DSS - vesti

Miloš Jovanović: Skočio bih opet iz „Antonova“ — u vojnoj akciji!

Sputnik pre 1 dan
Predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović otkrio je za Sputnjik kakve političke savete dobija od nekadašnjeg predsednika te stranke Vojislava Koštunice, ko mu je od opozicionih lidera najbliži po političkim stavovima, ali i kakvo je iskustvo skakati padobranom iz ruskog aviona „Antonov“.
Jovanović se za Sputnjik prisetio svojih srednjoškolskih dana, studiranja na Sorboni i života u Parizu. Na pitanje šta bi odgovorio zameniku pomoćnika američkog državnog sekretara Hojtu Jiju na konstataciju da Srbija ne sme da... »

DSS: Jeftina melodrama SNS i Vučića o izborima

B92 pre 1 dan
Beograd -- Predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović izjavio je da postaje teško i nezanimljivo pratiti "jeftinu melodramu" Vučića i SNS o izborima.
Jovanović je agenciji Beta rekao da je jasno da za vanredne parlamentarne izbore nema nikakvog opravdanja kao što ga nije bilo ni 2014. ni 2016. godine, ali i da je jasno da odluka zavisi isključivo od Vučića. On je dodao da... »

Policija sprečila ekstremiste da marširaju Pragom na godišnjicu Plišane revolucije

Novi magazin pre 2 dana
Specijalci češke policije sprečili su danas ekstremiste iz Radničke stranke socijalne pravde (DŠS) koje predsednik Češke Miloš Zeman otvoreno ubraja u neofašiste, da na 28. godišnjicu "Plišane revolucije" krenu u protestni pohod Pragom među hiljadama Pražana koji su došli u centar grada da zapale sveće zahvalnosti za slobodu i odaju poštu žrtvama decenija komunističkog režima.
Specijalci češke policije sprečili su danas ekstremiste iz Radničke stranke socijalne pravde (DŠS) koje predsednik Češke Miloš Zeman otvoreno ubraja u neofašiste, da na 28. godišnjicu "Plišane revolucije" krenu u protestni pohod... »

Političke stranke duguju Novom Sadu 15,6 miliona dinara: Najveći dužnici LDP, DS, Reformisti Vojvodine, DSS...

Kurir pre 3 dana
Političke stranke u Novom Sadu prema podacima Gradske uprave za imovinu i imovinsko-pravne poslove duguju više od 15,6 miliona dinara na ime najma poslovnih prostora. Najveći dužnik je Liberalno demokratska partija sa oko 3,6 miliona dinara, dok dugovi drugih partija uglavnom nastaju i nestaju... »

EU traži obavezujući dokument za punopravno članstvo

RTV pre 3 dana
RTV: EU traži obavezujući dokument za punopravno članstvo
ARANĐELOVAC/BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da EU neće dozvoliti da Srbija postane punopravna članica Unije bez pravno obavezujućeg dokumenta na kraju procesa normalizacije odnosa sa Prištinom.
"Morate da izvršite normalizaciju stanja, kako oni to kažu", rekao je Vučić i dodao da, kako god da se to tumači, to je ono što EU očekuje. "Nije to priznanje, niko to ne govori na taj način. Govore između redova, ali ne na taj... »

DSS: Razrešiti direktorku Pošte Srbije!

Kurir pre 3 dana
Demokratska stranka Srbije zahteva da se ponište sva rešenja o suspenziji radnika koji su štrajkovali, da se bez odlaganja Mira Petrović razreši funkcije direktorke Pošte Srbije, da Vlada raspiše konkurs za izbor direktora i da uprava Pošte ispuni zakonsku obavezu i ostvari dijalog sa... »

Obradović: Istraživanja potvrdila da lokalna vlast nema podršku građana Čačka

Glas Zapadne Srbije pre 4 dana
Čačak – Lider pokreta Dveri Boško Obradović tvrdi da istraživanje čačanskog javnog mnjenja koje se pojavilo u medijima jasno potvrđuje da aktuelna vlast SNS-SPS-DSS-PUPS-PS nema većinsku podršku građana Čačka. U saopštenju za medije se navodi da Dveri već mesecima tvrde da se naprednjačka vlast... »

DSS: Hitno razrešiti Miru Petrović

Glas Zapadne Srbije pre 4 dana
Demokratska stranka Srbije zahteva da se ponište sva rešenja o suspenziji zaposlenih koji su štrajkovali, da se bez odlaganja Mira Petrović razreši funkcije vd direktorke Pošta Srbije, da Vlada raspiše konkurs za izbor direktora i da uprava Pošta Srbije ispuni zakonsku obavezu i ostvari dijalog sa... »

Tomašević izbrisan iz evidencije članstva DSS

Glas Zapadne Srbije pre 5 dana
Prijepolje – Dugogodišnji predsednik Opštinskog odbora u Prijepolju i član Predsedništva Demokratske stranke Srbije (DSS), Vukosav Tomašević nije više član te partije. On je rekao da je odlukom predsedništva DSS -a 18. avgusta ove godine izbrisan iz evidencije stranke, posle 20 godina članstva i... »

Samo Jankoviću odgovaraju izbori

Danas pre 5 dana
* Klačar: Sve opozicione stranke se bore sa nedostatkom novca i infrastrukturom * Stojanović: Pitanje je da li će DS, DSS, DJB, LDP, Dveri i SRS ponovo u skupštinske klupe * Pejić: Prilika za drugu kombinaciju u parlamentu
Novi parlamentarni izbori odgovaraju samo Pokretu slobodnih građana Saše Jankovića, a posredno i Narodnoj stranci Vuka Jeremića, koji će posle njih verovatno ući u Skupštinu Srbije, smatraju sagovornici Danasa. Ostale opozicione... »

Umro najozloglašeniji masovni ubica (foto, video)

Mondo  pre 1 sat  još 12 povezanih

Jokiću "crveni"!

Sportske.net  pre 1 sat  još 9 povezanih

Bin Laden planirao napad na crkvu u Mitrovici?

Mondo  pre 32 minuta  još 8 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.