Golubac

Vučić se našalio sa kinezima: Pošto smo vam dali trenera, onda ćete jedan mali put da nam uradite za džabe

Srbija danas pre 25 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas obeležavanju početka gradnje brze saobraćajnice Požarevac - Veliko Gradište - Golubac (Dunavski koridor). Direktor Koridora Srbije Aleksandar Antić upoznao je predsednika sa dinamikom… »

Vučić: Građani će od Beograda do Golupca stizati za oko 70 minuta

RTV pre 25 dana
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, na početku radova na izgradnji brze saobraćajnice Požarevac - Golubac, da će građani kada taj projekat bude gotovo - 2024. godine moći da stignu od Beograda do Velikog Gradišta za manje… »

Počela izgradnja brze saobraćajnice Požarevac-Golubac

Dnevnik pre 25 dana
POŽAREVAC: Radovi na izgradnji brze saobraćajnice Požarevac - Golubac počeli su danas kod petlje Požarevac, u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Brza saobraćajnica je duga 67 kilometara, a projekat je vredan 337 miliona evra. Ugovor… »

Srbija nepovratno ide napred! Predsednik Vučić na obeležavanju početka gradnje brze saobraćajnice Požarevac - Veliko…

Alo pre 25 dana
Od Beograda do Gradišta stizaćemo za sat vremena. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje danas obeležavanju početka gradnje brze saobraćajnice Požarevac - Veliko Gradište - Golubac (Dunavski koridor). Na svom Instagram profilu je podelio… »

Epidemija u braničevskom okrugu: Kovidom zaražena još 161 osoba

Večernje novosti pre 25 dana
D.N. U Požarevcu je obolelo 75 lica, u Petrovcu na Mlavi 33, u Velikom Gradišu 17, u Golupcu 11, u Kučevu 10, u Malom Crniću osam, u Žabarima četiri i u Žagubici tri. Računajući i novoobolele, od početka epidemije ukupan broj zaraženih u… »

"Ovo je od vitalnog interesa za opstanak istočne Srbije" VIDEO

B92 pre 26 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je obeležavanju početka gradnje brze saobraćajnice Požarevac - Veliko Gradište - Golubac (Dunavski koridor). Prema njegovim rečima, taj projekat biće gotov 2024. godine. "Mislim da je ovo jedan od… »

​Savremeni izazovi pravoslavnog misionarenja

Politika pre 26 dana
Prenaglašavanje, kroz neprestano reklamiranje i medijsko eksponiranje kulta tumanskih svetitelja i tome slične pojave, prete da kult odvoje od celine života crkve. Godina je devedeset i neka. Stoleće dvadeseto. Tri prijatelja – dva ikonopisca i… »

Vučić sutra na ceremoniji početka izgradnje Dunavskog koridora

Srbija danas pre 26 dana
Projekat od velike važnosti za celu Srbiju. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće u petak, 5. novembra ceremoniji obeležavanja početka izgradnje brze saobraćajnice Požarevac - Veliko Gradište - Golubac (Dunavski koridor), saopštila je… »

Predsednik Vučić sutra na ceremoniji povodom početka izgradnje Dunavskog koridora

Alo pre 26 dana
Ceremonija će početi u 11 časova. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće u petak, 5. novembra ceremoniji obeležavanja početka izgradnje brze saobraćajnice Požarevac - Veliko Gradište - Golubac (Dunavski koridor), saopštila je danas… »

Tragedija: Korona odnela još jednu porodicu: Preminuli majka i sin iz Golupca

Blic pre 28 dana
Korona je zavila u crno još jednu porodicu u Srbiji. Goran Antić (49) umro je u Italiji, a samo devet dana kasnije u Požarevcu preminula je i njegova majka Mira (77). Majka i sin sahranjeni su istog dana, jedan do drugog u Golupcu, gde je porodica… »

Vesti dana »