FIFA - vesti

Predsednik FIFA ne zna zašto je suspendovan istražitelj za korupciju

B92 pre 9 sati
B92: Predsednik FIFA ne zna zašto je suspendovan istražitelj za korupciju
Predsednik Svetske fudbalske federacije (FIFA) Đani Infantino ne zna zbog čega je glavni istražitelj te organizacije za korupciju suspendovan.
Istražitelj Olivije Torman takođe predaje pravo na švajcarskom univerzitetu, gde je predsednik FIFA studirao i lični je prijatelj Infantina. Predsednik FIFA je rekao da nije imao kontakt sa Tormanom, i da ne zašto je došlo do... »

Premijer liga uvodi VAR od sledeće sezone: Svih 20 klubova glasno rekli da ovom predlogu!

Telegraf pre 18 sati
Čeka se još samo konačna odluka FA Engleske
Sastanak čelnika Premijer lige u četvrtak doneo je veliku promenu vezanu za ovo takmičenje - uvođenje VAR tehnologije od sledeće sezone! Iako su poslendjih nekoliko godina bili uzdržani po ovom pitanju, klubovi su odlučili da je dopšlo vreme za VAR. Svih 20 klubova su... »

Čelsiju preti zabrana transfera

Politika pre 1 dan
Fudbalski klub Čelsi suočava se s dvogodišnjom zabranom transfera zbog dovođenja igrača mlađih od 18 godina, preneo je danas Bi-Bi-Si (BBC). Na osnovu dokumenata do kojih je došao francuski portal „Medijapart”, Svetska fudbalska organizacija (Fifa) je tokom trogodišnje istrage pregledala 19... »

Premijerligaši doneli odluku: VAR od sledeće sezone na Ostrvu

Večernje novosti pre 1 dan
Nakon što su se klubovi u načelu saglasili s novinom, liga će uputiti formalni zahtev FIFA i Međunarodnom odboru fudbalskih asocijacija
Engleska Premijer liga je odlučila da od sledeće sezone uvede na svoje mečeve sistem pregledanja video snimaka spornih situacija (VAR, Video Assistant Referee), preneo je Bi-Bi-Si (BBC). Nakon što su se klubovi u načelu saglasili... »

Ceca Ražnatović je uradila ovo i ušla u istoriju svetskog fudbala! (foto)

Alo pre 1 dan
Alo: Ceca Ražnatović je uradila ovo i ušla u istoriju svetskog fudbala! (foto)
Vrhunac je bio u Madridu, gde su je odmah po sletanju na aerodrom Barahas, zaustavljali na svakom koraku i vukli za rukav.
Malo ko zna, da je naša folk diva Svetlana Ceca Ražnatović ušla u istoriju svetskog fudbala. To je ostalo zabeleženo i u spisima UEFA i FIFA. Za one koji su zaboravili, evo kako! - Prva sam žena, valjda na planeti, koja je kao... »

Čelsiju preti zabrana transfera

IndeksOnline pre 1 dan
BEOGRAD – Fudbalski klub Čelsi suočava se s dvogodišnjom zabranom transfera zbog dovodjenja igrača mladjih od 18 godina, preneo je danas Bi-Bi-Si (BBC). Na osnovu dokumenata do kojih je došao francuski portal “Medijapart” (Mediapart), Svetska fudbalska organizacija (Fifa) je tokom trogodišnje... »

Čelsiju preti drakonska kazna: Plavci u problemu kakav nisu ni mogli da zamisle

Kurir pre 1 dan
Fudbalski klub Čelsi suočava se s dvogodišnjom zabranom transfera zbog dovođenja igrača mlađih od 18 godina, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).
Na osnovu dokumenata do kojih je došao francuski portal "Medijapart" (Mediapart), Svetska fudbalska organizacija (FIFA) je tokom trogodišnje istrage pregledala 19 pojačanja "plavaca", među kojima je i dolazak 18-godišnjeg... »

Infantino ne zna zašto je suspendovan glavni istražitelj te organizacije za korupciju

Politika pre 1 dan
MAJAMI – Predsednik Svetske fudbalske federacije (Fifa) Đani Infantino rekao je danas da ne zna zbog čega je glavni istražitelj te organizacije za korupciju suspendovan. Istražitelj Olivije Torman takođe predaje pravo na švajcarskom univerzitetu, gde je predsednik Fife studira, ali je i prijatelj... »

Prvi čovek FIFA neobavešten: Đani Infantino ne zna zašto je suspendovan glavni istražitelj te organizacije za korupciju

Kurir pre 1 dan
Predsednik Svetske fudbalske federacije (FIFA) Đani Infantino rekao je da ne zna zbog čega je glavni istražitelj te organizacije za korupciju suspendovan.
Istražitelj Olivije Torman takođe predaje pravo na švajcarskom univerzitetu, gde je predsednik FIFA studirao i lični prijatelj Infantina. Predsednik FIFA je rekao da nije imao kontakat sa Tormanom, i da ne zašto je došlo do... »

Čudesnim udarcima bušio je protivničke mreže i ostao večna legenda želje: Bio je životno vezan za Sarajevo, a njegove majstorije su i danas neprevaziđene (video)

Kurir pre 1 dan
Na današnji dan 1945. godine rođen je Josip Bukal, nekadašnji jugoslovenski fudbaler i legendarni igrač Željezničara.
Josip Bukal važi za jednog od istaknutijih fudbalera bivše Jugoslavije. Rođen u Hrvatskoj u mestu Okešinec, a najveći deo života proveo je u Sarajevu. Fudbalsku karijeru započeo je u Željezničaru, a 70-ih godina prošlog veka... »

©2018 Netmark d.o.o.