Gordana Čomić

Čomić: Ne može SPC odlučivati o istopolnim zajednicama

Nova pre 17 dana
Ministarka za ljudska i manjinska prava Gordana Čomić izjavila je danas da se nada da će u dijalogu zakonu o istopolnim zajednicama razgovarati na činjenicama i da na račun zakona dolaze kritike onih koji ga nisu pročitali. Čomić je novinarima na… »

Čomić: Potreban dijalog sa SPC o pravima istopolnih zajednica

Dnevnik pre 17 dana
BEOGRAD: Ministarka za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Gordana Čomić poručila je danas da nam je u društvu potreban dijalog sa SPC i ostalim crkvama i verskim zajednicama kako bi se čuli njihovi argumenti o tome zašto žele da spreče… »

U Palati Srbije odrzan ``Dijalog promena``

Beta video pre 17 dana
BEOGRAD - U Palati Srbije ``Dijalog promena: Podrška reformama kroz saradnju organizacija civilnog društva i javnih vlasti``. Govorili su ministarka za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Gordana Čomić, šef delegacije EU u Srbiji Sem… »

Čomić: Potreban dijalog sa SPC o pravima istopolnih zajednica

RTS pre 17 dana
Ministarka za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Gordana Čomić poručila je da nam je u društvu potreban dijalog sa SPC i ostalim crkvama i verskim zajednicama kako bi se čuli njihovi argumenti o tome zašto žele da spreče prava i… »

Čomić: Istopolne zajednice nisu brak, nema usvajanja dece

Nova pre 17 dana
Ministarka za ljudska i manjinska prava Gordana Čomić izrazila je nadu da će dijalog o zakonu o istopolnim zajednicama biti zasnovan na činjenicama i ocenila da na račun zakona dolaze kritike onih koji ga nisu pročitali. Čomić je novinarima na… »

Čomić: Dijalog na osnovu činjenica

RTV pre 17 dana
BEOGRAD - Ministarka za ljudska i manjinska prava Gordana Čomić izjavila je danas da se nada da će u dijalogu zakonu o istopolnim zajednicama razgovarati na činjenicama i da na račun zakona dolaze kritike onih koji ga nisu pročitali. Čomić je… »

Čomić: Ako vam se ne sviđa istopolna zajednica, nemojte živeti u njoj

Radio 021 pre 19 dana
Ministarka za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Gordana Čomić izjavila je da bi je jedino iznenadilo u Srbiji da "svako čita ono o čemu posle ima stav". Kako je rekla za N1, nada se da će u maju na prolećnom zasedanju Skupštine biti… »

Anketa Bujanovačkih o istopolnim zajednicama: Ne, ne i ne

Bujanovačke pre 19 dana
Bujanovac, 23. mart 2021. Niko od čitalaca Bujanovačkih nijeodgovorio pozitivno na pitanje “Da li ste za usvajanje Zakona o istopolnim zajednicama?“ u anketi koju je naš portal postavio juče na svojoj FB stranici. Da o Zakonu, za koji je… »

Biljana Srbljanović i Vladan Glišić: Apelom na apel

Nova pre 20 dana
Dok čekamo da se Zakon o istopolnim zajednicama nađe pred poslanicima javnost u Srbiji se po običaju deli. Na Apel 212 intelektualaca koji su protiv usvajanja ovog zakona usledio je apel od nekih 500 javnih ličnosti koje zakon podržavaju. O tome u… »

Zakon o istopolnim zajednicama – reguliše zajednički život, ne i usvajanje dece

N1 Info pre 20 dana
Ministarka za ljudska i manjinska prava i društevni dijalog Gordana Čomić kaže da se nada će se u maju pred poslanicima Skupštine Srbije naći tri zakona – o istopolnim zajednicama, o zabrani diskriminacije i o rodnoj ravnopravnosti. Čomić je… »

Vesti dana »