FIFA

Pored Andrejke slave i ostale svoje velikane: Gradskom fudbalskom stadionu u Požarevcu ime čuvenog sugrađanina Mihajla…

Večernje novosti pre 1 sat
ODBORNICI Skupštine grada su, na inicijativu požarevačkih većnika, jednoglasno doneli odluku da ovdašnjni fudbalski ubuduće nosi ime Mihajla Andrejevića Andrejke - poznatog fudbalskog radnika, člana FIFA, doktora medicine, poliglote i solunca. Dr… »

Spasić: „Pale“ sve Stojanovićeve sudije, toliko o znanju

Sport klub pre 3 sata
Posle seminara Srpske lige „istok“, Sport klubu se javio Ninoslav Spasić, suspendovani predsednik Strukovne organizacije sudija FS Regiona istočne Srbije. Nekadašnji FIFA arbitar, rođen u Surdulici, tvrdi da su novajlije na srpskoligaškoj listi… »

Kada u Evropi ne može – pokrenuta afrička Superliga

B92 pre 13 sati
Afrička fudbalska konfederacija (CAF) zvanično je pokrenula u Aruši, u Tanzaniji, svoju Superligu, zatvoreno takmičenje koje će okupiti 24 kluba iz 16 zemalja. Prvo izdanje Superlige trebalo bi da se održi od avgusta 2023. do maja 2024. godine uz… »

Igraće se Superliga, ali ne u Evropi!

Sportske.net pre 12 sati
Afrička fudbalska konfederacija (CAF) zvanično je danas pokrenula u Aruši, u Tanzaniji, svoju Superligu, zatvoreno takmičenje koje će okupiti 24 kluba iz 16 zemalja. Prvo izdanje Super lige trebalo bi da se održi od avgusta 2023. do maja 2024… »

Svetski skandal: Brazil ostao pri stavu da ne igra meč protiv Argentine! Ni Gaučosi ne žele na teren

Kurir pre 13 sati
Fudbalska konfederacija Brazila ostala je pri stavu da neće igrati suspendovanu kvalifikacionu utakmicu za Svetsko prvenstvo protiv Argentine, saopštivši danas da su rizici preveliki uoči turnira u Kataru. Kvalifikacioni meč između Brazila i… »

Hyundai Srbija se pridružuje globalnoj kampanji pod nazivom Goal of the century povodom FIFA Svetskog prvenstva 2022

Auto blog pre 15 sati
Ove godine, povodom proslave FIFA Svetskog prvenstva 2022™, Hyundai Motor se fokusira na novi gol - Goal of the century (Gol ili cilj veka). Podržan vrhunskim timom iz sveta fudbala, muzike, umetnosti, fotografije i mode, Hyundai ima cilj da pokrene… »

Afrička fudbalska konfederacija pokrenula Super ligu

Novi magazin pre 17 sati
Afrička fudbalska konfederacija (CAF) zvanično je danas pokrenula u Aruši, u Tanzaniji, svoju Super ligu, zatvoreno takmičenje koje će okupiti 24 kluba iz 16 zemalja. Prvo izdanje Super lige trebalo bi da se održi od avgusta 2023. do maja 2024… »

Katar i Ekvador otvaraju Mundijal 20. novembra

Dnevnik pre 20 sati
NjUJORK: Svetsko fudbalsko prvenstvo u Kataru počeće dan ranije od prvobitnog rasporeda, pa će turnir biti otvoren 20. novembra utakmicom između domaćina Katara i selekcije Ekvadora, preneo je danas Njujork Tajms. Prvobitno je bilo planirano da… »

SP u Kataru počinje dan ranije?

Sportske.net pre 21 sat
Svetsko fudbalsko prvenstvo u Kataru biće otvoreno 20. novembra utakmicom Grupe A izmedju domaćina turnira i Ekvadora, prenela je danas agencija Frans pres. Prvobitno je bilo planirano da Svetsko prvenstvo počne 21. novembra, a da prvi duel odigraju… »

Nečuveno: FIFA pomera početak Mundijala?!

Kurir pre 23 sata
Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) ozbiljno razmatra da pomeri početak Mundijala u Kataru kako bi prvu utakmicu odigrala domaća reprezentacija. Očekuje se da će narednih dana biti doneta definitivna odluka o terminu ovogodišnjeg Svetskog… »

Vesti dana »