BMW

"To je čudna kompanija": Gigant koji još nije prodao nijedno svoje vozilo

B92 pre 1 sat
Prostrani izložbeni prostor kompanije China Evergrande New Energy Vehicle Group Ltd. nalazi se u srcu šangajskog Nacionalnog izložbenog i kongresnog centra. Sa devet izloženih modela, teško je promašiti. Novi električni automobil ima jednu od… »

Kao u akcionim filmovima: Šokantan beg od policije u Leskovcu, zakucao se BMW-om u zid (video)

Srbija danas pre 2 sata
Neverovatnu scenu zabeležile su kamere za video nadzor u Leskovcu, koja više liči na film nego na stvvarnost. Neverovatnu scenu zabeležile su kamere za video nadzor u Leskovcu, koja više liči na film nego na stvvarnost. Sve se dogodilo dok je vozač… »

Pokušali da uđu u zemlju sa lažnim PCR testom: Hrvatska policija podnela krivične prijave

Večernje novosti pre 13 sati
POLICIJA u hrvatskom mestu Buje podnela je krivične prijave protiv troje slovenačkih državljana, koji su u petak na graničnom prelazu Plovanija pokušali da uđu u Hrvatsku sa falsifikovanim nalazima PCR testa na korona virus, saopštilaje danas… »

Troje Slovenaca hteli da uđu u Hrvatsku s lažnim testovima

Nova pre 13 sati
Policija u hrvatskom mestu Buje podnela je krivične prijave protiv troje slovenačkih državljana, koji su u petak na graničnom prelazu Plovanija pokušali da uđu u Hrvatsku sa falsifikovanim nalazima PCR testa na koronavirus, saopštila je danas… »

Trojica Slovenaca pokušali da uđu u Hrvatsku sa lažnim PCR testovima

B92 pre 14 sati
Hrvatska policija podela je krivične prijave protiv troje slovenačkih državljana koji su u petak pokušali da uđu u Hrvatsku sa falsifikovanim PCR testovima. Granična policija je falsifikate otkrila prilikom kontrole dva automobila na graničnom… »

Slovenci pokušali da uđe u Hrvatsku s lažnim testovima

Politika pre 15 sati
ZAGREB - Policija u hrvatskom mestu Buje podnela je krivične prijave protiv troje slovenačkih državljana, koji su u petak na graničnom prelazu Plovanija pokušali da uđu u Hrvatsku sa falsifikovanim nalazima PCR testa na korona virus, saopštilaje… »

Slovenci sa lažnim PCR testovima pokušali da uđu u Hrvatsku

Telegraf pre 14 sati
Granična policija je falsifikate otkrila prilikom kontrole dva automobila. Policija u hrvatskom mestu Buje podnela je krivične prijave protiv troje slovenačkih državljana, koji su u petak na graničnom prelazu Plovanija pokušali da uđu u Hrvatsku sa… »

BMW M3 i M4 sa xDrive pogonom

Auto blog pre 17 sati
U Minhenu su na kraju odustali od dosadašnje filozofije prema kojoj su se modeli M3 i M4 uvek nudili samo u kombinaciji sa zadnjim pogonom. Tradicionalisti nemaju razloga za brigu, jer će BMW modele M3/M4 i dalje nuditi i u kombinaciji sa zadnjim… »

Gradina: Sprečeni krijumčari viskija i semena marihuane

Nova pre 19 sati
Na izlazu graničnog prelaza Gradina, carinici su sprečili pokušaj krijumčarenja 17 flaša viskija i oko 300 grama semena marihuane, saopštila je danas Uprava carine. U saradnji sa policijom, seme marihuane je otkriveno juče, kada je na prelaz iz… »

Marihuana i viski zaplenjeni na Gradini

Južne vesti pre 20 sati
Skoro 300 grama semena marihuane i 17 flaša viskija, kako saopštavaju iz Uprave carina, zaplenjeno je u dva odvojena slučaja na Graničnom prelazu Gradina tokom vikenda. Najpre je 19. aprlila, objašnjavaju, seme marihuane otkriveno kada je na prelaz… »

Vesti dana »