Duško Vujošević

Vujošević u Klužu

Dnevnik 19.06.2019
Proslavljeni košarkaški stručnjak Duško Vujošević promovisan je u trenera rumunske Univerzitatee. Vujošević je potpisao jednogodišnji ugovor sa klubom iz Kluža, a Mihai Silvasan biće deo Vujoševićevog stručnog štaba. – Srećan sam što… »

Duško Vujošević za Kurir o spornoj tituli zvezde: Bili su koraci! Sudije ne smeju da budu navijači!

Kurir 19.06.2019
Šampionska tutula Superlige Srbije i ove godine ostaje na Malom Kalemegdanu. Crvena zvezda došla je do pobede protiv Partizana u četvrtoj utakmici finalne serije (75:76), ali na sporan način. Košu Bilija Berona za trijumf, sasvim jasno, prethodili su… »

Vratio se! Duško Vujošević posle dve godine ima novi posao

Blic sport 18.06.2019
Trofejni košarkaški stručnjak Duško Vujošević vratio se trenerskom poslu. On je postao trener rumunske Univerzitatee iz Kluža. Vujošević je potpisao ugovor na godinu danu i imaće ulogu trenera koordinatora prvog tima. "Srećan sam što sam… »

Vujošević ima novi posao, potpisao na godinu dana u komšiluku!

Telegraf 18.06.2019
Duče će pokušati da podigne nivo košarke u Klužu. Trofejni trener Duško Vujošević na novom je zadatku, i to u Rumuniji, u klubu Univerzitatae iz Kluža, gde je imenovan na funkciju "trenera koordinatora", a potpisao je na godinu dana. Vujoševiću… »

Vujošević novi trener Kluža

IndeksOnline 18.06.2019
KLUŽ – Trofejni košarkaški stručnjak Duško Vujošević postao je trener rumunske Univerzitatee iz Kluža, saopšteno je danas. Kako se navodi, Vujošević je potpisao ugovor na godinu danu i imaće ulogu trenera koordinatora prvog tima. “Srećan… »

Vujošević novi trener Kluža

RTS 18.06.2019
Trofejni košarkaški stručnjak Duško Vujošević postao je trener rumunske Univerzitatee iz Kluža, saopšteno je iz kluba. Kako se navodi, Vujošević je potpisao ugovor na godinu danu i imaće ulogu trenera koordinatora prvog tima. "Srećan sam što… »

Duško Vujošević ima novi angažman - Rašić ga ubedio da dođe

Alo 18.06.2019
Potpisao ugovor na godinu dana. Trofejni košarkaški stručnjak Duško Vujošević postao je trener rumunske Univerzitatee iz Kluža, saopšteno je danas. Kako se navodi, Vujošević je potpisao ugovor na godinu danu i imaće ulogu trenera koordinatora… »

Vujošević u klužu: Legendarni trener prihvatio ponudu rumunskog kluba

Večernje novosti 18.06.2019
Ovo je velika stvar za rumunsku košarku - kaže za "Novosti" Branko Ćuić, sportski direktor Kluža i idejni tvorac zaista velikog poduhvata rumunskog kluba. DUŠKO Vujošević, jedno od najvećih trenerskih imena sa ovih prostora, vraća se na… »

Duško Vujošević se vratio poslu: Trofejni trener posle dve godine ima novi klub! Iznenadiće vas gde nastavlja karijeru!

Kurir 18.06.2019
Duško Vujošević posle dve godine ponovo radi u klupskoj košarci! Trofejni stručnjak će u narednom periodu imati ulogu "trenera koordinatora" rumunskog Kluža. "Srećan sam što sam došao u Kluž, koji je pokazao da je ozbiljan i da ima velike… »

Duletova zamerka: Partizan nema hijerarhiju u timu

Mozzart sport 14.06.2019
Trofejni trener ima i poruku za navijače. Dok je većina navijača Partizana oduševljena radom Andree Trinkijerija, legendarni trener crno-belih Duško Vujošević ima i zamerke na sistem rada italijanskog stručnjaka. I dalje je trofejni košarkaški… »

Vesti dana »