BMW

Električni Mini Minor krajem 2022. godine

Auto blog pre 2 dana
Kao što je već poznato, u BMW-u su nedavno odlučili da brend Mini do 2030. godine transformišu u proizvođača potpuno električnih vozila. Mini će tako postati prvi deo BMW Groupe koji će u potpunosti preći na proizvodnju isključivo električnih… »

Dalmatinac smislio rešenje za zaštitu auta od ogrebotina u javnoj garaži

Auto blog pre 2 dana
Fotografija iz jedne garaže u Dalmaciji postala je hit na društvenim mrežama Kada ostavljate svoj automobil u javnoj garaži ili na parkingu, uvek postoji rizik da ga napažljivi vozači koji se parkiraju pored vas ogrebu kada otvaraju vrata. Do sada… »

Kako zaštititi auto od ogrebotina u javnoj garaži? Dalmatinac smislio rešenje FOTO

B92 pre 3 dana
Fotografija iz jedne garaže u Dalmaciji postala je hit na društvenim mrežama. Kada ostavljate svoj automobil u javnoj garaži ili na parkingu, uvek postoji rizik da ga napažljivi vozači koji se parkiraju pored vas ogrebu kada otvaraju vrata. Do sada… »

Kako zaštititi auto od ogrebotina u javnoj garaži? Dalmatinac smislio rešenje (FOTO)

Vesti online pre 3 dana
Fotografija iz jedne garaže u Dalmaciji postala je hit na društvenim mrežama. Kada ostavljate svoj automobil u javnoj garaži ili na parkingu, uvek postoji rizik da ga nepažljivi vozači koji se parkiraju pored vas ogrebu kada otvaraju vrata. Do sada… »

Povratak legende: BMW M4 CSL na putu

Vrele gume pre 3 dana
Druga generacija BMW-a M4 nije startovala „kao po loju“ što se tiče „utisaka“ automobilske javnosti, što možda ima a možda i nema veze s kontroverznim dimenzijama i oblikom maske hladnjaka. Dodatak M Performance komponenti, takođe upitnog… »

Muškarac lakše povređen u sudaru u Nišu

Južne vesti pre 3 dana
Jedan muškarac lakše je povređen u sudaru dva automobila na raskrnici ulica Pribojske i Inženjera Birviša, kažu u niškoj policiji. Juče oko 16 sati niškoj policiji prijavljen je udes u kojem su učestvovala dva automobila niških registarskih… »

Microsoft kupuje Nuance, kompaniju za prepoznavanje govora

Al Jazeera pre 3 dana
Microsoft, pod pritiskom ubrzanog razvoja na polju tehnologije, kupuje kompaniju za prepoznavanje govora Nuance. Microsoft, pod pritiskom ubrzanog razvoja na polju tehnologije, kupuje kompaniju za prepoznavanje govora Nuance. Microsoft je spreman… »

YouTuber crashes €120,000 brand new BMW in downtown Belgrade!

Telegraf pre 4 dana
The car was loaned for a test drive, and the accident occurred when an inexperienced driver lost control of the powerful machine with a 510 horsepower engine, speeding into a street pole. A yellow BMW M4 Competition, the latest sports model from the famed… »

Nova Citroenova perjanica – krosover limuzine, karavana i SUV-a

Vrele gume pre 4 dana
Stigla je Citroenova perjanica „tri u jedan“. Nemci dominiraju u D i E segmentu, ali evropska divizija Stellantisa ne želi da se preda bez borbe. Nakon Peugeota 508 i luksuznog DS9, Citroen je pripremio novi model koji će se staviti naspram… »

Neiskustvo i 510 KS uzeli danak: Slupao BMW od 120.000 evra FOTO

B92 pre 4 dana
Koliko je opasno kada neiskusan vozač želi da isproba izuzetno snažan auto na javnim saobraćajnicama, najbolje svedoči incident koji se dogodio proteklog vikenda u Beogradu. Kako piše Blic, neimenovani mladi influenser sa Instagrama slupao je tokom… »

Vesti dana »