Elektroprivreda Srbije

Potpisan ugovor o izgradnji nedostajuće infrastrukture u vezi sa projektom izgradnje toplovoda Obrenovac - Novi Beograd

Ekapija pre 12 dana
Direktor JKP Beogradske elektrane Vanja Vukić i direktor JP Elektroprivreda Srbije Miroslav Tomašević, potpisali su Ugovor o izgradnji nedostajuće infrastrukture i regulisanju međusobnih prava i obaveza u vezi sa realizacijom projekta izgradnje… »

Naknada na računima za stuju za povlašćene proizvođače u 2023. ostaje ista

Nedeljnik pre 12 dana
EPA-EFE/FILIP SINGER (Beta) – Naknada za podsticaj povlašćenih proizvođača električne energije u Srbiji na računima građana za struju ostaće ove godine nepromenjena, utvrđeno je uredbom koju je donela vlada Srbije. Tom posebnom naknadom se… »

Naknada na računima za struju za povlašćene proizvođače u 2023. ostaje ista

N1 Info pre 12 dana
Naknada za podsticaj povlašćenih proizvođača električne energije u Srbiji na računima građana za struju ostaće ove godine nepromenjena, utvrđeno je uredbom koju je donela vlada Srbije. Tom posebnom naknadom se obezbeđuju novčana sredstva iz… »

Značajno veća snaga i proizvodnja iz OIE u narednih 15 godina

Kurir pre 12 dana
Novi zeleni megavati strateško su opredeljenje „Elektroprivrede Srbije“ i to potvrđuje Zeleni put EPS-a, dokument koji objedinjuje najvažnije investicione projekte u oblasti obnovljivih izvora. Bazna energija iz uglja jeste stvarnost i sadašnjica… »

Nova.rs: Direktor EPS supruzi dao direktorsku platu, a njenog brata unapredio

N1 Info pre 13 dana
Direktor Elektroprivrede Srbije Miroslav Tomašević po dolasku na čelnu poziciju u EPS-u svojoj supruzi dao je direktorsku platu. I tu nije kraj. Unapređen je i njen rođeni brat koji radi u Rudarskom basenu “Kolubara”, piše portal Nova.rs. Iako… »

Vlada Srbije donela Odluku Humanitarna pomoć Ukrajini za elektroenergetski sistem

Alo pre 13 dana
Vlada Srbije odlučila je na današnjoj sednici da uputi humanitarnu pomoć u prioritetnoj opremi Ukrajini, u cilju podrške elektroenergetskom sistemu ove zemlje. Kako je saopšteno, Vlada je usvojila i Uredbu o visini posebne naknade za podsticaj… »

Vlada usvojila Savet za BDP, i naknadu za podsticaj povlašćenih proizvođača struje

Telegraf pre 13 dana
Pored stalnih članova, predviđena je mogućnost angažovanja stručnih lica u radu novo tela. Vlada Srbije odlučila je na današnjoj sednici usvojila je i Uredbu o visini posebne naknade za podsticaj povlašćenih proizvođača električne energije u… »

Vlada Srbije će uputiti pomoć Ukrajini za podršku elektroenergetskom sistemu

RTV pre 13 dana
BEOGRAD - Vlada Srbije odlučila je na današnjoj sednici da uputi humanitarnu pomoć u prioritetnoj opremi Ukrajini, u cilju podrške elektroenergetskom sistemu ove zemlje. Kako je saopšteno, Vlada je usvojila i Uredbu o visini posebne naknade za… »

Direktor EPS-a Miroslav Tomašević ženi dao direktorsku platu, a njenog brata unapredio

Nova pre 13 dana
Direktor Elektroprivrede Srbije Miroslav Tomašević po dolasku na čelnu poziciju u EPS-u svojoj supruzi dao je direktorsku platu. I tu nije kraj. Unapređen je i njen rođeni brat koji radi u Rudarskom basenu “Kolubara”. Iako su unapređenja i… »

Vlada: Humanitarna pomoć Ukrajini za podršku elektroenergetskom sistemu

Dnevnik pre 13 dana
BEOGRAD: Vlada Srbije odlučila je na današnjoj sednici da uputi humanitarnu pomoć u prioritetnoj opremi Ukrajini, u cilju podrške elektroenergetskom sistemu ove zemlje. Kako je saopšteno, Vlada je usvojila i Uredbu o visini posebne naknade za… »

Vesti dana »