BMW

VIDEO: Nije trebalo dugo da se čeka, slupan G80 BMW M3 Competition

Auto blog pre 13 dana
Video prikazuje potpuno novi, svetlo plavi BMW M3 Competition, nakon čini se, ozbiljne saobraćajne nesreće. Iako detalji o nesreći nisu poznati, sudeći po oštećenjima sumnjamo da će ovaj primerak dobiti nalog od osiguranja za popravku... Kako… »

Generali nagrađuje: Osiguraj i odvezi

Bonitet pre 14 dana
Kao doživotni partner klijenata i promoter važnosti osiguranja, Generali Osiguranje Srbija organizuje nagradnu igru „Generali nagrađuje”. Registracija za nagradnu igru “Osiguraj i odvezi” počinje zvanično danas, a trajaće do 11.maja 2021… »

Počela nagradna igra Osiguraj i odvezi

Nova ekonomija pre 14 dana
Registracija za nagradnu igru Generali Osiguranja Srbija “Osiguraj i odvezi” počinje zvanično danas na ovoj stranici, saopštila je kompanija. Kao doživotni partner klijenata i promoter važnosti osiguranja, Generali Osiguranje Srbija organizuje… »

Nagradna igra “Generali nagrađuje”

Nedeljnik pre 14 dana
Od danas počinje registracija za učešće u nagradnoj igri Generali Osiguranja Srbija “Osiguraj i odvezi”. Kao doživotni partner klijenata i promoter važnosti osiguranja, Generali Osiguranje Srbija organizuje nagradnu igru „Generali… »

Mladić (23) divljao na Ibarskoj magistrali sa automobilom pod blinkerima: Vozilo na proveri

Telegraf pre 14 dana
On je sa BMW-om preticao kolonu vozila. Na Ibarskoj magistrali kod Stepojevca sprečena je potencijalno teška saobraćajna nesreća zahvaljujući saradnji građana i policije. Na sistem 192 građani su dojavili da Ibarskom magistralom “divlja”… »

Muškarac u BMW-u sa blinkerima divljao po Ibarskoj magistrali: Sprečena teška saobraćajna nesreća!

Srbija danas pre 14 dana
Pregledom vozila na prednjem delu uočeni su blinkeri, crveno plave boje. Na Ibarskoj magistrali kod Stepojevca sprečena je potencijalno teška saobraćajna nesreća zahvaljujući saradnji građana i policije. Na sistem 192 građani su dojavili da… »

Alpina B8 Gran Coupe

Nacionalna klasa pre 14 dana
Alpina je predstavila B8 Gran Coupe kao potencijalnu alternativu fabričkom modelu pošto raspolaže sa preko 600KS, što je na nivou M8 Gran Coupe Comptetition. Alpina je iz 4,4 litarskog V8 motora sa dva turba izvukla 620KS i 800Nm maksimalnog obrtnog… »

U Crnoj Gori uhapšeni državljani Srbije sa 45 kilograma marihuane

Politika pre 15 dana
Crnogorska policija saopštila je da je dvoje državljana Srbije uhapšeno juče na graničnom prelazu Dračenovac, nakon što je u njihovom automobilu pronađeno 45 kilograma marihuane. Kako se navodi u saopštenju, policija je juče nakon višednevnih… »

Uhapšeni srpski državljani u crnoj gori: Pronađeno 45 kg marihuane

Večernje novosti pre 15 dana
CRNOGORSKA policija saopštila je da je dvoje državljana Srbije uhapšeno juče na graničnom prelazu Dračenovac. I to nakon što je u njihovom automobilu pronađeno 45 kilograma marihuane. Kako se navodi u saopštenju, policija je juče nakon… »

Dileri iz Srbije uhapšeni u CG: Pali sa 45 kg marihuane, presečen međunarodni lanac krijumčarenja narkotika

Kurir pre 15 dana
Crnogorska policija saopštila je da je dvoje državljana Srbije uhapšeno juče na graničnom prelazu Dračenovac, nakon što je u njihovom automobilu pronađeno 45 kilograma marihuane. Kako se navodi u saopštenju, policija je juče nakon višednevnih… »

Vesti dana »

U Kragujevcu 59 novoobolelih

RTK pre 2 satajoš 25 povezanih

U Srbiju stiglo još 106.000 doza Fajzerove vakcine

Politika pre 8 satijoš 26 povezanih

I dres Aleksandra Mitrovića na aukciji za Gavrila

Sportski žurnal pre 7 satijoš 20 povezanih