30, M3 e36, M5 e34… »

Vesti dana »