Ceca Ražnatović

SVET! intervju! Saša Vidić OTKRIO zašto se više NE DRUŽE Mira i Ceca!

Svet & Skandal pre 18 dana
Modni kreator Saša Vidić je u nedavnom intervjuu za Svet progovorio o svađi nekadašnjih drugarica Cece Ražnatović i Mire Škorić. Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic) Otkud tolika netrpeljivost prema Ceci, a godinama se bio na… »

Radi sa cecom, lepom brenom: i svim velikim zvezdama: Fotograf Miloš Nadaždin otkriva sve tajne svoje profesije

Blic pre 18 dana
Ispred njegovog foto-objektiva poziralo je stotine i stotine ljudi, a njegovom umetničkom talentu prepustio se veliki broj poznatih ličnosti. Fotografije Miloša Nadaždina, krasile su mnoge naslovnice uglednih domaćih časopisa, ali i kampanje sa… »

Vakcinisala se i Anastasija Ražnatović: Ceca otkrila koju je vakcinu primila ćerka

Blic pre 18 dana
Ceca Ražnatović danas se vakcinalisala protiv korona virusa na sajmu u sali 3, gde je došla u društvu svog menadžera. Svetlana je odabrala kinesku vakcinu, zato što su istu, kako kaže, odabrali i mnogi njeni prijatelji i saradnici. Ceca je govorila… »

Vakcinisala se i Anastasija! Ceca je danas primila kinesku, a evo koju je vakcinu njena ćerka odabrala (video)

Srbija danas pre 18 dana
Kakva majka, takva i ćerka! Folk diva Ceca Ražnatović danas se vakcinalisala protiv koronavirusa na sajmu u sali 3, gde je došla u društvu svog pr-a. Svetlana je odabrala kinesku vakcinu, zato što su istu, kako kaže, odabrali i mnogi njeni… »

Pevačica otkrila koju je vakcinu odabrala: Imala sam koronu, a ovo je savet koji mi je lekar dao

Vesti online pre 18 dana
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović odlučila je da se danas vakciniše protiv koronavirusa na “Sajmu” i tako sačuva svoje zdravlje i zdravlje svojih najmilijih. Odabrala je da primi kinesku vakcinu kompanije Sinofarm. Na primanju prve doze cepiva… »

Ceca se vakcinisala na sajmu: Evo koju je vakcinu odabrala! "Imala sam koronu, a ovo je savet koji mi je lekar dao" (video)

Blic pre 18 dana
Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović vakcinisala se danas u 13:30 časova na Beogradskom sajmu. Odabrala je da primi kinesku vakcinu kompanije Sinofarm. Na primanju prve doze cepiva pojavila se u veoma elegantnom izdanju, a ubrzo nakon toga… »

"Kod mene sve cveta": Ceca o dečku Bogdanu Srejoviću, otkrila i kako se on sad oseća: "Imao je koronu"

Blic pre 18 dana
Ceca Ražnatović danas je na Beogradskom sajmu primila vakcinu protiv korona virusa, a nakon toga je odgovarala na novinarska pitanja i dotakla se i svog dečka, biznismena Bogdana Srejovića. Na konstataciju novinara da njena i Bogdanova ljubav cveta… »

Mlad je, ništa mu ne fali: Ceca nakon vakcinacije progovorila o dečku - "Kod mene sve cveta!"

Mondo pre 18 dana
Pevačica pred kamerama govorila o ljubavnom životu. Pevačica pred kamerama govorila o ljubavnom životu. Svetlana Ceca Ražnatović se pojavila na Sajmu gde je u elegantnom izdanju došla kako bi primila prvu dozu vakcine. Pevačica je otkrila da se… »

Ceca se vakcinisala na Sajmu: Nakon preležane korone otkrila koje cepivo je odabrala - doktor joj dao važan savet!

Mondo pre 18 dana
Pevačica je danas primila prvu dozu vakcine. Pevačica je danas primila prvu dozu vakcine. Svetlana Ceca Ražnatović se pojavila na Sajmu gde je u elegantnom izdanju došla kako bi primila prvu dozu vakcine. Pevačica je otkrila da se odlučila za… »

Ceca se VAKCINISALA! „Da nam svima bude BOLJE!”

Svet & Skandal pre 18 dana
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović primila je danas na Beogradskom sajmu vakcinu protiv virusa COVID-19. Ceca smatra da je na ovaj način dala doprinos borbi protiv opakog korona virusa. Pevačica još i kaže, ovo je uradila kako bi nam svima bilo… »

Vesti dana »