DSS

DSS: Pogrešna zdravstvena politika

Danas pre 6 sati
Demokratska stranka Srbije (DSS) je navela povodom smrti devojčice na Vlasinskom jezeru da se hitna pomoć nije odazvala na poziv roditelja i da to potvrđuje da je zdravstvena politika pogrešna, a budžetska sredstva troše na pogrešan način. DSS je… »

Jovanović: Stav premijerke da je secesija Kosova prihvatiljva u suprotnosti sa Ustavom

Danas pre 1 dan
Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović izjavio je danas da premijerka Srbije Ana Brnabić secesiju Kosova vidi kao prihvatljivu uz korekciju granica na osnovu njene izjave da je „priznаnje Kosovа u sаdаšnjim grаnicаmа… »

LSV i DSS na predstojećem sastanku vlasti i opozicije

RTV pre 2 dana
NOVI SAD, BEOGRAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine i Demokratska stranka Srbije učestvovaće na predstojećem sastanku predstavnika vlasti, opozicije i eksperata posvećenom medijima, saopšteno je iz tih stranaka. LSV navodi da od sastanka očekuje da… »

Prisluškivanje u doba DS i SNS

N1 Info pre 1 dan
Ove nedelje, tema nam je medijsko izveštavanje o ovoj temi od 2008. godine do danas, odnosno u periodu u kome su se na vrhu vlasti nalazile DS i SNS. U prethodnom izdanju ispratili smo medijsko izveštavanje o prisluškivanju u periodu od petooktobarskih… »

Tepić smatra da nema šanse da bojkot ne uspe, Maršićanin pita "kako bez puške?"

N1 Info pre 3 dana
Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je u Novom danu TV N1 da nema šanse da bojkot izbora ne uspe, i da je to jedini način da se dođe do novog glasanja u regularnim uslovima. Savetnik predsednika DSS-a Dragan Maršićanin… »

DSS: Tragikomičan pokušaj upada u Predsedništvo, ostrašćenost dela opozicije

N1 Info pre 3 dana
Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović izjavio je da je pokušaj upada u Predsedništvo Srbije "izgledao tragikomično" i da predstavlja "ostrašćenost jednog dela opozicije", ali je dodao da bi razumeo vaninstitucionalnu borbu… »

Pomenuo povratak Koštunice, tajnu koalicije sa Dverima i podsetio na istorijski trenutak: Deo vojske izvršio je puč i više…

Alo pre 3 dana
Ozbiljne argumentacije u prilog bojkota izbora nema. * Miloš Jovanović lider DSS ekskluzivno za Alo! * Govorio o bojkotu izbora * O savetu Vojislava Koštunice „Još nisam čuo bilo kakvu vrstu ozbiljnije argumentacije u prilog tezi da bi bojkot… »

DSS: Bojkot izbora nije rešenje

Telegraf pre 4 dana
Bojkotom, ističu, ne bi bio osporen ni unutrašnji, ni spoljni legitimitet vlasti. Bojkot izbora nije rešenje, smatra Dragan Maršićanin, savetnik predsednika Demokratske stranke Srbije, i ocenjuje da bi Savez za Srbiju predstavljao duplikat politike… »

Gde je i šta radi? Vojislav Koštunica posle dužeg vremena snimljen u javnosti, njegove fotografije zapalile mreže (foto)

Blic pre 5 dana
Nekadašnji predsednik Savezne Republike Jugoslavije, premijer Srbije i lider Demokratske stranke Srbije (DSS) Vojislav Koštunica retko se pojavljuje u javnosti, ne daje izjave medijima i ne pohađa stranačke skupove. Sada je, međutim, posle duže… »

Bivši premijer kao sav normalan svet Koštunica čeka red na kasi

Večernje novosti pre 5 dana
Vojislav Koštunica povukao se potpuno iz javnosti 2014, posle odstupanja sa čela DSS, a ovih dana su ga "tviteraši" snimili u prodavnici u Aranđelovcu. VRATIO je svojevremeno mandat narodu, ali se od naroda nije otuđio. Nekadašnji premijer Srbije… »

Vesti dana »