FIFA - vesti

Raspisani izbori na svim nivoima u FSS

Plus online pre 8 sati
Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije, na sednici održanoj 18. februara 2019. godine, doneo je Odluku o raspisivanju izbora u Fudbalskom savezu Srbije. Odluka o raspisivanju izbora Radi sprovođenja izbora u fudbalskim savezima i stručno-strukovnim organizacijama FS Srbije i usklađivanja... »

FIFA kaznila Porto zbog kršenja pravila o transferima

Večernje novosti pre 8 sati
Potro je ulazio u ugovore koji su omogućavali trećoj strani da utiče na nezavisnost kluba i politiku u vezi sa transferima - navodi se u saopštenju FIFA
Svetska fudbalska federacija (FIFA) kaznila je portugalski klub Porto sa 50 hiljada švajcarskih franaka zbog kršenja pravila o transferima. - Potro je ulazio u ugovore koji su omogućavali trećoj strani da utiče na nezavisnost... »

FIFA novčano kaznila Porto zbog kršenja pravila o transferima

Sportski žurnal pre 19 sati
Svetska fudbalska federacija (FIFA) kaznila je portugalski klub Porto sa 50 hiljada švajcarskih franaka zbog kršenja pravila o transferima
– Potro je ulazio u ugovore koji su omogućavali trećoj strani da utiče na nezavisnost kluba i politiku u vezi sa transferima – navodi se u saopštenju FIFA. Kompanija sa Malte „Doyen Sports”, koja se dovodi u vezu sa Portom,... »

FIFA kaznila Porto zbog "treće strane" u transferima

B92 pre 19 sati
B92: FIFA kaznila Porto zbog "treće strane" u transferima
Svetska fudbalska federacija (FIFA) kaznila je portugalski klub Porto sa 50 hiljada švajcarskih franaka zbog kršenja pravila o transferima.
"Potro je ulazio u ugovore koji su omogućavali trećoj strani da utiče na nezavisnost kluba i politiku u vezi sa transferima", navodi se u saopštenju FIFA. Kompanija sa Malte "Doyen Sports", koja se dovodi u vezu sa Portom,... »

FIFA ne prašta: Porto kažnjen zbog transfera! Evo i zašto

Kurir pre 20 sati
Svetska fudbalska federacija (FIFA) kaznila je danas portugalski klub Porto sa 50 hiljada švajcarskih franaka zbog kršenja pravila o transferima.
"Potro je ulazio u ugovore koji su omogućavali trećoj strani da utiče na nezavisnost kluba i politiku u vezi sa transferima", navodi se u saopštenju FIFA. Kompanija sa Malte "Doyen Sports", koja se dovodi u vezu sa Portom,... »

Dodela Laureus nagrada: Novak Đoković opet najbolji na svetu!

Sportski žurnal pre 1 dan
Sportska akademija Laureus je izabrala! Novak Đoković je najbolji sportista sveta u 2018. godini!
Novak Đoković je četvrti put osvojio ovo prestižno priznanje. Pre toga bio je najbolji 2012, 2015. i 2016. Noletovi konkurenti bili su fudbaleri Luka Modrić, fudbaler Real Madrida i najbolji igrač sveta u izboru FIFA i UEFA, kao... »

Infantino nema konkurenciju pred izbore FIFA

Vesti online pre 3 dana
U junu će biti održani izbori za predsednika FIFA.
Po isteku roka za podnošenje prijava, Infantino je bio jedini kandidat koji je ponovo izabran za novi period FIFA. - Posle izborne objave koju je Veće FIFA izdalo 10. juna 2018. godine, članice su predložile sledećeg kandidata za predsedničke izbore koji će se... »

FIFA se pita - gde je 300 miliona dolara? Afrikanci godinama čekaju milostinju, agenti zarađuju bogatstvo!

Sportske.net pre 4 dana
Novac pokreće fudbal.
U fudbalu, kao i životu, uglavnom vlada zakon jačeg. Najveći evropski klubovi sami praktično određuju pravila igre, dok u tome neuspešno pokušava da ih spreči FIFA. Iz svetske kuće fudbala najavljuju reformu takozvanih transfer-kompenzacija, odnosno sistema u kojem... »

Infantino: Vjerujemo u sistem VAR iako nije savršen

Al Jazeera pre 4 dana
Predsjednik Svjetske nogometne asocijacije je govorio nakon Nogometnog samita FIFA-e u Istanbulu.
Predsjednik Svjetske nogometne asocijacije - FIFA Gianni Infantino je izjavio kako i dalje postoje greške na nogometnim terenima uprkos uvođenju sistema VAR, dodajući kako u FIFA-i ipak podržavaju ovaj napredni sistem. "To je kao... »

Konačno: Modest registrovan!

Mozzart sport pre 5 dana
FIFA dala zeleno svetlo
Konačno! FIFA je dala zeleno svetlo za registraciju Antonija Modesta u Keln, piše Bild. Tako je stavljena tačka na sapunicu koja traje od novembra, odnosno otkako je Francuz pre isteka ugovora razdužio opremu Tjenđin Kuanžana, uz obrazloženje da klub ne poštuje... »

©2019 Netmark d.o.o.