Elektroprivreda Srbije

Dopremljen poslednji kontigent opreme za novi blok termoelektrane "Kostolac"

Radio 021 pre 5 sati
Poslednji kontigent opreme za izgradnju novog bloka "B3" u termoelektrani "Kostolac" stigao je danas brodom i dopremljen na gradilište, saopštilo je Ministarstvo rudarstva i energetike. Ministarka Dubravka Đedović, koja je isporuci prisustvovala sa… »

Stigao poslednji kontingent opreme iz Kine za novi blok u Kostolcu

N1 Info pre 7 sati
Poslednji kontingent opreme za izgradnju novog bloka "B3" u termoelektrani "Kostolac" stigao je brodom i dopremljen je na gradilište u tom mestu, saopštilo je Ministarstvo rudarstva i energetike. Ministarka Dubravka Đedović, koja je isporuci… »

Dopremljen poslednji kontigent opreme za novi blok termoelektrane Kostolac

Novi magazin pre 7 sati
Poslednji kontigent opreme za izgradnju novog bloka "B3" u termoelektrani "Kostolac" stigao je danas brodom i dopremljen na gradilište u tom mestu, saopštilo je Ministarstvo rudarstva i energetike. Ministarka Dubravka Đedović, koja je isporuci… »

Zrenjaninci među najvećim štedišama energije

Dnevnik pre 7 sati
ZRENjANN: Ministarstvo rudarstva i energetike Vlade Republike Srbije donelo je krajem avgusta ove godine predloge preporuka za državnu upravu, jedinice lokalne samouprave, preduzeća u državnom vlasništvu, privredu i domaćinstva za smanjenje… »

Poslednji deo opreme za novi termo blok stigao u Kostolac

RTV pre 10 sati
BEOGRAD - Poslednji kontigent opreme za izgradnju novog bloka B3 u termoelektrani Kostolac stigao je danas brodom na gradilište u Kostolcu."Posle tri decenije, Srbija gradi novi energetski pogon koji je od izuzetne važnosti za proizvodnju struje kako bi… »

Presuda protiv EPS-a za zagađenje – presedan u Srbiji

Danas pre 1 dan
Viši sud u Beogradu doneo je prvostepenu presudu u korist Regulatornog instituta za obnovljivu energiju i životnu sredinu (RERI) i naložio „Elektroprivredi Srbije“ (EPS) da smanji emisije sumpor dioksida u termoelektranama zbog njihove opasnosti po… »

Newsnight (24.11.2022)

N1 Info pre 2 dana
Skandali, afere, incidenti. U kakvom je stanju Elektroprivreda Srbije? Analizira Nikola Milosavić Aleksić. U red onih koji čekaju da predsednik Aleksandar Vučić ispuni obećanje koje im je dao, našli su se i osuđenici. Iako je najavio da će po… »

Biljana Stepanović: Ne zna se da li je namerno ili iz neznanja dozvoljeno da se upropasti EPS

Danas pre 2 dana
Urednica Nove Ekonomije Biljana Stepanović izjavila je da ne zna da li je namerno ili iz neznanja dozvoljeno da se upropasti Elektroprivreda Srbije (EPS), ali ističe da je toliko velika, strašna i nenormalna šteta napravljena državi. Kaže i da nema… »

Stepanović: Zašto ste upropastili EPS, to je akt veleizdaje zemlje

N1 Info pre 2 dana
Urednica Nove Ekonomije Biljana Stepanović izjavila je da ne zna da li je namerno ili iz neznanja dozvoljeno da se upropasti Elektroprivreda Srbije (EPS), ali ističe da je toliko velika, strašna i nenormalna šteta napravljena državi. Kaže i da nema… »

RERI: Sud naložio Elektroprivredi Srbije da smanji emisije sumpor dioksida iz termoelektrana

Euronews pre 4 dana
Viši sud u Beogradu doneo je prvostepenu presudu u korist Regulatornog instituta za obnovljivu energiju i životnu sredinu (RERI) i naložio Elektroprivredi Srbije da smanji emisije sumpor dioksida u termoelektranama zbog njihove opasnosti po zdravlje… »

Vesti dana »