DSS

Stranke oko Nove stranke i SDS predale platformu parlamentu

RTS pre 43 minuta
Desetak stranaka okupljenih oko Socijaldemokratske stranke i Nove stranke predalo je Skupštini Srbije svoju platformu za međustranački dijalog. Platforma koja je predstavljena sredinom februara podrazumeva slobodno glasanje na izborima, poboljšanje… »

DS Užice: JKP Duboko u minusu, vozni park u rasulu

Danas pre 1 dan
Demokratska stranka u Užicu je upozorila javnost na loše poslovanje Regionalnog centra za upravljanje otpadom JKP Duboko, čije sedište je u tom gradu, a čiji osnivači su devet lokalnh samouprava u Zlatiborskom i Moravičkom okrugu. Uz isticanje da… »

Jovanović: Čekam poziv Dačića za učešće u dijalogu

Nova pre 2 dana
Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović izjavio je da očekuje skori poziv predsednika parlamenta Ivice Dačića za učešće u dijalogu vlasti i opozicije bez prisustva stranaca. “Verujem da neće biti problema u organizovanju… »

DSS očekuje poziv Dačića za medjupartijski dijalog, ali bez učešća stranaca

Novi magazin pre 2 dana
Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović izjavio je danas da uskoro očekuje poziv predsednika parlamenta Srbije Ivice Dačića za učešće u medjupartijskom dijalogu vlasti i opozicije, ali bez prisustva stranaca. "Verujem da neće… »

Jovanović (DSS): Očekujem poziv Dačića za učešće u dijalogu bez prisustva stranaca

Danas pre 2 dana
Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović izjavio je da očekuje skori poziv predsednika parlamenta Ivice Dačića za učešće u dijalogu vlasti i opozicije bez prisustva stranaca. „Verujem da neće biti problema u organizovanju… »

Jovanović (DSS): Očekujemo skori poziv Dačića za dijalog

Dnevnik pre 2 dana
BEOGRAD: Predsednik Demokratske stranke Srbije (DS S) Miloš Jovanović izjavio je da očekuje skori poziv predsednika parlamenta Ivice Dačića za učešće u dijalogu vlasti i opozicije bez prisustva stranaca. “Verujem da neće biti problema u… »

Hoće dijalog na "drugom koloseku": Sve duža lista stranaka koje žele da o izbornim uslovima razgovaraju bez prisustva…

Večernje novosti pre 2 dana
PROCES priprema za međustranački dijalog uz posredovanje Evropske unije zvanično je počeo prvog dana marta, ali stranke koje su se izjasnile za pregovore bez učešća stranaca još čekaju poziv predsednika Skupštine Srbije Ivice Dačića. U… »

Saopštenje za javnost GO Demokratske stranke Užice

Užice oglasna tabla pre 2 dana
SAOPŠTENjE ZA JAVNOST Regionalni centar za upravljanje otpadom JKP Duboko je sabirni centar komunalnog otpada za dva grada i sedam opština. Zamišljen kao centar koji će na najsavremeniji način vršiti selekciju i deponovati otpad. Ali sunovrat… »

Jovanović predstavnik DSS na pregovorima vlasti i opozicije

Danas pre 4 dana
Demokratsku stranku Srbije (DSS) će na pregovorima vlasti i opozicije predstavljati predsednik partije Miloš Jovanović i još dva člana predsedništva DSS, potvrdio je Jovanović za Blic. “Nadam se da ima mesta da se naprave pomaci, da dođe do… »

Dijalog je i zvanično počeo, ali nije poznato ko će za pregovarački sto, i vlast i opozicija skrivaju karte

Blic pre 4 dana
Druga faza dijaloga vlasti i opozicije o izbornim uslovima uz posredstvo Evropske unije otpočela je sastankom Ivice Dačića i Dejvida Mekalistera, pa domaće stranke sada većaju koga će delegirati za pregovore. Zna se da će Đorđe Milićević i… »

Vesti dana »