BMW

Na sajmu u Frankfurtu i koncept vozilo koji najavljuje novi BMW Serije 4

Auto blog pre 59 minuta
Najnovije vesti kažu da će BMW iskoristiti predstojeći sajam automobila u Frankfurtu (12. - 22. septembar) da javnosti predstavi i novo koncept vozilo. To će biti koncept koji najavljuje potpuno novu generaciju Serije 4 Coupe, čija serijska verzija… »

Divljačka vožnja u Švajcarskoj: Srbin i Albanac se trkali po auto-putu

Kurir pre 2 sata
Srbin (21) i Albanac (21) s Kosova uhapšeni su u Švajcarskoj zbog više teških dela protiv bezbednosti saobraćaja, nakon što su se trkali po auto-putu. Mladići su prošlog petka vozeći BMW X5 i „folksvagen tiguan“ krenuli u sumanutu vožnju na… »

Da li znate šta prikazuje BMW-ov logo?

Auto blog pre 7 sati
Prošlo je više od veka otkako je u Bavarskoj osnovana kompanija koja će stvoriti neke od najboljih automobila svog vremena. Koreni sežu u 1913. godinu kada je Karl Rapp osnovao kompaniju Rapp Motorenwerke koja se bavila proizvodnjom vazduhoplovnih… »

Jaguar u razvoj dva nova SUV-a kreće u saradnji s BMW-om

Večernje novosti pre 8 sati
Bavarci bi tako dali svoju FAAR platformu, a vrlo verovatno i neke motore. LONDON - Proizvođač automobila Jaguar je već godinama pod indijskom kapom, a tamo mu ne cvetaju ruže pa je da bi zainteresovao mlađu klijentelu olako odbacio svoju… »

Da li će se Alfa Romeo elektrifikacijom približiti BMW-u, Mercedesu i Audiju?

Auto blog pre 11 sati
Italijanski brendovi u okviru FCA grupe značajno kaskaju za konkurencijom kada je u pitanju elektrifikacija, a jedan od onih sa najvećim potencijalom na tržištu je Alfa Romeo, piše B92. Legendarni brend pokušava poslednjih godina da konkuriše… »

Rušenje mitova: Šta u stvari predstavlja BMW logo?

B92 pre 19 sati
BMW je u današnjeg auto-giganta izrastao iz fabrike avio-motora, pa su mnogi u njegovom amblemu videli skrivenu simboliku avionskog propelera. Automobilska industrija prepuna je mitova, pa ne čudi što zaljubljenici u četvorotočkaše često pogrešno… »

Mladić je poslao svoj BMW u reku, jer je za rođendan želeo Jaguar (VIDEO)

Auto magazin pre 22 sata
Mladić nije bio zadovoljan poklonom, pa je automobil završio u reci. Nije jasno, da li je to bila niska cena automobila ili ljubav prema drugoj marki... Da li biste se ljutili, kada biste za rođendan dobili novi BMW. Bez obzira da li živite na visokoj… »

Mladi vozač iz Kupresa udario u ulično svetlo i betonski stub, preminuo na licu mesta

Blic pre 1 dan
Protekle noći, dva sata posle ponoći, dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubio 24-godišnji M. M. iz Kupresa. Pripadnici Policijske postaje Kupres u 2.50 časova zaprimili su dojavu da se dogodila saobraćajna nesreća u mestu… »

Jaguar u razvoj dva nova SUV-a kreće u suradnji s BMW-om

SEEbiz pre 2 dana
LONDON - Jaguar je već godinama pod indijskom kapom, a tamo mu ne cvjetaju ruže. Kako bi zainteresirao mlađu klijentelu, olako je odbacio svoju aristokratsku notu i pokušao se nametnuti naglašenom agresivnom sportskom notom. I doista, Jaguarovi… »

Da li će se Alfa Romeo elektrifikacijom približiti BMW-u, Mercedesu i Audiju?

B92 pre 2 dana
Italijanski brendovi u okviru FCA grupe značajno kaskaju za konkurencijom kada je u pitanju elektrifikacija, a jedan od onih sa najvećim potencijalom na tržištu je Alfa Romeo. Legendarni brend pokušava poslednjih godina da konkuriše velikoj… »

Vesti dana »