DSS - vesti

DSS: Evropska unija žmuri na medijsko jednoumlje u Srbiji

Beta pre 1 dan
Demokratska stranka Srbije (DSS) je danas ocenila da Evropska unija "žmuri na medijsko jednoumlje u Srbiji" i dodala da gradjani slobodne medije i odgovorne novinare neće dobiti "na tacni iz Brisela", već da za to moraju sami da se izbore. "Pad Srbije na listi medijskih sloboda, koju su objavili... »

Jovanović DSS: Niški aerodrom žrtva koncesije beogradskog

Danas pre 1 dan
Insistiranje vlasti da niški aerodrom hitno pređe u državno vlasništvo neposredna je posledica davanja koncesije kompaniji Vansi za beogradski aeorodrom „Nikola Tesla“ i ugovorne obaveze kojom se niški aerodrom limitira na milion putnika godišnje sve dok beogradski ne pređe dvanaest miliona, izjavio je predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović.
Činjenica je da niški aerodrom danas poseduje veliki potencijal za dalji brzi razvoj, jer ima sposoban menadžment, ostvaruje poslovnu dobit i može sam da ga finansira, pa bi za samo deset godina prešao granicu koja je u interesu... »

DSS: Čega se pametan stidi

Jug press pre 1 dan
LESKOVAC Gradski odbor DSS Leskovca uputio je reakciju Regionalnoj informativnoj agenciji JUGpress a povodom “najnovijeg obraćanja, odbornika Dragana Savića medijima”. “Odbornik Savić u tom obraćanju pretvara sebe od ,,dželata,, u žtrtvu, pozivajući se na sramnu presudu vrhovnog suda kojom se on... »

Jovanović: DSS za zamrznuti konflikt

Danas pre 2 dana
Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović smatra da je za Srbiju „zamrznuti konflikt“ danas „jedini razuman izbor“ rešavanja problema Kosova i Metohije.
On je u saopštenju objasnio da je to situacija u kojoj više nema oružanog sukoba, ali nema ni konačnog političkog rešenja. Jovanović je „kapitulantskim“ nazvao izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića da „plaćamo cenu... »

Jovanović: Usvojiti rezoluciju o zločinima NDH

Danas pre 4 dana
Suočena sa pojačanom tendencijom namernog i sistematskog zatiranja sećanja na genocid izvršen u Nezavisnoj državi Hrvatskoj, čak i njegovim otvorenim negiranjem, Srbija je dužna žrtvama jasnu osudu.
A ne samo ispunjavanje protokolarnih obaveza na Dan sećanja, izjavio je danas predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović. „Retorika koja se ponavlja svake godine povodom Dana sećanja na žrtve holokausta, genocida... »

DSS: Neophodno ukrupnjavanje opozicije, spremni smo za razgovore

Pravda pre 5 dana
Demokratska stranka Srbije smatra da je ukrupnjavanje dobra stvar za opoziciju i spremna je za razgovore, izjavo je potpredsednik DSS-a Predrag Marsenić.
On je na konferenciji za novinare rekao da je posle gradskih izbora u Beogradu ukrupnjavanje opozicije nešto što je nužno. - To, naravno, ne znači da DSS odustaje od svojih osnovnih principa po pitanju Kosova, evropskih... »

Za Beograd mu dobar, za Srbiju nije: Janković objasnio zašto ne prihvata Đilasov predlog

Telegraf pre 6 dana
On kaže da se taj pokret zalaže za udruživanje opozicije, doduše bez Dveri i DSS
Predsednik Pokreta slobodnih građana Saša Janković rezerve prema predlogu Dragana Ðilasa za udruživanje objasnio je danas rečenicom da su jedno beogradski izbori, a državna politika nešto sasvim drugo. Jeremić najavio nastavak... »

DSS: Neophodno ukrupnjavanje opozicije, spremni smo za razgovore

Pravda pre 6 dana
Demokratska stranka Srbije smatra da je ukrupnjavanje dobra stvar za opoziciju i spremna je za razgovore, izjavo je potpredsednik DSS-a Predrag Marsenić.
On je na konferenciji za novinare rekao da je posle gradskih izbora u Beogradu ukrupnjavanje opozicije nešto što je nužno. - To, naravno, ne znači da DSS odustaje od svojih osnovnih principa po pitanju Kosova, evropskih... »

DSS: Ukrupnjavanje opozicije neophodno

B92 pre 6 dana
B92: DSS: Ukrupnjavanje opozicije neophodno
Beograd -- Demokratska stranka Srbije smatra da je ukrupnjavanje dobra stvar za opoziciju i spremna je za razgovore, izjavo je potpredsednik DSS-a Predrag Marsenić.
On je na konferenciji za novinare rekao da je posle gradskih izbora u Beogradu ukrupnjavanje opozicije nešto što je nužno. "To, naravno, ne znači da DSS odustaje od svojih osnovnih principa po pitanju Kosova, evropskih... »

DSS: Razjedinjena opozicija ne može ništa da uradi

N1 Info pre 7 dana
Demokratska stranka Srbije poručila je da je ukrupnjavanje opozicije neophodno, jer "razjedinjena ne može ništa da uradi" i vrlo rado će prihvatiti razgovor o tome.
Do sada nekih zvaničnih poziva nije bilo, mi ćemo se odazvati ako ih bude, rekao je potpredsednik DSS Predrag Marsenić, na konferenciji za novinare. On je rekao i da je posle nedavnih gradskih izbora jasno da je ukrupnjavanje... »

Dačić: Ako oni povuku ambasadora, i mi ćemo

B92  pre 4 sata  još 35 povezanih

Samit Severne i Južne Koreje: koji su mogući rezultati

BBC News  pre 12 sati  još 23 povezane

Brnabićeva: Potpisaću sve što je u interesu građana

Politika  pre 1 sat  još 17 povezanih

Tusk čestitao Tačiju demarkaciju i rođendan

Politika  pre 2 sata  još 16 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.