FIFA

UŽIVO Hit snimak: Vlasnik Liverpula se izvinio navijačima i igračima

Nova pre 15 minuta
U Evropi se bura ne stišava zbog formiranja Superlige, ali je broj od 12 klubova do utorka uveče prepolovljen, a ideja zatvorenog takmičenja je na ivici kolapsa. Nije trajala bogzna kako dugo, tek dva dana, jer je plan o formiranju Superlige Evrope… »

Anjeli: Projekat Superlige sada neodrživ

Sport klub pre 15 minuta
Predsednik Juventusa Andrea Anjeli kaže da ne može da se nastavi sa projektom Superlige nakon što su se iz nje povukli engleski klubovi. Svega 48 sati trajala je priča o početku Evropske Superlige. Pod pritiskom navijača, Premijer lige, Vlade… »

Anjeli: Projekat Superlige sada neodrživ

N1 Info pre 21 minuta
Predsednik Juventusa Andrea Anjeli kaže da ne može da se nastavi sa projektom Superlige nakon što su se iz nje povukli engleski klubovi. Svega 48 sati trajala je priča o početku Evropske Superlige. Pod pritiskom navijača, Premijer lige, Vlade… »

“Kleptokrate su godinama uništavale klubove i fudbal, ali su im navijači pokazali granice njihove moći i tako spasili…

Nedeljnik pre 3 sata
Foto: Profimedia Veliku buru izazvala je ideja i plan najbogatijih svetskih klubova da se odvoje u nekoj vrsti zatvorenog takmičenja. Početkom nedelje zvanično je i obelodanjeno da se osniva Superliga, a da su klubovi osnivači – Mančester junajted… »

“Čitulja” za Superligu Evrope

Bonitet pre 2 sata
Superligi Evrope već na društvenim mrežama objavljuju “čitulje”, a nakon saopštenja šest klubova iz Engleske da se neće priključiti takmičenju, javnost je sigurno da je ostvarena pobeda. Veliki pritisak navijača, UEFA, FIFA i fudbalskih… »

Propast Superlige UŽIVO! Dan drugi...

Sportske.net pre 2 sata
Neverovatne stvari dešavaju se u ovih par dana, do sinoć je izgledalo da su UEFA i FIFA nemoćne da spreče nameru dvanaest najmoćnijih fudbalskih klubova Evrope da formiraju novo takmičenje, Superligu, da iz očaja preti sankcijama klubovima… »

Svet fudbala uzvratio udarac! Zvezdin bratski klub brutalno razneo Superligu! (foto)

Pravda pre 2 sata
Želja da Superliga postane glavno fudbalsko takmičenje živela je samo dva dana. Pobudnili su se navijači, UEFA i FIFA su odradile svoje i plan moćnika je propao. Fudbal je "preživeo", a ljubitelji ovog sporta širom sveta slave. Činjenica da se… »

Fudbal izdržao napad pohlepnih bogataša: Istorijski dan kada je Liga šampiona pobedila

Vesti online pre 2 sata
Posle odustajanja engleskih timova, evropska Superliga u fudbalu se neće ostvariti, barem ne u prvobitno zamišljenom obliku koji bi potpuno poremetio Ligu šampiona. Naime, od 12 najmoćnijih klubova na Starom kontinentu, željnih novca, koji su se… »

UEFA i FIFA dobile prvu rundu

Danas pre 3 sata
Liga bogatih klubova naišla na žestoku osudu javnosti, pre svega navijača Kocka je bačena i na prvi pogled deluje da nijedna strana nije spremna da napravi korak unazad u sukobu između UEFA i FIFA s jedne i klubova koji su osnovali Superligu s druge… »

Kraj Superlige

Mozzart sport pre 9 sati
Engleski timovi su i zvanično istupili, za njima su krenuli i milanski velikani, a prema zvaničnom saopštenju Evropska Superlige ja suspendovana, kako bi se "projekat izmenio" Takmičenje zatvorenog tipa koje su planirali da osnuju neki od najbogatijih… »

Vesti dana »