DSS - vesti

Đurić uveren: DSS optužuje, a najodgovornija je za prodaju države

Srbija danas pre 1 dan
"Srećom, narod im više nikada neće dati tu priliku..."
Potpredsednik GO SNS Marko Ðurić kritikuje Demokratsku stranku Srbije zbog toga što optužuje druge za kapitulantsku politiku, a upravo je ta stranka, tvrdi, najodgovornija za gubljenje teritorija i prodaju države. U saopstenju za medije Ðurić navodi da se u vreme... »

Fakultetu ne smeta što im je dekan osuđen za diskriminaciju

N1 Info pre 1 dan
Na dužnost dekana Pravnog fakulteta u Novom Sadu 1. oktobra stupio je Branislav Ristivojević, redovni profesor, nekada narodni poslanik i šef poslaničkog kluba DSS-a, protivnik vakcinacije, a od maja i osoba protiv koje postoji prvostepena presuda za diskriminaciju. U Savetu fakulteta se time do sada nisu bavili, niti planiraju.
Izvor: N1 U maju je prvostepeno osuđen zbog diskriminacije žena i pripadnika LGBT populacije. Takođe u maju izabran je za dekana Pravnog fakulteta, funkciju na koju je stupio 1. oktobra. Da li su znali za presudu kada su glasali,... »

Intervju: Miloš Jovanović: Prilaze nam novi ljudi, temeljno gradimo DSS

Blic pre 1 dan
Do izbora, po svoj prilici, ima još dosta vremena. Zato nećemo lomiti preko kolena i žuriti sa eventualnom odlukom o ulasku u Savez za Srbiju, kaže za „Blic“ Miloš Jovanović, lider DSS. Da li to znači da na sednici Glavnog odbora nećete glasati o članstvu? - Razgovaraćemo između ostalog i o tome,... »

Đurić: DSS optužuje, a najodgovornija je za prodaju države

Večernje novosti pre 1 dan
Potpredsednik GO SNS Marko Đurić kritikuje Demokratsku stranku Srbije zbog toga što optužuje druge za kapitulantsku politiku
Potpredsednik GO SNS Marko Đurić kritikuje Demokratsku stranku Srbije zbog toga što optužuje druge za kapitulantsku politiku, a upravo je ta stranka, tvrdi, najodgovornija za gubljenje teritorija i prodaju države. U saopstenju za... »

Jovanović: Za DSS neprihvatljiva svaka ideja o podeli teritorije Srbije

Beta pre 1 dan
Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović ocenio je danas da je neprihvatljiva svaka ideja o podeli teritorije Srbije, kao i prihvatanje secesije ili dela teritorije Kosova i Metohije. Jovanović je na sednici Glavnog odbora DSS-a izjavio da je obaveza te stranke da ostane dosledna... »

Opozicija o izborima, LDP došao nepozvan, Janković tražio stolicu

Dnevnik pre 2 dana
BEOGRAD: Predstavnici opozicije održali su danas u Narodnoj skupštini okruglom sto pod nazivom "Kako do poštenih izbora", a predlozi koji su izneti kretali su se od formiranja radne grupe opozicionih stranaka i udruženja, koja bi se bavila "uslovima za slobodne izbore", izmena i dopuna zakona o narodnim poslanicima i lokalnim izborima, do bojkota izbora.
Skupu su prisustvovali funkcioneri Saveza za Srbiju Dragan Đilas, Boško Obradović, Zoran Lutovac, predsednik Nove stranke Zoran Živković, predsednik DSS Miloš Jovanović, predsednik PSG Saša Janković, i drugi predsednici stranaka,... »

Otpori u partijama prema novom bloku: Izmiču Đilasu

Večernje novosti pre 2 dana
Male šanse da u Savez za Srbiju uđu SDS i DSS. Otpori u partijama prema novom bloku
LIDERI DSS i SDS, Miloš Jovanović i Boris Tadić još su daleko od odluke o ulasku u novoosnovani opozicioni Savez za Srbiju, koji je inicirao Dragan Đilas. Prema našim informacijama, iako su se prethodnih nedelja vodili intenzivni... »

Na čelo Odbora za kulturu DSS-a izabran prvak opere Narodnog pozorišta

Novi magazin pre 3 dana
Prvak opere beogradskog Narodnog pozorišta Miodrag Jovanović izabran je za predsednika Odbora za kulturu Demokratske stranke Srbije (DSS), rečeno je danas na konferenciji za novinare.
Predsednik DSS-a Miloš Jovanović kazao je da će u Odboru za kulturu od sada biti i slikar Miloš Šobajić i pisac Slobodan Vladušić, i da se na taj način nastavlja sa izgradnjom "novog DSS-a". "Stranci prilaze novi ljudi, a u... »

DSS za sada ne ulazi Savez za Srbiju

Radio 021 pre 3 dana
Demokratska stranka Srbije na sednici Glavnog odbora, u subotu 13. oktobra, neće doneti odluku o ulasku u Savez za Srbiju, izjavio je predsednik DSS-a Miloš Jovanović.
On je u intervjuu za Politiku naveo da DSS "za sada neće donositi nikakvu odluku koja se tiče ukrupnjavanja na opozicionoj političkoj sceni". Jovanović je istakao da Savez, kao ideja, ima i pluseve i minuse, i dodao da nema... »

DSS za sada neće ulaziti u Savez za Srbiju

N1 Info pre 3 dana
Demokratska stranka Srbije na sednici Glavnog odbora, u subotu 13. oktobra, neće doneti odluku o ulasku u Savez za Srbiju, izjavio je predsednik DSS-a Miloš Jovanović.
On je u intervjuu za Politiku naveo da DSS "za sada neće donositi nikakvu odluku koja se tiče ukrupnjavanja na opozicionoj političkoj sceni". Jovanović je istakao da Savez, kao ideja, ima i pluseve i minuse, i dodao da nema... »

Đoković zvanično drugi, Lajović prvi put u Top 50

Politika  pre 17 minuta  još 9 povezanih

Sunčano i toplo do kraja nedelje

Politika  pre 1 sat  još 6 povezanih

Džonson: Britanija treba da se suprotstavi nasilnicima u EU

Večernje novosti  pre 22 minuta  još 6 povezanih

Za tri godine oko 2.200 doktorskih disertacija

N1 Info  pre 2 sata  još 4 povezane
©2018 Netmark d.o.o.