BMW

Srbi se vozili u najnovijem modelu BMW-a, pa izleteli iz krivine i poginuli kod Bazela

Telegraf pre 7 dana
Svedok nesreće kazao je za švajcarski Blik je da vozaču i suvozaču hitne službe nisu mogle da pomognu, dok je treći putnik, mladić koji je bio na zadnjem sedištu, teško povređen. Milan (22) i Oliver (27), mladići poreklom iz Srbije (imena su… »

Dragan Đilas imao saobraćajnu nezgodu (foto)

Blic pre 7 dana
Lider SSP Dragan Đilas imao je saobraćajnu nezgodu na Autokomandi u Beogradu. Još se ne zna kako je do nje došlo, kao ni da li je on bio za volanom BMW-a koji se sudario sa "pežoom" ili njegov vozač, piše Kurir. Sa njim je u trenutku udesa bio i… »

BMW C 04 sve bliži proizvodnji

Auto blog pre 8 dana
BMW-ov CE 04 električni skuter je sve bliže serijskoj proizvodnji, nakon što je bavarski proizvođač nedavno registrovao dizajn ovog modela kod Evropske agencije za intelektualnu svojinu. Skuter smo u formi koncepta videli u novembru prošle godine, a… »

Divljao usred noći na savskom vencu! Policija zaustavila "BMW", za volanom pijani mladić (23) - evo koliko je "naduvao"

Mondo pre 8 dana
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zaustavili su i isključili iz saobraćaja dvojicu vozača zbog nasilničke vožnje i vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zaustavili… »

Nasilnička vožnja po Beogradu! Vozili pod dejstvom narkotika, presretač ga hitno zaustavio!

Srbija danas pre 8 dana
Protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zaustavili su i isključili iz saobraćaja dvojicu vozača zbog nasilničke vožnje ili vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci… »

U "bunkeru" u Gruziji otkriveni legendarni Mercedesovi i BMW-ovi "jangtajmeri" (foto/video)

Srbija danas pre 8 dana
Kolekciju čine brojni Mercedesovi i BMW-ovi modeli iz poslednih 50-ak godina, ali i automobili sa značkom Porschea, Maybacha... Među automobilima čije su fotografije objavljene na Fejsbuk stranici GTboard su primerci BMW-a M3 e30, M3 e36, M5 e34… »

BMW C 04 sve bliži proizvodnji

Moto berza pre 9 dana
BMW-ov CE 04 električni skuter je sve bliže serijskoj proizvodnji, nakon što je bavarski proizvođač nedavno registrovao dizajn ovog modela kod Evropske agencije za intelektualnu svojinu. Skuter smo u formi koncepta videli u novembru prošle godine, a… »

Krvav početak sezone vožnje motora u Beogradu: Za pet sati jedan poginuo, jedan teško povređen

Srbija danas pre 9 dana
Predsednik Asocijacije za bezbednost motociklista strahuje da je cela ova situacija sa pandemijom uticala i na ponašanje vozača. Za samo nekoliko časova, 1. aprila u Beogradu su se dogodile dve saobraćajne nesreće u kojima je jedan motorciklista… »

Najava nove epizode Auto Moto Show

Auto blog pre 9 dana
Novo izdanje emisije Auto Moto Show na TV B92. možete pogledati u nedelju 04.04.2021. u nešto malo izmenjenom terminu, zbog prenosa utakmice od 16:15, repriza subota 16:30 TV B92, repriza TV Prva Kick nedelja 13:30 i TV Prva CG nedelja 15:45. Avantura… »

Hrabri mali frižider na četiri točka i sa BMW znakom

Nova pre 9 dana
Ko nije znao - ovo je BMW. I to model koji je omogućio nemačkom brendu da izraste u ono što je danas. Zaboravljena karika zove se Isetta, neobični jajoliki automobil sa italijanskim korenima, pogonom iz motocikla i samo jednim vratima. Kada se govori… »

Vesti dana »