Duško Vujošević

Tako se to radi u Partizanu - Nekad Dule Vujošević, danas Savo Milošević!

Sportske.net pre 19 sati
Crno-beli pred važne mečeve koji ih očekuju ovih dana našli vremena za još jednu važnu aktivnost. Svojevremeno, dok je Duško Vujošević vodio košarkašku ekipu Partizana, svojim igračima je tradicionalno, svake godine poklanjao knjige i… »

"Ovo nije Partizan po mom: Ukusu!" Šta se to ne sviđa Duletu Vujoševiću, pa postavio pitanje: Da li je ideja bila da se…

Blic sport pre 1 dan
Retko ko je pozvaniji da komentariše situaciju u Partizanu od najtrofejnijeg trenera ovog kluba u istoriji - Duška Vujoševića, a kada god to on uradi o tome se priča danima. Tako je bilo i ovog puta. Vujošević pomno prati igre crno-belih, iako… »

Dule Vujošević se raduje pobedama Partizana, ali kaže da tim nije sasvim po njegovom ukusu…

Nedeljnik pre 1 dan
Igor Pavićević Duška Vujoševića raduju rezultati košarkaša Partizana i trenera Andree Trinkijerija. Iako mu se ne sviđa pristup u sastavljanju tima. „Tim nije sasvim po mom ukusu jer ima previše stranaca. Ne može da bude opravdanje to što je… »

Vujošević nije zadovoljan stanjem u Partizanu, stvar koja ga muči je najbitnija za srpsku košarku!

Alo pre 2 dana
Dule nije zadovoljan! Trofejni stručnjak, Duško Vujošević je u razgovoru za "Kurir" istakao kako mu se ne sviđa način na koji je Partizan selektirao ekipu i da ovo nisu crno-beli po njegovom ukusu. Njemu naročito smeta preveliki broj stranaca i… »

Dule Vujošević za kurir: Svaka čast svima, ali ovo nije Partizan po mom ukusu! Verujem da država pomaže mom bivšem klubu…

Kurir pre 2 dana
Prati voljeni klub!!! Previše je stranaca, a ako domaći neće da dođu, onda u klubu treba da se zapitaju zašto je to tako, kaže za naš list ljubimac Grobara i najtrofejniji trener u istoriji crno-belih. Najtrofejniji trener u istoriji KK Partizan… »

Knežević objavio deveti snimak razgovora o korupciji

Sputnik pre 5 dana
Predsednik „Atlas grupe“ Duško Knežević objavio je danas kratku verziju devetog po redu razgovora sa Nenadom Vujoševićem, sekretarom Vrhovnog državnog tužilaštva na temu postojanja navodne korupcije u crnogorskom tužilaštvu. Knežević je… »

Vujošević bi da se brani sa slobode (foto)

Večernje novosti pre 5 dana
U Podgorici saslušan bivši sekretar VDT u slučaju protiv odbeglog Duška Kneževića. OSUMNjIČENI Nenad Vujošević, bivši sekretar Vrhovnog državog tužilaštva, osumnjičen da je pokušao da utiče na tužioce u postupcima koji se vode protiv… »

Advokat: Sekretaru tužilaštva u zatvoru prete, tražio da bude prebačen na lečenje

IndeksOnline pre 5 dana
PODGORICA – Sekretar crnogorskog Vrhovnog državnog tužilaštva Nenad Vujošević, osumnjičen da je deo kriminalne grupe odbeglog biznismena Duška Kneževića, neće potpisati zahtev o priznanju krivice, iako mu prete u zatvoru, a danas je tražio da… »

Knežević objavio novi snimak: Ovo je fukarizam, tri godine ste me reketirali

Večernje novosti pre 5 dana
Odbegli biznismen pustio deo novog snimka sa Nenadom Vujoševićem, sekretarom VDT. U novom snimku razgovora sa Neneadom Vujoševićem. Biznismen Duško Knežević saopštava da su ga nadležni u tužilaštvu tri godine reketirali , a da je svaki naredni… »

Afera „Atlas grupa" Knežević nastavio sa objavom snimaka: Novi akter predsednik Višeg suda

Večernje novosti pre 9 dana
Odbegli predsednik Atlas Grupe objavio deo razgovora sa sekretarom Vrhovnog državnog tužilaštva Nenad Vujoševićem. UHAPŠENI sekretar Vrhovnog državnog tužilaštva Nenad Vujošević u najnovijem snimku, koji je objavio odbegli predsednik Atlas… »

Vesti dana »