Ceca Ražnatović

Popović pokušao da ućutka Cecu, ona ga opasno potkačila: Za tebe sam ponela unukove pelene!

Telegraf pre 7 dana
- Jao slušaj Cecu: "Nemoj da mi diraš kumu"... Evo, sad smo se us**li u gaće, svi! - viknuo je Popović. Saša Popović (67) pokušao je ponovo da "čačne" Cecu Ražnatović (48), ali je ona još jednom pokazala koliko je vešta i oštra na jeziku, i… »

"Ponela sam unukove pelene za tebe": Ceca i Saša napravili haos usred emisije! Sve je počelo zbog Viki: "Veštice, ne diraj…

Blic pre 7 dana
Nastup takmičarke Slavica Trubarac u "Zvezdama Granda" izazvao je pravu polemika među članovima žirija, te je sve eskaliralo raspravom između Saše Popovića i Cece Ražnatović zbog čega su se smejali svi u studiju. Naime, Ceca i Đorđe David su… »

Ceca nazvala Mariju „vešticom“, pa odbrusila Saši: Za tebe sam ponela pampers

Nova pre 8 dana
"Zvezde Granda" iz nedelje u nedelju beleže sve veću gledanost, a čarke među članovima žirija nisu izostale ni večeras. Slavica Trubarac (27) iz Beograda večeras je probila led i prva nastupila na velikoj sceni, a zbog njenog nastupa došlo je do… »

Ceca se oprostila od Merime Njegomir: Draga moja, počivaj u miru

Nova pre 8 dana
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović oprostila se na društvenim mrežama od koleginice Merime Njegomir. Merima je preminula u 69. godini posle borbe sa teškom bolešću, a njene kolege poslednji put su se pozdravile emotivnim porukama. Među njima bila… »

Ceca Ražnatović se poslednji put pozdravila sa Merimom Njegomir, srce joj slomljeno

Telegraf pre 8 dana
Merima je preminula u 69. godini posle borbe sa teškom bolešću. Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović oprostila se na društvenim mrežama od pevačice Merime Njegomir. Merima je preminula u 69. godini posle borbe sa teškom bolešću, a njene kolege… »

Ceca se emotivnom porukom oprostila od Merime: "Draga moja, počivaj u miru"

Blic pre 8 dana
Pevačica Ceca Ražnatović oprostila se na društvenim mrežama od pevačice Merime Njegomir. Merima Njegomir preminula je u 69. godini posle borbe sa teškom bolešću, a njene kolege poslednji put su se pozdravile emotivnim porukama. Među njima bila… »

Ceca Ražnatović oprostila se od drage koleginice: Pevačica se poslednji put pozdravila sa Merimom Njegomir, srce joj…

Kurir pre 8 dana
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović oprostila se na društvenim mrežama od pevačice Merime Njegomir. Merima je preminula u 68. godini posle borbe sa teškom bolešću, a njene kolege poslednji put su se pozdravile emotivnim porukama. Među njima bila… »

Bugarka ČIJE FOTKE LAJKUJU RAŽNATOVIĆKA I SVE SRPSKE STARLETE: Paloma RAZBIJA - milionski pregledi za vrckanje u gaćama!

Mondo pre 8 dana
Paloma Miteva (23) je lepotica koju čak porede sa srpskom pevačicom. Paloma Miteva (23) je lepotica koju čak porede sa srpskom pevačicom. Paloma Miteva je lepotica iz Bugarske koja je karijeru Instagram influenserke zamenila karijerom u muzici. Na… »

(Video) Ceca podetinjila: Sa unukom Željkom puzi u igraonici i prolazi kroz lavirinte, mališan oduševljen

Blic pre 9 dana
Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović, ponosna je baka unuka Željka. Ona svaki svoj slobodan trenutak koristi kako bi se igrala sa mališanom. A sada je na svom Insgram profilu podelila videu iz igraonice uz koji je stavila opis "Ko je ovde beba'". Ceca… »

Izula cipele i puzi u uskoj haljini: Hit snimak Cece Ražnatović - srpsku pevačicu nikad niste videli u ovom izdanju!

Mondo pre 10 dana
Ceca podetinjila! Ceca podetinjila! Pevačica Ceca Ražnatović sve slobododno vreme provodi sa malim Željkom, pa je tako ovoga puta sa njim posetila jednu igraonicu. Ražnatovićka je na svom Instagram profilu pokazala svojim pratiocima kako provodi… »

Vesti dana »