Duško Vujošević - vesti

Mijailović: Našem najtrofejnijem treneru, želimo uspešan oporavak

Sportski žurnal pre 21 dan
Duško Vujošević je u Istanbulu operisan, a poruke podrške nekadašnjem treneru Partizana stigle su od mnogih ljudi iz sveta košarke i sporta
„Našem najtrofejnijem treneru, želimo posle operacije u Istanbulu uspešan oporavak, a potom i transplantaciju”, naveo je predsednik Partizana Ostoja Mijailović, na svom Tviter... »

Duško Vujošević operisan u Istanbulu

RTS pre 21 dan
RTS: Duško Vujošević operisan u Istanbulu
Legendarnom treneru košarkaša Partizana na Bosforu izvršena pripremna intervencija za predstojeću transplantaciju bubrega.
"Našem najtrofejnijem treneru želimo, posle operacije u Istanbulu, uspešan oporavak, a potom i transplantaciju", napisao je predsednik crno-belih Ostoja Mijailović na Tviteru. Duško Vujošević je u najvećem gradu Turske bio... »

Duško Vujošević uspešno operisan u Turskoj!

Telegraf pre 21 dan
Sada sledi ono najvažnije - transplatacija bubrega
Nekadašnji trener Partizana Duško Vujošević uspešno je operisan u Istanbulu u sklopu priprema za transplataciju bubrega! Vujošević je nedavno stigao u glavni grad Turske sa suprugom Anom, a posle ove operacije sledi ono najvažnije. Podsetimo, Vujošević godinama boluje... »

Dule Vujošević se oporavlja: Urađeno neophodno pred najvažniju operaciju (FOTO)

Srbija danas pre 21 dan
Trofejni stručnjak o bici života.
Trofejni stručnjak Duško Vujošević, nalazi se u Istanbulu gde je podvrgnut hirurškom zahvatu u sklopu pripreme za transplantaciju bubrega. DILEMA VIŠE NE POSTOJI: Reprezentativac Srbije odlučio gde će igrati naredne sezone (FOTO) DILEMA VIŠE NE POSTOJI: Reprezentativac... »

Još uvek se ne zna kada će legendarni trener dobiti novi bubreg!

Alo pre 28 dana
Alo: Još uvek se ne zna kada će legendarni trener dobiti novi bubreg!
Izdrži majstore!
Legendarni trener Partizana Duško Vujošević otputova je u Tursku gde ga očekuje transplantacija bubrega. Za nekadašnjeg stratega crno-belih pojavile su se komplikacije i moraće da sačeka još neko vreme kako bi dobio novi bubreg zbog problema sa zdravljem. – U... »

Operacija pre transplantacije: Pogoršalo se zdravstveno stanje Duška Vujoševića

Kurir pre 28 dana
Najtrofejniji trener u istoriji Košarkaškog kluba Partizan Duško Vujošević još neće moći na transplantaciju bubrega.
Bivši strateg crno-belih je u Istanbulu, a zdravstveno stanje nije najbolje. - U ponedeljak ću morati prvo na hirušku intervenciju ovde u Turskoj, pa kada prođe period oporavka i steknu se uslovi, onda ću moći na transplantaciju... »

Komplikacije za vujoševića: Dule mora na još jednu operaciju pre transplantacije bubrega (FOTO)

Srbija danas pre 28 dana
Iskusni stručnjak se trenutno nalazi u Turskoj.
Trofejni košarkaški trener Duško Vujošević moraće još da sačeka transplantaciju bubrega. HOĆE LI ZAIGRATI U DRUGOM MEČU: Nove informacije o povredi Novice Veličkovića! (FOTO) HOĆE LI ZAIGRATI U DRUGOM MEČU: Nove informacije o povredi Novice Veličkovića! (FOTO) JEZIVO:... »

Dule, SAD pobedi: Vujošević otišao na transplantaciju bubrega

Kurir pre 34 dana
Najtrofejniji trener u istoriji Košarkaškog kluba Partizan Duško Vujošević otputovao je u Istanbul, gde će obaviti trnsplantaciju bubrega.
Vujošević, koji godinama boluje od dijabetesa, je poslednjih godina imao niz zdravstvenih problema, zbog kojih mu je amputiran nožni prst. Transplantacija u Turskoj odlagana je više puta zbog ugrađivanja stentova i problema sa... »

Duško Vujošević otputovao na operaciju koja će mu spasiti život!

Alo pre 34 dana
Alo: Duško Vujošević otputovao na operaciju koja će mu spasiti život!
Dan D za Duleta
Nekadašnji trener Partizana Duško Vujošević otputovao je u Istambul gde će imati transplantaciju buburega. Slavni trener je zbog problema sa dijabetesom u poslednje vreme imao mnogo zdravstvenih problema, a između ostalog morao mu je biti amputiran prst na nozi.... »

Duško Vujošević na transplantaciji bubrega

Mozzart sport pre 34 dana
Čuveni trener doputovao u Istanbul
Čuveni trener Duško Vujošević doputovao je u Tursku, gde će narednih dana biti podvrgnut transplantaciji bubgreba. Crnogorski stručnjak je u pratnji supruge doputovao u Istanbul, a kako je rekao Blicu, nada se uspešnom zahvatu, koji je odlagan usled ugradnje stentova,... »

©2019 Netmark d.o.o.