Ceca Ražnatović - vesti

Jelena Karleuša: Prijovićka je ruralna. Nema tu budućnosti

Tračara pre 13 sati
Jelena Karleuša je nedavno dala intervjuu u kojem je, između ostalog rekla da više ne želi da razgovara o Ceci. Svetlana Ceca Ražnatović ipak nije jedina koleginica o kojoj se pričalo u intervjuu, pa je otkrila i šta misli o Aleksandri Prijović. Kako je Prijovićka trenutno jedna od najpopularnijih... »

(Video) Posle nek kažu da ne znam da kuvam! Anastasija Ražnatović pokazala da ume da se snađe i u kuhinji

Kurir pre 15 sati
Anastasija Ražnatović, ćerka folk dive Cece, pokazala je da ne samo što je lepa i pametna, već joj od ruke ide i uloga... »

Muka mi je od pitanja o njoj: Jelena Karleuša brutalno i bez zadrške progovorila o Ceci Ražnatović!

Kurir pre 20 sati
Jedna od najvećih balkanskih zvezda, a definitivno najkontroverznija ličnost na estradi, Jelena Karleuša, svakim svojim potezom izaziva ogromnu buru u javnosti. Nakon skandala u sudnici JK je bez zadrške progovorila o Ceci Ražnatović, ali i ostalim kolegama. Zvezde Granda i ove godine obaraju sve... »

Vesna Dedić se uvek oblači smerno: Rešila je da pokaže dekolte, a evo od koje pevačice će pozajmiti haljinu za Novu godinu!

Kurir pre 1 dan
Vesna Dedić će se u nesvakidašnjem i neviđenom izdanju pojaviti na snimanju novogodišnje emisije, haljinu je već pikirala, ali da bi se u istoj i pojavila treba joj ni manje ni više nego "odobrenje" Cece Ražnatović. "Mene će videti u izdanju kakvom su me viđali devedesetih godina. S obzirom da ja... »

Prvi veljkov rođendan bez mene: Ceca otkrila zašto je sin nije pozvao proslavu!

Press pre 1 dan
Veljko Ražnatović u nedelju je napunio 21 godinu, a slavio je dva dana sa prijateljima. Ovog puta sa njim nije bila mama Svetlana Ražnatović, kao što je to bio slučaj prethodnih godina, a nije je pozvao na veselje jer je odlučio da slavi na Kopaoniku, dok je folk diva bila gost na koncertu kolege i prijatelja.
Iako je prethodnih godina pravio žurku za svoj rođendan kojoj su prisustvovali mnogi prijatelji porodice Ražnatović, Veljko, Cecin prvenac, ove godine je odlučio da divan dan slavi sa najbližim prijateljima i bez mame. Ceca... »

Karleuša opet mala od skandala: Ceca ima grozan akcenat čak i kad peva!

Kurir pre 2 dana
Jelena Karleuša opet je potkačila Cecu Ražnatović, i to zbog načina na koji je otpevala pesmu „Jadna ti je moja moć“. Pevačica je u „Zvezdama Granda“ rekla da je zgrožena kako je njena starija koleginica akcentovala pojedine reči na početku numere i takvo pevanje nazvala katastrofalnim. Ona se... »

Zašla u kuhinju: Anastasija Ražnatović se pohvalila onim što je spremila, pa poručuje: "I posle kažu da ne znam da kuvam!"

Blic pre 1 dan
Ćerka folk dive Cece Ražnatović pokazala je svima šta je pripremila drugarici, a odlučila je da se našali na svoj račun.
Naime, lepa Anastasija Ražnatović snimila je spremanje ručka, pa je video podelila sa svojim obožavateljima, a u istom možemo da vidimo da se odlučila za supu i pomfrit i da nije želela da previše eksperimentiše. - I posle kažu... »

Ceca otkrila zašto nije bila pozvana na Veljkov rođendan

Alo pre 1 dan
Alo: Ceca otkrila zašto nije bila pozvana na Veljkov rođendan
Veljko Ražnatović u nedelju je napunio 21 godinu, a slavio je dva dana sa prijateljima.
Ovog puta sa njim nije bila mama Svetlana Ražnatović, kao što je to bio slučaj prethodnih godina, a nije je pozvao na veselje jer je odlučio da slavi na Kopaoniku, dok je folk diva bila gost na koncertu kolege i prijatelja. Iako... »

Prvi veljkov rođendan bez mene: Ceca otkrila zašto je sin nije pozvao proslavu!

Kurir pre 1 dan
Veljko Ražnatović u nedelju je napunio 21 godinu, a slavio je dva dana sa prijateljima. Ovog puta sa njim nije bila mama Svetlana Ražnatović, kao što je to bio slučaj prethodnih godina, a nije je pozvao na veselje jer je odlučio da slavi na Kopaoniku, dok je folk diva bila gost na koncertu kolege i... »

"Tragično! Grozno je zvučalo" Žestoke reči Jelene Karleuše za Cecu Ražnatović - usred programa!

Srbija danas pre 2 dana
Nenadano...
Jelena Karleuša opet je potkačila Cecu Ražnatović, i to zbog načina na koji je otpevala pesmu „Jadna ti je moja moć“. Pevačica je u „Zvezdama Granda“ rekla da je zgrožena kako je njena starija koleginica akcentovala pojedine reči na početku numere i takvo pevanje... »

©2017 Netmark d.o.o.