DSS - vesti

Jovanović (DSS): Bojkot izbora jedna od opcija

Beta pre 5 sati
Bojkot vanrednih parlamentarnih izbora je svakako jedna od opcija koja se ne sme apriori odbaciti, izjavio je predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović. On je, povodom najave iz Srpske napredne stranke (SNS) da bi vanredni izbori mogli da budu održani na proleće, upitao da li... »

Uhapšeni osumnjičeni za obijanje prostorija DSS i NS u Prokuplju

Južne vesti pre 3 dana
Zbog sumnje da su za samo jednu noć, između 17. i 18. januara, obili vrata prostorija Demokratske stranke Srbije i Nove Srbije, a zatim i u privatnom stanu u Prokuplju polomili staklo i ušli u špajz gde su pokušali da ukradu stvari koje su se tamo našle, policija je privela dvojicu Sirijaca. Oni se... »

Migranti obili prostorije DSS i NS u Prokuplju: Isto veče razbili prozor na kući i upali unutra

Kurir pre 3 dana
Azilanti I. B. (20) i M.B. (27), državlјane Sirije, su osumnjičeni da su obili prostorije DSS i NS ali su iste noći obili i jednu privatnu kuću. Kako je saopštila Policijska uprava Prokuplјe, oni se terete da su u noći između 17 i 18. januara ove godine polomili prozorsko staklo na jednom privatnom... »

Sirijci obijali po Prokuplju: Upadali u prostorije stranaka i privatnu kuću

Telegraf pre 3 dana
Incident se dogodio između 17. i 18. januara
Dvojica muškaraca I. B. (20) i M.B. (27), inače državlјani Sirije, osumnjičeni su da su obili prostorije DSS i NS, a iste noći i jednu privatnu kuću. Kako je saopštila Policijska uprava Prokuplјe, oni se terete da su u noći između 17. i 18. januara ove godine polomili... »

Drugi put za 15 dana obijene prostorije DSS u Prokuplju

Južne vesti pre 3 dana
U noći između četvrtka i petka obijene su prostorije Demokratske stranke Srbije u Prokuplju, polomljeno je staklo na ulaznim vratima zgrade i oštećena jedna od vrata u hodniku, ali veće štete nije bilo. Na zgradu koja se nalazi u samom centru grada ovo nije prvi napad, tvrde u DSS-u, ali jeste prvi... »

Jovanović (DSS): Putin nedvosmisleno poručio da Moskva ne podržava podelu Kosova

Beta pre 4 dana
Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović ocenio je danas da je predsednik Rusije Vladimir Putin tokom posete Beogradu "nedvosmisleno poručio" da Moskva "nikako ne podržava ideju da Srbija prihvati secesiju, odnosno podelu Kosova". Jovanović je u pisanoj izjavi ocenio da je poseta... »

Špijunka: Dar od generala

Večernje novosti pre 4 dana
Ogar je kao komandant specijalnih jedinica francuske vojske 1999. spasao manastir Devič i monahinje na KiM
PREDSEDNIK DSS Miloš Jovanović imao je prilike da u stranci ugosti starog poznanika i velikog prijatelja srpskog naroda, pukovnika u penziji francuske vojske Žaka Ogara. Ogar je kao komandant specijalnih jedinica francuske vojske... »

DSS: Približavanje Srbije EU znači uvođenje sankcija Rusiji

Novi magazin pre 5 dana
Predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović izjavio je da politika da Srbija treba da ide u Evropsku uniju, znači da bi Srbija morala da uvede sankcije Rusiji.
Komentarišući izjavu predsednika Rusije Vladimira Putina da ta zemlja ne stavlja Srbiju pred izbor "EU ili Rusija", Jovanović je za dnevni list "Danas" rekao da je to tačno i da Srbiju "sam takozvani evropski put stavlja pred... »

Francuski pukovnik: EU mrtav projekat, ne odričite se KiM

B92 pre 6 dana
B92: Francuski pukovnik: EU mrtav projekat, ne odričite se KiM
Beograd -- Francuski pukovnik u penziji Žak Ogar, koji je 1999. štitio Srbe na Kosovu nakon povlačenja Vojske Jugoslavije, razgovarao u Beogradu sa predsednikom DSS.
Ogar i Miloš Jovanović razgovarali su, kako je saopšteno, o situaciji na Kosovu, kao i o političkoj situaciji u Francuskoj i u Evropskoj uniji. U saopštenju se navodi da su se Ogar i Jovanović saglasili da je situacija na Kosovu... »

"Boško, misliš da Putinova služba ne zna posao, pa ćeš ti da objasniš?!"

Alo pre 8 dana
Alo: "Boško, misliš da Putinova služba ne zna posao, pa ćeš ti da objasniš?!"
Novi cirkus u režiji lidera Dveri i jednog od članova Saveza za Srbiju
Đilasov ortak i lider Dveri Boško Obradović uputio je pismo predsedniku Rusije Vladimiru Putinu u kojem poručuje da vlast u Beogradu njegovu posetu 17. januara Taj njegov potez je toliko besmislen da su se čak šegačili i njegovi... »

©2019 Netmark d.o.o.