Duško Vujošević

Knežević objavio novi snimak: Idemo u rat!

Glas Amerike 18.09.2019
Optuženi crnogorski bankar sa prebivalištem u Londonu Duško Knežević objavio je novi audio snimak u kome sekretar Vhrovnog državnog tužilaštva (VDT) Nenad Vujošević tvrdi da je sa glavnim specijalnim tužiocem (GST) Milivojem Katnićem i… »

Vujošević sa Katnićem? Duško Knežević sprema novu „bombu“ koju će emitovati u sredu

Večernje novosti 17.09.2019
Na snimku čiji je deo objavio odbegli biznismen se čuje muški glas koji tvrdi da se sastao sa glavnim specijalnim tužiocem. ODBEGLI biznismen Duško Knežević objavio je delić novog snimka, na kojem navodno razgovara sa Vujoševićem. On podseća da… »

Nova afera trese Crnu Goru: Glavni akter pobegao, traži advokate iz Srbije

B92 17.09.2019
Podgorica -- Nenad Vujošević, kojeg je Specijalno tužilaštvo označilo kao člana kriminalne organizacije Duška Kneževića, napustio je Crnu Goru u petak. Kako piše "Pobjeda", on je Crnu Goru napustio preko graničnog prelaza Dračenovac… »

Vrhovni državni tužilac Crne Gore negira tvrdnje Kneževića o podmićivanju

N1 Info 16.09.2019
Odbegli biznismen Duško Knežević tvrdi da je preko sekretara Vrhovnog državnog tužilaštva Nenada Vujoševića davao novac vrhovnom državnom tužiocu Ivici Stankoviću i da se radi o stotinama hiljada evra. Stanković je negirao te tvrdnje… »

Marković o snimku: Država mora da reaguje ozbiljno i brzo

IndeksOnline 16.09.2019
PODGORICA – Premijer Crne Gore Duško Marković izjavio je danas da je u interesu Crne Gore da se što pre reši slučaj navodne koruopcije u Vrhovnom državnom tužilaštvu. Komentarišući sinoć objavljeni snimak na kome se čuje kako sekretar… »

U znak protesta košarkaši Mornara napustili teren u meču protiv Kluža

Vesti online 15.09.2019
Košarkaši Mornara iz Bara su napustili prijateljsku utakmicu protiv rumunskog Kluža. Odluku je doneo trener Mihailo Pavićević, u znak protesta zbog dešavanja na meču. Sve je počelo posle duela centara, Vukote Pavića sa jedne i Darka Planinića sa… »

Partizan savladao Fenerbahče u Rumuniji

Vesti online 15.09.2019
Košarkaši Partizana su savladali Fenerbahče u finalu turnira u Klužu rezultatom 69:64. Ekipa Andree Trinkijerija je i dalje neporažena u pripremnom periodu, a na takmičenju u Rumuniji je prethodno savladala i Mornar iz Bara. Treću poziciju na… »

Medijima dostavljen snimak o navodnoj korupciji Vrhovnog državnog tužioca CG

B92 15.09.2019
Pokret "Do slobode" dostavio je medijima snimak razgovora biznismena Duška Kneževića i osobe za koju tvrdi da je sekretar Vrhovnog državnog tužilaštva CG. Sekretar Vrhovnog državnog tužilaštva Nenad Vujošević, navodno kaže da je novac koji mu… »

Partizan pobedio Željkov Fenerbahče! Trojka Zagorca sve rešila!

Alo 15.09.2019
Crno-beli su savladali Fenerbahče u finalu turnira u Klužu rezultatom 69:64. Ekipa Andree Trinkijerija je i dalje neporažena u pripremnom periodu, a na takmičenju u Rumuniji je prethodno savladala i Mornar iz Bara. Treću poziciju na takmičenju je… »

Tuča, haos i prekid na prijateljskoj utakmici: Trener Mornara povukao ekipu sa terena zbog sukoba sa hrvatom! Dule Vujošević…

Kurir 15.09.2019
Trener Mornara iz Bara Mihailo Pavićević napravio je veliki skandal na prijateljskom turniru u Rumuniji pošto je sredinom treće četvrtine povukao celu svoju ekipu sa terena zbog sudijske odluke. Njegov Mornar je igrao utakmicu za treće mesto sa… »

Vesti dana »