DSS - vesti

Dveri i DSS najverovatnije u Savezu za Srbiju

Radio 021 pre 1 sat
Predstavnici budućeg opozicionog saveza za Srbiju (SZS) sastaće se u sredu kako bi razgovarali o raspodeli mandata u Skupštini Srbije nakon budućih parlamentarnih izbora, najavljuje list Danas pozivajući se na izvore bliske SZS.
Izvori ovog beogradskog lista kažu da će pokret Dveri najverovatnije biti deo saveza, kao i Demokratska stranka Srbije, ako raskine lokalne koalicije. Tvrd stav ovog bloka, navode dalje sagovornici lista, biće "oštro" protiv... »

Mihajlović: Auto- put Niš- Priština će poslužiti razvoju Severa Kosova, DSS: Priština nije na Severu Kosova!

Pravda pre 13 sati
Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović, izjavila je da kritike DSS na račun izgradnje auto-puta Niš-Merdare-Priština govore da ta stranka ne želi da se Srbija brže razvija.
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović, izjavila je danas da kritike Demokratske stranke Srbije na račun izgradnje auto-puta Niš-Merdare-Priština govore da ta... »

Mihajlović: DSS ne želi da se Srbija razvija za dobro građana

Večernje novosti pre 2 dana
Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović, izjavila je da kritike DSS na račun izgradnje auto-puta Niš-Merdare-Priština govore da ta stranka ne želi da se Srbija brže razvija
Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović, izjavila je danas da kritike Demokratske stranke Srbije na račun izgradnje auto-puta Niš-Merdare-Priština govore da ta... »

DSS: Auto-put nije interes Srbije

Večernje novosti pre 2 dana
Demokratska stranka o putnom pravcu do Tirane
UČEŠĆE Srbije u izgradnji auto-puta Niš-Priština-Tirana-Drač nije u interesu Srbije, a koštaće građane oko 800 miliona evra, izjavio je u subotu predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović. Ovim projektom, kako kaže, ostvaruje se interes Albanije, a ne... »

Jovanović: Izgradnja auto-puta od Niša do Drača nije interes Srbije

Danas pre 2 dana
Samo oni koje odlikuje državnička neogovornost i geopolitički diletantizam mogu da u sadašnjim političkim okolnostima donesu odluku o učešću Srbije u izgradnji auto-puta Niš-Priština-Tirana-Drač, izjavio je predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović.
Iako nije u interesu Srbije, a koštaće građane oko 800 miliona evra, ubrzano se radi na realizaciji ovog projekta, koji je Aleksandar Vučić obećao nemačkoj kancelarki Merkel još 2014. godine u Berlinu tokom prvog samita Zapadnog... »

Jovanović (DSS): Đilasovi stavovi o Kosovu i Metohiji prihvatljivi za DSS

Beta pre 3 dana
Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović izjavio je da su za tu stranku apsolutno prihvatljivi stavovi koje je Dragan Djilas izneo po pitanju rešavanja kosovskog pitanja, a da ostaje da se vidi da li će DSS postati deo Saveza za Srbiju. "Videćemo. Da li je to idealna opcija –... »

Đilasov savez naginje ka desno

Danas pre 4 dana
Budući Savez za Srbiju, uz članstvo Dveri i moguće DSS-a, udaljava se od građanske opozicije Ulazak pokreta Dveri i eventualni ulazak DSS u budući Savez za Srbiju, na kojem radi Dragan Đilas, a uz prisustvo Narodne stranke Vuka Jeremića, mogao bi da znači da se Savez okreće udesno i sve više udaljava od opcije koja bi bila prihvatljiva za građansku opciju.
Na takav zaključak navodi i odnos Saveza prema rešavanju problema Kosova, koji će prema Jeremićevim rečima, biti takav da će se Savez protiviti potpisivanju sporazuma koji bi Prištini omogućio stolicu u Ujedinjenim nacijama. Oko... »

Ko će sve u Savez? Dogovor opozicije do kraja jula, jedna stranka i dalje kamen spoticanja

Blic pre 5 dana
Opozicioni Savez za Srbiju najverovatnije će do kraja meseca biti i zvanično formiran, a trenutno je najneizvesniji ulazak Demokratske stranke Srbije. Kamen spoticanja je saradnja koju ova partija ima u nekim mestima sa Srpskom naprednom strankom, dok šef DSS-a Miloš Jovanović kaže da je za njih... »

DSS: Hrkalović nije objasnila kako cene narkotika padaju

Danas pre 6 dana
Kako je moguće da na ilegalnom tržištu, cene narkotika padaju, to je propustila da kaže državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović, iznoseći podatke o količini zaplenjenih narkotika, ocenila je u saopštenju Demokratska stranka Srbije (DSS).
DSS ističe da ona veoma dobro zna da je pad cena narkotika posledica sve veće snabdevenosti tržišta. Sve dok je to tako ne može biti govora o uspešnoj borbi protiv narko-mafije, ocenila je stranka. U saopštenju DSS konstatuje da... »

Rašković Ivić o ujedinjavanju opozicije: DSS može u savez, ali pod jednim uslovom

Pravda pre 6 dana
Građani na referendumu treba da se izjasne o EU i NATO, a Kosovo i Metohija su u Ustavu Srbije. Može nam se desiti da se sutra izjašnjavamo i o Raškoj oblasti ako sada pristanemo.
U intervjuu za “Blic” Sanda Rašković Ivić, potpredsednica Narodne stranke, ovako vidi najavu referenduma o sudbini Kosova i Metohije. Ona ističe da je Aleksandar Vučić sam, ne pitajući nikoga, vodio politiku, a da bi sada da se... »

©2018 Netmark d.o.o.