BMW

"Hajde, uđi, poslali su me po tebe": Majka iz Mladenovca opisala kako je muškarac pokušao da namami devojčicu (12)

Srbija danas pre 7 dana
Nepoznati muškarac u automobilu marke BMW prišao je devojčici u Mladenovcu, govoreći joj da su ga poslali po nju. Muškarac M. S. star 70 godina uhapšen je u Mladenovcu zbog proganjanja devojčice (12) koja je u Kosovskoj ulici stajala na pešakom… »

Majka devojčice koju je starac zvao u BMW u Mladenovcu: Uplašeno pobegla u radnju, on pošao za njom

Telegraf pre 7 dana
Nepoznati muškarac u automobilu marke BMW prišao je devojčici u Mladenovcu, govoreći joj da su ga poslali po nju. Muškarac M. S. star 70 godina uhapšen je u Mladenovcu zbog proganjanja devojčice (12) koja je u Kosovskoj ulici stajala na pešakom… »

Lightweight BMW M2 Finale Edition

Auto blog pre 7 dana
Lightweight Performance je ponudio još jedan modifikovani BMW M2 Coupe (konkretnije M2 Competition), ovde sa nazivom Finale Edition budući da se njime oprašta od BMW M2 F87 modelske serije. Pre svega, šestocilindarski motor je ovde pojačan na čak… »

Prodaja Mercedesa i BMW-a u prvom kvartalu

Auto blog pre 7 dana
Mercedes je saopštio da je u prvom kvartalu širom sveta isporučio 590.999 putničkih vozila. Od tog broja 581.270 su putnička vozila iz Mercedesove game (rast od 21.8 odsto u odnosu na prvi kvartal 2020. godine), dok je Smart prodao 9.729 (plus od… »

Starac koji je proganjao devojčicu (12) priveden

Nova pre 8 dana
Mladenovačka policija, u saradnji sa Tuzilaštvom, identifikovala je i uhapsila M.S. (70) zbog sumnje da je počinio krivično delo proganjanje, javljaju beogradski mediji. Kako navode, osumnjičeni je u Kosovskoj i ulici Kraljice Marije u Mladenovcu… »

Uhapšen stariji muškarac u Mladenovcu: Čekao devojčice ispred škole, zvao ih u automobil

B92 pre 8 dana
Mladenovačka policija je u saradnji sa Tužilaštvom, identifikovala i uhapsila M. S. (70) zbog sumnje da je počinio krivično delo proganjanje. Uhapšeni je osumnjičen da je u Kosovskoj i Ulici kraljice Marije u Mladenovcu zaustavljao svoj automobil… »

Uhapšen starac zbog sumnje da je progonio devojčice

Dnevnik pre 8 dana
BEOGRAD: Mladenovačka policija, u saradnji s Tužilaštvom, identifikovala je i uhapsila M.S. (70) zbog sumnje da je počinio krivično delo proganjanje, javljaju beogradski mediji. Kako navode, osumnjičeni je u Kosovskoj i ulici Kraljice Marije u… »

Uhapšen manijak: Starac čekao devojčice posle škole i mamio ih da uđu u automobil

Blic pre 8 dana
Mladenovačka policija je brzim i efikasnim radom, u saradnji sa Tužilaštvom, identifikovala i uhapsila M. S. (70) zbog sumnje da je počinio krivično delo proganjanje. Osumnjičeni je u Kosovskoj i ulici Kraljice Marije u Mladenovcu zaustavljao svoj… »

Uhapšen deda manijak zbog devojčice iz Mladenovca o čemu je UCENTAR prvi pisao!

U centar pre 8 dana
MLADENOVAČKA policija je brzim i efikasnim radom, u saradnji sa Tužilaštvom, identifikovala i uhapsila M.S.(70) zbog sumnje da je počinio krivično delo proganjanje, o čemu je UCENTAR prvi pisao danas. Osumnjičeni je u Kosovskoj i ulici Kraljice… »

Proganjao devojčice i mamio ih u automobil: Uhapšen manijak (70) iz Mladenovca

Mondo pre 8 dana
Slučaj je prijavljen policiji, koja je brzo identifikovala i privela osumnjičenog. Slučaj je prijavljen policiji, koja je brzo identifikovala i privela osumnjičenog. Mladenovačka policija je brzim i efikasnim radom, u saradnji sa Tužilaštvom… »

Vesti dana »