Gordana Čomić

Koji ministri su do sada bili nevidljivi, a koji bolje da se nisu ni oglašavali?

Radio 021 pre 29 dana
Najmanje osam aktuelnih ministara neće sačuvati funkcije u budućoj vladi. Neki zato što se nisu snašli, drugi zato što su pravili greške, treći zato što su bili nevidljivi. Danas piše da se spekuliše da bi bez novog resora mogli da ostanu Irena… »

Koji ministri bi mogli da ostanu bez resora u novoj Vladi?

Danas pre 29 dana
Najmanje osam aktuelnih ministara neće sačuvati funkcije u budućoj vladi. Neki zato što se nisu snašli, drugi zato što su pravili greške, treći zato što su bili nevidljivi. Spekuliše se da bi bez novog resora mogli da ostanu Irena Vujović… »

Danas: “Borko Stefanović biće potpredsednik parlamenta”

Nedeljnik pre 30 dana
Printscreen/YouTube/N1 Budući saziv Skupštine Srbije, kako nezvanično saznaje Danas, mogao bi da ima najviše pet potpredsednika, od kojih bi čak dva mesta mogla da pripadnu opoziciji. Borko Stefanović, potpredsednik Stranke slobode i pravde, prema… »

Borko Stefanović postaje potpredsednik Skupštine Srbije?

Radio 021 pre 30 dana
Budući saziv Skupštine Srbije, kako nezvanično saznaje Danas, mogao bi da ima najviše pet potpredsednika, od kojih bi čak dva mesta mogla da pripadnu opoziciji. Borko Stefanović, potpredsednik Stranke slobode i pravde, prema saznanjma Danasa biće… »

Danas saznaje: Borko Stefanović potpredsednik parlamenta

Danas pre 31 dana
Budući saziv Skupštine Srbije, kako nezvanično saznajemo, mogao bi da ima najviše pet potpredsednika, od kojih bi čak dva mesta mogla da pripadnu opoziciji. Borko Stefanović, potpredsednik Stranke slobode i pravde, prema saznanjma Danasa biće jedan… »

Danas: Borko Stefanović biće potpredsednik parlamenta

N1 Info pre 31 dana
Budući saziv Skupštine Srbije, kako nezvanično saznaje Danas, mogao bi da ima najviše pet potpredsednika, od kojih bi čak dva mesta mogla da pripadnu opoziciji. Borko Stefanović, potpredsednik Stranke slobode i pravde, prema saznanjma Danasa biće… »

Danas: Borko Stefanović među potpredsednicima parlamenta

Nova pre 31 dana
Budući saziv Skupštine Srbije, prema nezvaničnim saznanjima, mogao bi da ima najviše pet potpredsednika, od kojih bi čak dva mesta mogla da pripadnu opoziciji. Borko Stefanović, potpredsednik Stranke slobode i pravde, prema saznanjma Danasa, biće… »

Koji državni funkcioneri će učestvovati na Paradi ponosa u Beogradu?

Radio 021 04.07.2022
U tradicionalnoj šetnji beogradskim ulicama u okviru Parade ponosa, 17. septembra u Beogradu, učestvovaće više državnih zvaničnika. Kako piše Danas, u povorci će učestvovati premijerka Ana Brnabić, ministarka za evropske integracije Jadranka… »

Održana prva konstitutivna sednica Saveta za socijalno preduzetništvo

Nedeljnik 04.07.2022
Prvoj konstitutivnoj sednici Saveta za socijalno preduzetništvo prisustvovali su Ana Brnabić, premijerka Vlade Republike Srbije, Darija Kisić, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Gordana Čomić ministarka za ljudska i… »

Ko će iz Vlade učestvovati u Paradi ponosa?

Danas 04.07.2022
U tradicionalnoj šetnji beogradskim ulicama u okviru Parade ponosa, 17. septembra u Beogradu, učestvovaće premijerka Ana Brnabić, Jadranka Joksimović, ministarka za evropske integracije i Gordana Čomić, ministarka za ljudska i manjinska prava i… »

Vesti dana »