Ceca Ražnatović

Pevačica otkrila koju je vakcinu odabrala: Imala sam koronu, a ovo je savet koji mi je lekar dao

Vesti online pre 48 minuta
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović odlučila je da se danas vakciniše protiv koronavirusa na “Sajmu” i tako sačuva svoje zdravlje i zdravlje svojih najmilijih. Odabrala je da primi kinesku vakcinu kompanije Sinofarm. Na primanju prve doze cepiva… »

Ceca se vakcinisala na sajmu: Evo koju je vakcinu odabrala! "Imala sam koronu, a ovo je savet koji mi je lekar dao" (video)

Blic pre 49 minuta
Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović vakcinisala se danas u 13:30 časova na Beogradskom sajmu. Odabrala je da primi kinesku vakcinu kompanije Sinofarm. Na primanju prve doze cepiva pojavila se u veoma elegantnom izdanju, a ubrzo nakon toga… »

"Kod mene sve cveta": Ceca o dečku Bogdanu Srejoviću, otkrila i kako se on sad oseća: "Imao je koronu"

Blic pre 48 minuta
Ceca Ražnatović danas je na Beogradskom sajmu primila vakcinu protiv korona virusa, a nakon toga je odgovarala na novinarska pitanja i dotakla se i svog dečka, biznismena Bogdana Srejovića. Na konstataciju novinara da njena i Bogdanova ljubav cveta… »

Mlad je, ništa mu ne fali: Ceca nakon vakcinacije progovorila o dečku - "Kod mene sve cveta!"

Mondo pre 48 minuta
Pevačica pred kamerama govorila o ljubavnom životu. Pevačica pred kamerama govorila o ljubavnom životu. Svetlana Ceca Ražnatović se pojavila na Sajmu gde je u elegantnom izdanju došla kako bi primila prvu dozu vakcine. Pevačica je otkrila da se… »

Ceca se vakcinisala na Sajmu: Nakon preležane korone otkrila koje cepivo je odabrala - doktor joj dao važan savet!

Mondo pre 1 sat
Pevačica je danas primila prvu dozu vakcine. Pevačica je danas primila prvu dozu vakcine. Svetlana Ceca Ražnatović se pojavila na Sajmu gde je u elegantnom izdanju došla kako bi primila prvu dozu vakcine. Pevačica je otkrila da se odlučila za… »

Ceca se VAKCINISALA! „Da nam svima bude BOLJE!”

Svet & Skandal pre 1 sat
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović primila je danas na Beogradskom sajmu vakcinu protiv virusa COVID-19. Ceca smatra da je na ovaj način dala doprinos borbi protiv opakog korona virusa. Pevačica još i kaže, ovo je uradila kako bi nam svima bilo… »

Ceca Ražnatović primila kinesku vakcinu

Nova pre 1 sat
"Mislim da smo jedini na svetu koji možemo da biramo vakcinu kojom ćemo se vakcinisati, mi smo imali tu privilegiju. Većina iz mog okruženja su primili kinesku, pa sam se i ja tako odlučila. S obzirom na to da sam imala koronu, kao što je poznato… »

Ceca ražnatović se vakcinisala protiv korone: Pevačica otkrila koje cepivo je primila i šta je posavetovao lekar (foto)

Večernje novosti pre 2 sata
Odabrala je da primi kinesku vakcinu kompanije Sinofarm. Na primanju prve doze cepiva pojavila se u veoma elegantnom izdanju, a ubrzo nakon toga obratila se prisutnim medijima. Foto: FOTO: Ataimages POGLEDAJ GALERIJU - Smatram da svaki savesni građanin… »

Ceca prvi put pred kamerama odgovorila na pitanje o dečku Bogdanu: "Mlad je on, ništa mu ne fali!"

Telegraf pre 1 sat
Folk zvezda raspoložena je stigla na Sajam, gde je posle primljene prve doze vakcine dala izjave medijima. Ceca Ražnatović nasmejana je dala izjave medijima, nakon što je na Sajmu primila prvu dozu kineske vakcine kompanije Sinofarm. Prvo pitanje bilo… »

Prvi put o vezi sa Bogdanom Srejovićem! Ceca primila vakcinu, pa priznala: "Cvetam od ljubavi!"

Srbija danas pre 1 sat
Folk diva brine o svom zdravlju i o zdravlju drugih, a ljubav je čuva, uz vakcinu! Svetlana Ceca Ražnatović preležala je koronavirus, a odlučila je da se danas vakciniše na "Sajmu" i tako sačuva svoje zdravlje i zdravlje svojih najmilijih. Folk… »

Vesti dana »