Elektroprivreda Srbije

Vukosavić: Uzrok dešavanja u EPS-u je smanjen uticaj struke, a više politike

Radio 021 pre 10 dana
Predsednik Odbora SANU za energetiku Slobodan Vukosavić je danas ocenio da je uzrok za dešavanja u EPS-u smanjen uticaj struke, a povećan politike. Naveo je da je "jako teško" za bilo kog direktora da ispravno vodi preduzeće ukoliko mora da odgovara… »

Vukosavić: Uzrok za dešavanja u EPS-u je smanjen uticaj struke a povećan politike

Beta pre 9 dana
Predsednik Odbora SANU za energetiku Slobodan Vukosavić je danas ocenio da je "jako teško" za bilo kog direktora da ispravno vodi preduzeće ukoliko mora da odgovara na telefonske pozive i zahteve koje imaju dnevno-politički karakter i nisu vezani za… »

Vukosavić: Uzrok za dešavanja u EPS-u je smanjen uticaj struke a povećan politike

Radio sto plus pre 9 dana
Vukosavić, koji je i predsednik Naučnog saveta Elektroprivrede Srbije (EPS) ja tako za Insajder prokomentarisao jučerašnju havariju na kolubarskom kopu. “Ukoliko uklonite stručnjake iz EPS-a, a dobar deo više nije tu i zamenite ih ljudima koji su… »

EPS: Sistem stabilan, proizvodnja uglja u „Kolubari“ nije ugrožena

Nova ekonomija pre 9 dana
Proizvodnja uglja u ogranku RB „Кolubara“ nije ugrožena, nema povređenih radnika, niti uticaja na snabdevanje električnom energijom naselja u zoni rudarskih radova, saopštila je Elektroprivreda Srbije (EPS). Na istočnom delu površinskog kopa… »

EPS: Snabdevanje električnom energijom stabilno uprkos havariji u RB Kolubara

Biznis.rs pre 9 dana
Delimično zatrpana gusenica bagera za otkopavanje uglja. Iz Elektroprivrede Srbije (EPS) saopšteno je da je, uprkos havariji na polju E u Rudarskom basenu (RB) Kolubara, rad sistema stabilan, a snabdevanje građana i privrede ektričnom energijom… »

Snabdevanje strujom stabilno uprkos havariji u Kolubari

Morava info pre 9 dana
Elektroprivreda Srbije (EPS) saopštila je danas da je, uprkos havariji na polju E u Rudarskom basenu (RB) Kolubara, rad sistema EPS-a stabilan i da snabdevanje građana i privrede ektričnom energijom sigurno. Nakon što je na istočnom delu površinskog… »

EPS: Rad sistema stabilan, sigurno snabdevanje strujom uprkos havariji u Kolubari

Novi magazin pre 10 dana
U Rudarskom basenu Kolubara noćas je došlo do havarije na polju E, gde je klizište zaustavilo rad jednog bagera, ali nije bilo povređenih, niti većeg oštećenja na opremi. Elektroprivreda Srbije (EPS) saopštila je da je, uprkos havariji na polju E… »

EPS posle havarije: “Rad kapaciteta stabilan, nema povređenih ni velike štete u RB Kolubara”

Nedeljnik pre 10 dana
EPA-PHOTO/EPA/MILAN PUTNIK Iz Elektroprivrede Srbije (EPS) potvrdili su da se u Rudarskom basenu (RB) Kolubara dogodila havarija usled aktivacije klizišta. Iz EPS-a navode i da nema povređenih radnika, da proizvodnja uglja u Kolubari nije ugrožena, kao… »

Havarija na istočnom delu površinskog kopa Kolubare polje "E"

Ekapija pre 9 dana
Na istočnom delu površinskog kopa Kolubare polje "E" , 24. januara popodne došlo je do aktivacije postojećeg klizišta i trenutno je zaustavljena proizvodnja bagera "glodar 7" koji radi na otkopavanju uglja na BTU sistemu, saopšteno je iz… »

EPS: Rad sistema stabilan, sigurno snabdevanje građana i privrede strujom uprkos havariji u Kolubari

Beta pre 9 dana
Elektroprivreda Srbije (EPS) saopštila je danas da je, uprkos havariji na polju E u Rudarskom basenu (RB) Kolubara, rad sistema EPS-a stabilan i da snabdevanje građana i privrede ektričnom energijom sigurno. Nakon što je na istočnom delu površinskog… »

Vesti dana »