Golubac

Zbog radova na mreži: Isključenja struje u Braničevskom okrugu

Večernje novosti pre 6 dana
D.N. U opštini Golubac, od 8.30 do 13.30, struju neće imati Livadica, Jelenska Stena, Brodoservis, Brnjica, Orlovi, Čezava, Glavičica, Turski Potok, Kožice i Dobra. Od 8.30 do 14 bez struje će biti golubačka Krivača Tilva prema Golom Brdu, a od 9… »

Predsednik Srbije o infrastrukturnim projektima: U Srbiji se trenutno gradi devet auto-puteva i brzih saobraćajnica

Kurir pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se u Srbiji trenutno gradi devet auto-puteva i brzih saobraćajnica, a uskoro će biti i deset, što, kako je istakao, nijedna zemlja u Evropi u ovom momentu ne radi. On je na konferenciji za… »

Tradicijom kroz Braničevo: Hor "Odjek" nastupa večeras u Malom Crniću

Večernje novosti pre 7 dana
Hor "Odjek" Koncert se održava u okviru projekta „Tradicijom kroz Braničevo“, koju je podržao i grad Požarevac. Nastupom u Malom Crniću, u sali Biblioteke „Srboljub Mitić“, od 19 sati, „Odjek“ započinje mini turneju po Braničevskom… »

Radovi na mreži: U utorak bez struje delovi Braničevskog okruga

Večernje novosti pre 8 dana
D.N. Od 18 do 14 sati struju neće imati deo naselja Požeženo kod Velikog Gradišta, a od 8.30 do 13.30 naselje Dedine kod Golupca. U Kučevu će u periodu od 9 do 14 sati sa mreže biti isključeni zaseoci Babaonj i Bešikonj. Od 12 do 12.30 u… »

Uhapšen zbog šverca 110.000 litara nafte iz Rumunije

Politika pre 11 dana
U trećoj efikasnoj akciji u poslednjih nedelju dana, policija je uhapsila M. T. (62) odgovorno lice na brodu „Sana”, vlasništvo „Rakar gradnje”, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo krijumčarenje, i otkrila oko 110.000… »

Policija na barži kod Golupca zaplenila oko 110.000 litara krijumčarene nafte

Danas pre 10 dana
Policija je na Dunavu kod Golupca, na barži privezanoj za brod pronašla oko 110.000 litara krijumčarene nafte vredne oko 20 miliona dinara, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije. U akciji je uhapšen M.T. (62), odgovorno lice na… »

Prokrijumčario 110.000 litara nafte iz Rumunije

RTV pre 10 dana
BEOGRAD - U trećoj efikasnoj akciji u poslednjih nedelju dana, policija je uhapsila M. T. (62) odgovorno lice na brodu "Sana", vlasništvo "Rakar gradnje", zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo krijumčarenje, i otkrila oko 110.000… »

Uhapšen još jedan krijumčar nafte: Švercovao crno zlato iz Rumunije, zaplenjeno 110.000 litara

Blic pre 10 dana
U trećoj efikasnoj akciji u poslednjih nedelju dana, policija je uhapsila M. T. (62) odgovorno lice na brodu "Sana", vlasništvo "Rakar gradnje", zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo krijumčarenje, i otkrila oko 110.000 litara… »

Sprečena i treća akcija krijumčarenja za 7 dana! Granična policija otkrila više od 100.000 litara nafte

Kurir pre 10 dana
U trećoj efikasnoj akciji u poslednjih nedelju dana, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Uprave granične policije i Odeljenja za borbu protiv korupcije u saradnji sa Upravom carina i Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog… »

FOTO: Kod Golupca zaplenjeno oko 110.000 litara krijumčarene nafte

Radio 021 pre 10 dana
Policija je na Dunavu kod Golupca, na barži privezanoj za brod pronašla oko 110.000 litara krijumčarene nafte vredne oko 20 miliona dinara, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije. U akciji je uhapšen M.T. (62), odgovorno lice na… »

Vesti dana »