Ceca Ražnatović

Karleuša je detinjasta i fale joj Zvezde Granda! Đorđe David opleo po Jeleni, a o Ceci promenio mišljenje - Prava dama!

Mondo pre 10 dana
Đorđe David otvoreno je govorio o saradnji sa Cecom i Jelenom Karleušom. Đorđe David otvoreno je govorio o saradnji sa Cecom i Jelenom Karleušom. Dolazak Cece Ražnatović u Zvezde Granda promenio je sve, pa tako i mišljenje Đorđa Davida koji za… »

Šok intervju Đorđa Davida za Kurir: Jk me blokirala zbog Cece, krivo joj što više nije u zg! A evo zašto se ne čuje sa…

Kurir pre 10 dana
Veliku buru u javnosti izazvao je komentar Đorđa Davida da bi na večeru pre izašao sa Cecom Ražnatović nego s Jelenom Karleušom. Mala od skandala se zbog ove izjave naljutila na svog dojučerašnjeg kolegu iz žirija "Zvezde Granda", pa ga je i… »

"Dala se na: Izvol'te, bio joj je potreban crveni tepih za ovaj zverinjak": Đorđe David o odnosu sa Cecom i "Zvezdama Granda"

Blic pre 10 dana
Đorđe David govorio je o odnosu sa folk zvezdom Cecom Ražnatović, koja se ove sezone pridružila žiriju "Zvezda Granda". Muzičar je za koleginicu imao samo lepe reči, te naveo da se odlično snašla u novoj ulozi. - Ozbiljan je laf, odmah nam je… »

"Zalizala je kosu vodom iz bare": Ceca krila koliki je profesionalac, saradnik otkrio tajnu nakon 26 godina

Blic pre 11 dana
Dejan Milićević tokom svoje karijere godinama je sarađivao sa Svetlanom Cecom Ražnatović, za koju kaže da je veliki profesionala. Poznato je da je radio sa Cecom i na njenom albumu "Fatalna ljubav" iz 1995. godine na kojem je na omotu, a i u spotu… »

Ceci zalizali kosu vodom iz bare! Milićević otrio tajnu sa snimanja od pre 26 godina

Telegraf pre 11 dana
Modni fotograf je istakao da je ceca surovi profesionalac i da bi uvek sarađivao sa njom. Poznati režiser spotova i modni fotograf Dejan Milićević je tokom svoje karijere radio sa mnogim javnim ličnostima, a za folk zvezdu Svetlanu Cecu Ražnatović… »

Nakon 26 godina isplivala tajna sa snimanja albuma: Ceca krila koliki je profesionalac, blizak saradnik otkrio istinu!

Kurir pre 11 dana
Dejan Milićević je tokom karijere duge trideset godina radio sa svim estradnim zvezdama, pa tako puno puta i sa Cecom Ražnatović za koju kaže da je veliki profesionalac. Poznato je da je radio sa Cecom i na njenom albumu "Fatalna ljubav" iz 1995… »

Saša Matić o saradnji sa pevačicama: Severina odlična, a Ceca je moja sestra

Večernje novosti pre 11 dana
Foto: M. Stojanović - Severina je bila odlična, ona je jedna opuštena Dalmatinka, fina, energična... Mi smo imali super saradnju, možda je jedino to snimanje najduže trajalo, jer sam ja bio autor za tu pesmu "More tuge", pa sam bio najoštriji, ovo… »

Surovi profesionalac Nakon 26 godina isplivala istina na videlo, niko nije znao ovu Cecinu tajnu!

Alo pre 12 dana
Ceci je ovo bio sedmi studijski album, a Dejan je ispričao jednu anegdotu s pevačicom. Dejan Milićević je tokom karijere duge trideset godina radio sa svim estradnim zvezdama, pa tako puno puta i sa Cecom Ražnatović za koju kaže da je veliki… »

Ceci smo zalizali kosu vodom iz bare! Posle 26 godina otkrivena tajna "Fatalne ljubavi" - žurila je i oduševila potezom!

Mondo pre 12 dana
Ceca Ražnatović pokazala da je surovi profesionalac. Ceca Ražnatović pokazala da je surovi profesionalac. Dejan Milićević je tokom karijere duge trideset godina radio sa svim estradnim zvezdama, pa tako puno puta i sa Cecom Ražnatović za koju… »

Ovako zvuči pop verzija zaboravljenog hita cece ražnatović! Aleksandra raspametila moćnim glasom studio na nogama!

Kurir pre 12 dana
Nijedno slavlje poznatih ne prolazi bez moćnog vokala Aleksandre Dabić! Pevačica je otkrila da pesme bira prema energiji koju oseti dok ih sluša. - Energetski biram pesme. Dve pesme za istim vajbom različito osećam. Jedna me radi, ježim se, a druga… »

Vesti dana »