Elektroprivreda Srbije

Ubrzana izgradnja bloka 3 u TE „Kostolac B“: Moderan i čist blok

Danas pre 2 sata
Očekuje se da iz Kine uskoro stignu novi radnici radi ubrzanja izrade svih potrebnih projekata i dokumentacije kako bi se u ovoj godini pospešila izgradnja novog bloka koji će ispunjavati sve propise u oblasti zaštite životne sredine. Ovaj blok će… »

Uspešna proizvodnja zelene energije: Februarski rekordi hidroelektrana EPS-a

B92 pre 3 sata
Posle uspešne i rekordne proizvodnje u januaru, hidroelektrane „Elektroprivrede Srbije“ nastavile su sa obaranjem proizvodnih rekorda. Potpuno revitalizovana hidroelektrana „Zvornik“ i u februaru je imala rekordnu proizvodnju. Ova HE je proizvela… »

Uspešna proizvodnja zelene energije

Telegraf pre 3 sata
Februarski rekordi hidroelektrana EPS-a. Posle uspešne i rekordne proizvodnje u januaru, hidroelektrane „ Elektroprivrede Srbije“ nastavile su sa obaranjem proizvodnih rekorda. Potpuno revitalizovana hidroelektrana „ Zvornik“ i u februaru je… »

Uspešna proizvodnja zelene energije: Februarski rekordi hidroelektrana EPS-a

Srbija danas pre 2 sata
Posle uspešne i rekordne proizvodnje u januaru, hidroelektrane "Elektroprivrede Srbije" nastavile su sa obaranjem proizvodnih rekorda. Potpuno revitalizovana hidroelektrana "Zvornik" i u februaru je imala rekordnu proizvodnju. Ova HE je proizvela 72,653… »

Gubici električne energije i do 200 miliona evra godišnje

Politika pre 6 dana
Krađu struje treba svesti na minimum, stara brojila zameniti novim, „pametnim” i krenuti s daljinskim očitavanjem potrošnje. Vest skupštinskog Odbora za energetiku da su tokom 2019. godine gubici električne energije bili veći do 11 odsto, što… »

Srpska hidroelektrana ne prestaje da niže rekorde

B92 pre 7 dana
Još jedan rekord u sistemu "Elektroprivrede Srbije". Posle niza dnevnih rekorda i mesečne rekordne proizvodnje u januaru hidroelektrana "Zvornik", sa revitalizovanim agregatima, 19. februara ostvarila je novi apsolutni rekord u dnevnoj proizvodnji… »

Dokaz uspeha projekata revitalizacija EPS-a

Telegraf pre 7 dana
Nastavak rekorda u HE "Zvornik" i u februaru. Još jedan rekord u sistemu "Elektroprivrede Srbije". Posle niza dnevnih rekorda i mesečne rekordne proizvodnje u januaru hidroelektrana "Zvornik", sa revitalizovanim agregatima, 19. februara ostvarila je… »

Dokaz uspeha projekata revitalizacija EPS-a: Nastavak rekorda u he "Zvornik" i u februaru

Srbija danas pre 7 dana
Još jedan rekord u sistemu "Elektroprivrede Srbije" Posle niza dnevnih rekorda i mesečne rekordne proizvodnje u januaru hidroelektrana "Zvornik", sa revitalizovanim agregatima, 19. februara ostvarila je novi apsolutni rekord u dnevnoj proizvodnji… »

Vuk Jeremić: Milenijum tim se bogati na račun naroda, tajni dokument EPS-a neoboriv dokaz

Glas Šumadije pre 7 dana
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da se kompanija „Milenijum tim“, koja je „bliska vlasti“, bogati na račun građana i da za to postoji „neoboriv dokaz“ i da će istina morati da izađe na videlo, a da će Narodna stranka… »

Jeremić: Milenijum tim se bogati na račun naroda, tajni dokument EPS-a neoboriv dokaz

Danas pre 7 dana
Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da se kompanija „Milenijum tim“, koja je „bliska vlasti“, bogati na račun građana i da za to postoji „neoboriv dokaz“ i da će istina morati da izađe na videlo, a da će Narodna… »

Vesti dana »