Golubac

Zaplena 110.000 litara nafte: Priveden osumnjičeni na brodu „Sana“

Večernje novosti pre 16 dana
Foto MUP Srbije On se sumnjiči da se u prethodnom periodu bavio prenošenjem naftnih derivata- evro dizela sa teritorije Republike Rumunije na teritoriju Republike Srbije izbegavajući mere carinskog nadzora. Foto: Фото МУП Србије POGLEDAJ… »

Novi Sad gradi pristupne saobraćajnice i za potrebe privatnika

Nova ekonomija pre 24 dana
Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije Novog Sada je raspisala javnu nabavku za prvu fazu izgradnje saobraćajnih površina u delu Ulice Ive Andrića i novoplanirane pristupne saobraćajnice poslovnom kompleksu trgovinskog lanca Lidl… »

Upozorenje za vozače: Gusta magla, odroni i radovi na putevima

Večernje novosti pre 28 dana
Foto: Pixabay JP Putevi Srbije na osnovu Izveštaja Štaba zimske službe, obaveštava javnost da je stanje na putevima u Republici Srbiji, na dan 08.11.2021.g. u 17:28 časova, sledeće: Državni putevi II prioriteta/B kategorije održavanja su prohodni… »

Radovi na elektromreži: U utorak isključenja struje u Braničevskom okrugu

Večernje novosti pre 28 dana
D.N. U periodu od 8.30 do 13.30 na području opštine Golubac struju neće imati naselja Barič i Bikinje. Od 9 do 14 u Petrovcu na Mlavi bez struje će biti ulice: Milana Ristića, Milana Tančića, Narodnog fronta, Petra Dobrnjca, Radiše Vujčića i… »

Vučić otvaranje radova iskoristio za promociju firme Zvonka Veselinovića i Milana Radoičića

Luftika pre 28 dana
Aleksandar Vučić je prisustvovao juče svečanom otvaranju radova na brzoj saobraćajnici Požarevac – Veliko Gradište – Golubac (Dunavski koridor). Tu priliku je iskoristio za promociju firme svojih kompanjona, Zvonka Veselinovića i Milana… »

Vučić zadužuje Srbiju dodatnih 10 milijardi evra: Evo gde je rešio da gradi nuklearku sa Amerikancima

Pravda pre 29 dana
Predsednik Narodnog slobodarskog pokreta Miroslav Parović tvrdi da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić već ddogovorio dodatno zaduživanje Srbije za 10 milijardi evra kako bi gradio nuklearnu elektranu. Parović tvrdi da je upravo to razlog što se… »

Upozorenje za vozače: Odroni na putevima kroz Srbiju

Večernje novosti pre 29 dana
Foto: OU Vlasotince JP Putevi Srbije na osnovu Izveštaja Štaba zimske službe, obaveštava javnost da je stanje na putevima u Republici Srbiji, na dan 07.11.2021.g. u 16:31 časova, sledeće: Najopterećeniji putni pravci I prioriteta/A kategorije… »

Brže i lakše u zavičaj

Vesti online pre 31 dana
Od 2024. godine iz Beograda će se do Velikog Gradišta putovati manje od sat vremena, a do Golupca svega 70 minuta. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić otvorio je početak gradnje brze saobraćajnice Požarevac – Veliko Gradište – Golubac koja će… »

Upozorenje za vozače: Odroni, klizav kolovoz i magla na putevima

Večernje novosti pre 30 dana
Foto: N.Živanović JP Putevi Srbije na osnovu Izveštaja Štaba zimske službe, obaveštava javnost da je stanje na putevima u Republici Srbiji, na dan 06.11.2021.g. u 16:59 časova, sledeće: Foto: OU Vlasotince I B-34 Golubac - Donji Milanovac -… »

Vučić se našalio sa Kinezima: “Onda ćete džabe da nam uradite” (VIDEO)

Vesti online 05.11.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, na početku radova na izgradnji brze saobraćajnice Požarevac-Golubac, da će građani kada taj projekat bude gotov – 2024. godine moći da stignu od Beograda do Velikog Gradišta za manje od sat… »

Vesti dana »