FIFA

CAS potvrdio doživotnu zabranu bivšem predsedniku avganistanskog fudbalskog saveza

RTS pre 12 sati
Sud za sportsku arbitražu u Lozani odbio je žalbu nekadašnjeg predsednika Fudbalskog saveza Avganistana Keramudinu Karimu, kojeg je Fifa kaznila doživotnom zabranom zbog seksualnog uznemiravanja fudbalerki. Fifa je kaznila Karima doživotnom zabranom… »

Dnevnik KAPITENA VOŽDOVCA: Imamo priliku da radimo ono što volimo, Gile i ja bićemo podrška mladima (dan 7)

Hot sport pre 21 sat
Prešli smo više od polovine priprema. Već počinjemo da ulazimo u rutinu i dani kao da se ponavljaju. (Od kapitena Voždovca iz Vrnjačke Banje – Nemanja Nikolić) Ustaneš, doručak, trening, odmor, ručak, odmor, trening, večera, šetnja… »

Ovo su najpoznatiji srpski, fudbalski zetovi: Tijeri Anri oženio ćerku čuvenog Srbina, tu je i Albanac koji je žustro…

Blic sport pre 3 dana
Ako bi se birao fudbalski tim od igrača koji za životne saputnice imaju devojke iz naše zemlje, mogao bi da se napravi vrlo dobar sastav. Ovu ekipu svakako bi predvodile istinske legende, svetski šampioni i osvajači Lige šampiona, Nemac Bastijan… »

"Zetovi Srbije" kakav bi to tim bio: U napadu Tjeri Anri, Švajcarci čuvaju sredinu terena, a gol Mađar i Albanac! Foto

Kurir pre 3 dana
Ako bi se pravila reprezentacija "Zetovi Srbije" bio bi to tim za svaki respekt u kojem bi mesto našla dva svetska šampiona i osvajača Lige šampiona, fudbalske legende Nemačke i Francuske Bastijan Švajnštajger i Tjeri Anri. Pored ove dvojice… »

Dnevnik kapitena Voždovca: Moj posao je da opipavam puls ekipe, bolje bih se snašao u Mortal Kombatu nego u FIFA! (dan 4)

Hot sport pre 4 dana
Buđenje ujutru i standardna procedura – kafa, čitanje vesti, buđenje i provera raspoloženja cimera (Gile Stojčev) za današnji dan i lagani odlazak na doručak. Već na doručku uvek može da se opipa puls ekipe i stekne se utisak kakvo će… »

Nema više slobodnog tumačenja, Kolina "kontroliše" VAR

N1 Info pre 5 dana
Međunarodna fudbalska federacija preuzeće sve aktivnosti povezane sa funkcionisanjem VAR sistema, Premijer liga, pa ni ostale lige, više neće moći da sebi prilagođavaju primenu ovog sistema. Predsednik FIFA sudijskog komiteta Pjerluiđi Kolina… »

Kolina preuzima “sve” u vezi sa VAR tehnologijom

Nova pre 5 dana
Međunarodna fudbalska federacija preuzeće sve aktivnosti povezane sa funkcionisanjem VAR sistema, Premijer liga, pa ni ostale lige, više neće moći da sebi prilagođavaju primenu ovog sistema. Predsednik FIFA sudijskog komiteta Pjerluiđi Kolina… »

Bord FIFA produžava primenu pravila pet izmena

N1 Info pre 6 dana
Bord FIFA spreman je da produži primenu privremenog pravila o pet izmena na utakmici. Čim je pravilo o pet izmena usvojeno za nastavak ove sezone koja je u velikom broju zemalja bila prekinuta na gotovo tri meseca, bilo je jasno da ono neće tek tako… »

Santos tražio 61.295.000 evra od Barselone, a sad mora da plati 20.000 franaka za sudske troškove

Mozzart sport pre 7 dana
Neuspeli pokušaj Brazilaca da se ozbiljno opare. Arbitražni sud za sport u celosti je odbacio tužbu koju je brazilski Santos stavio pred FIFA. Brazilci su tražili 61.295.000 evra odštete za igrača, uz odgovarajuće sportske sankcije, za Nejmarov… »

Hteli da uzmu Barsi 61.000.000€ zbog Nejmara, sad oni moraju da plate poraz

Mondo pre 7 dana
Završeno je suđenje. Završeno je suđenje. Završeno je još jedno suđenje klubova. Ovo, između Barselone i Santosa, oko transfera Nejmara 2013. godine, otišlo je u korist katalonskog kluba. Sud za sportsku arbitražu iz Lozane (CAS) odbacio je… »

Vesti dana »