Elektroprivreda Srbije

Novi Beograd će se grejati iz TENT: JKP "Beogradske elektrane" i "Elektroprivreda Srbije" potpisali ugovor o novom toplovodu

Večernje novosti pre 16 dana
DIREKTOR JKP "Beogradske elektrane" Vanja Vukić i direktor JP "Elektroprivreda Srbije" Miroslav Tomašević juče su potpisali Ugovor o izgradnji nedostajuće infrastrukture i regulisanju međusobnih prava i obaveza u vezi sa realizacijom Projekta… »

OTKRIVAMO Ministarka Dubravka Đedović poslala vrlo zanimljivo pismo direktoru EPS-a

Nova pre 17 dana
Iako je ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović zatražila od v.d. direktora Elektroprivrede Srbije (EPS) Miroslava Tomaševića da ne učestvuje u sporovima sindikalaca u ovom preduzeću, on se oglušio o ovaj savet, te aktivno stao na… »

Vršiocu dužnosti direktora EPS-a mandat ističe u martu, a konkursa još nema (VIDEO)

Insajder pre 16 dana
Srbija je, kada je u pitanju Elektroprirveda Srbije, energetsku krizu dočekala nespremna. Najveće javno preduzeće, ne samo da se nije oporavilo od kolapsa prošle zime, već je samo dva meseca kasnije počela i ruska invazija na Ukrajinu i poremećaj… »

Laki načini da smanjite račun za struju Pametno trošite električnu energiju i uštedite novac

Alo pre 16 dana
Zimi su računi za električnu energiju veći jer mrak ranije pada, pa sijalice duže rade, a moramo i da se grejemo. Pošto je od početka godine struja poskupela, racionalna potrošnja može vam smanjiti iznos na mesečnom računu. U tome će vam… »

OTKRIVAMO Ministarka Dubravka Đedović poslala vrlo zanimljivo pismo direktoru EPS-a

Nova pre 16 dana
Iako je ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović zatražila od v.d. direktora Elektroprivrede Srbije (EPS) Miroslava Tomaševića da ne učestvuje u sporovima sindikalaca u ovom preduzeću, on se oglušio o ovaj savet, te aktivno stao na… »

„Priča se da bi neki sektori mogli da budu privatizovani“: Šta kada Pošta postane akcionarsko društvo

Nova pre 17 dana
Javno preduzeće "Pošte Srbije" uskoro postaje akcionarsko društvo, čime se, kao i u slučaju Elektroprivrede Srbije, otvara mogućnost upliva privatnog kapitala. Transformacija Pošte u AD trebalo bi da bude završena tokom ove godine, i to je… »

Potpećko jezero će konačno progledati: Čisti se od smeća, poznato odakle stiže

Telegraf pre 17 dana
- Nadamo se da ćemo za 15 do 20 dana očistiti jezero - rekao je direktor Drinsko-limskih hidroelektrana Predrag Šaponjić. Ekipe Elektroprivrede Srbije (EPS), Srbijavoda i opštine Priboj čiste Potpećko jezero i do sada su izvukle više od 200… »

Vučić: “Imaćemo u budžetu 100 miliona evra više, ali za gas treba 130 miliona…”

Nedeljnik pre 18 dana
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC (Beta) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da su prihodi budžeta Srbije od poreza na dodatu vrednost (PDV), carine, akciza i poreza na dohodak 15. januara bili 80 milijardi dinara, a očekivani 68 milijardi, pa… »

Predsednik: U budžetu 100 miliona više, ali ogromni gubici Srbijagasa

N1 Info pre 18 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su prihodi budžeta Srbije od poreza na dodatu vrednost (PDV), carine, akciza i poreza na dohodak 15. januara bili 80 milijardi dinara, a očekivani 68 milijardi, pa će u državnoj kasi biti 100 miliona… »

Nastavljen pad privredne aktivnosti u Srbiji i u novembru 2022. godine

Biznis.rs pre 18 dana
Usporen rast spoljnotrgovinske razmene. U novembru prošle godine nastavljeno je opadanje privredne aktivnosti u Srbiji, navodi se u analizi objavljenoj u januarskom broju časopisa Makroekonomske analize i trendovi (MAT). Autor Stojan Stamenković… »

Vesti dana »