Elektroprivreda Srbije

EPS nabavlja jogurt za potrebe ogranka Rudarskog basena Kolubara

N1 Info pre 2 dana
Javno preduzeće Elektroprivreda Srbije je raspisala javni poziv za nabavku jogurta za potrebe ogranka Rudarskog basena Kolubara. Kako se ističe u tenderu procenjena vrednost nabavke iznosi 69.999.997 dinara (oko 600.000 evra) bez uračunatog PDV-a za… »

Kragujevačka Energetika i dalje na 2. mestu liste najvećih dužnika za struju

Pressek pre 2 dana
Kragujevačka toplana nalazi se i dalje na drugom mestu liste najvećih dužnika EPS-a. Dug za električnu energiju kragujevačke Energetike, u januaru iznosio je 2,11 milijardi dinara. Za godinu dana dug Energetike, prema izveštaju Elektroprivrede… »

Rudari Kolubare za godinu dana popiće jogurta za 600.000 EUR, traži se dobavljač

Ekapija pre 2 dana
Javno preduzeće Elektroprivreda Srbije je raspisala javni poziv za nabavku jogura za potrebe ogranka Rudarskog basena Kolubara. Kako se ističe u tenderu procenjena vrednost nabavke iznosi 69.999.997 dinara (oko 600.000 EUR) bez uračunatog PDV-a za… »

Potpuno uklanjanje smeća sa lančanice na Potpećkom jezeru biće gotovo za par dana

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
Lim - Čišćenje plutajućeg otpada na reci Lim, koje se zaustavilo na poslednjoj lančanici na Potpećkom jezeru, privodi se kraju. U pitanju je združena akcija Elektroprivrede, Srbijavoda i opštine Priboj, uz koorodinaciju Ministarstva zaštite… »

EPS najveći zagađivač industrijskim otpadnim vodama. Otpadne vode ispuštane u Savu

Ozon pre 3 dana
Elektroprivreda Srbije (EPS) nije izgradila postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda „Termoelektrane Nikola Tesla B“ (TENT B), pa se otpadne vode ispuštaju bez prečišćavanja u Savu. Na to je danas upozorila Državna revizorska institucija… »

EPS najveći zagađivač industrijskim otpadnim vodama, ispuštao ih direktno u Savu

Radio 021 pre 3 dana
Elektroprivreda Srbije (EPS) nije izgradila postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda "Termoelektrane Nikola Tesla B" (TENT B), pa se otpadne vode ispuštaju bez prečišćavanja u Savu. Na to je danas upozorila Državna revizorska institucija (DRI)… »

DRI: EPS nije izgradio postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda TENT B, voda ispuštana u Savu

Nedeljnik pre 3 dana
EPA-EFE/FILIP SINGER (Beta) – Javno preduzeće Elektroprivreda Srbije (EPS) nije izgradilo postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda “Termoelektrane Nikola Tesla B” (TENT B), pa se otpadne vode ispuštaju bez prečišćavanja u Savu i rizik su… »

DRI: EPS nije izgradio postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda TENT B, voda ispuštana u Savu

Danas pre 3 dana
Javno preduzeće Elektroprivreda Srbije (EPS) nije izgradilo postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda „Termoelektrane Nikola Tesla B“ (TENT B), pa se otpadne vode ispuštaju bez prečišćavanja u Savu i rizik su po životnu sredinu, upozorila je… »

DRI: EPS nije izgradio postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda TENT B, voda ispuštana u Savu

Beta video pre 3 dana
BEOGRAD- Javno preduzeće Elektroprivreda Srbije (EPS) nije izgradilo postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda ``Termoelektrane Nikola Tesla B`` (TENT B), pa se otpadne vode ispuštaju bez prečišćavanja u Savu i rizik su po životnu sredinu… »

DRI dala preporuke EPS-u: Nebriga o otpadnim vodama TENT-a, nije ispitivan njihov kvalitet ni uticaj

Euronews pre 3 dana
Državna revizorska institucija (DRI) utvrdila je da Elektroprivreda Srbije nije izgradila postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda TENT- B, iznela je primedbe i za TENT-A, i konstatovala da se u te dve najveće termoelektrane u Srbiji nije… »

Vesti dana »