Golubac

Radovi na elektromreži: U četvrtak bez struje deo Braničevskog okruga

Večernje novosti pre 9 sati
D.N. Od 8 do 14 sati bez struje će biti devet naselja u opštini Veliko Gradište: Ram, Zatonje, Kalinac, Kalinovčić, Đurakovo, Biskuplje i Kisiljevo, kao i ribarsko naselje Zavojska, repetitor Gorica i Ulica Žike Popovića u Velikom Gradištu. U… »

Novi podaci republičkog zavoda za statistiku: U Kostolcu prosek plate 74.851 dinar - ovo su brojke za ceo Braničevski okrug

Večernje novosti pre 2 dana
Uprava Gradske opštine Kostolac U ovu sumu ulazi zarada ostvarena u Gradskoj opštini Kostolac – 74.851 i u samom Požarevcu – 64.088 dinara. U ostalih sedam opština Braničevskog okruga, prosečne zarade ostvarene su u iznosima: Žagubica 52.230… »

Zbog radova na elektromreži: U utorak bez struje deo Braničevskog okruga

Večernje novosti pre 2 dana
D.N. Od 8.30 do 13.30 bez struje će biti Miljević kod Golupca, a na području opštine Petrovac na Mlavi naselje Busur i deo Vezičeva. Od 8 do 14 struju neće imati Ulica vojvode Mišića u Velikom Gradištu, a od 9 do 11 deo Smoljinca. U periodu od… »

Najlepše je u Snegotinu

Vesti online pre 6 dana
Boris Trailović (22) je odrastao u Beču, ali svaki slobodan trenutak koristi da dođe u Srbiju, u kojoj se, kako kaže, najviše oseća kao kod kuće. Zbog toga se nije dvoumio kada je saznao za mogućnost da umesto polugodišnjeg obaveznog vojnog roka… »

Radovi NA elektromreži: U petak bez struje sedam naselja Braničevskog okruga

Večernje novosti pre 6 dana
D.N. Od 8 do 15 sati struju neće imati Ševica, Neresnica, Duboka, Radenka, Voluja, Brodica i Blagojev Kamen. Od 8.30 do 14 bez struje će biti i deo naselja Miljević kod Golupca, prema izlazu iz sela. Od 9 do 14 struja će biti isključena i u Ulici… »

Radovi na elektromreži: U četvrtak bez struje delovi tri opštine

Večernje novosti pre 7 dana
D.N. Od 8.30 do 14 bez struje će biti vikend-naselja Ridan i Livadica kod Golupca i deo naselja Bresje „Tavan“ kod Požarevca, a od 8 do 14 deo Simićeva prema Žabarima. Od 8.30 do 13.30 sati struju neće imati i desetak ulica u Golupcu i deo… »

Epidemiološka situacija u braničevskom okrugu: Kovidom 19 zaražene još 283 osobe

Večernje novosti pre 12 dana
Foto: D.N. U Požarevcu je obolelo 156 lica, u Petrovcu na Mlavi 34, u Velikom Gradištu 22, u Žagubici 19, u Kučevu 17, u Žabarima 13, u Malom Crniću 12 i u Golupcu 10. Računajući i novoobolele, od početka epidemije ukupan broj zaraženih u… »

Haljina "Srbija" zadivila i Moskvu: Kreacija niške dizajnerke Jelene Dimitrijević postala svojevrstan promoter znamenitosti…

Večernje novosti pre 13 dana
Foto M. Obradović Slede utvrđenje u Golupcu, Hram Svetog Save, Pobednik u Beogradu i manastir Žiča, a haljinu, koja je pravo umetničko delo talentovana Nišlijka je kreirala specijalno za Minin nastup na manifestaciji "Armija kulture", tokom nedavnih… »

Najava iz EPS-a: U petak bez struje sedam naselja u Braničevskom okrugu

Večernje novosti pre 13 dana
Foto: D. Novković Od 8 do 14 sati struju neće imati Malo Gradište, Ponikve i LJubinje kod Velikog Gradišta, kao i Radenka, Derezna i Meješća kod Kučeva. U periodu od 8.30 do 13.30 sa mreže će biti isključena Krivača kod Golupca, a od 9 do 13 i… »

Petlja Požarevac zbog radova zatvorena do 17. oktobra

Nova pre 14 dana
Na auto-putu E-75, petlja Požarevac zatvorena je za saobraćaj do 17. oktobra, zbog radova na sanaciji-rehabilitaciji kolovoza. Kompletan saobraćaj je preusmeren preko petlje Smederevo i petlje Kolari, saopštilo je JP „Putevi Srbije“. Donji… »

Vesti dana »