Gordana Čomić

Čomić: Dečiji brakovi nisu romska tradicija

Dnevnik pre 11 dana
NOVI SAD: Da dečiji brakovi nisu romska tradicija, već da se u svetu godišnje uda preko 10 miliona devojčica širom sveta, poruka je koja stiže sa Regionalne konferencije u Novom Sadu "Romkinje nekad i sad", a koja je ujedno i označila kraj kampanje… »

Obradović pozvao na protest u Beogradu 15. maja zbog zakona o istopolnim zajednicama

Glas Zapadne Srbije pre 11 dana
Čačak - Lider Dveri Boško Obradović pozvao je gradjane Srbije da se 15. maja, na Svetski dan porodice, okupe na protestu u Beogradu zbog kako je rekao, najave usvajanja „protivustavnih“ zakona o istopolnim zajednicama, o rodnoj ravnopravnosti i o… »

Svečana akademija povodom jubilarne 50. godišnjice Prvog svetskog kongresa Roma

Novi magazin pre 12 dana
Svečana akademija povodom 8. aprila, Međunarodnog dana Roma, održana je sinoć u Narodnom pozorištu u Beogradu, u prisustvu ministarke kulture i informisanja gđe Maje Gojković, ministarke za ljudska i manjinska prava i socijalni dijalog gđe Gordane… »

SRS: Potpisi protiv Zakona o istopolnim zajednicama

RTV pre 12 dana
BEOGRAD - Srpska radikalna stranka saopštila je danas da počinje akciju prikupljanja potpisa za inicijativu da se Predlog zakona o istopolnim zajednicama ne nađe u skupštinskoj proceduri. Aleksandar Šešelj je na konferenciji za novinare ocenio da je… »

Velika, možda i ogromna večina gradjana protiv predloga zakona o istopolnim zajednicama

Beta video pre 12 dana
BEOGRAD - Potpredsednik SRS Aleksandar Šešelj rekao je da stranka smatra da je velika, možda i ogromna večina gradjana protiv ovog predloga zakona a ``naprednjački režim``, koji tu mogućnost nije ni pominjao u predizbornoj kampanji, nastoji da ga… »

Čomić: Došlo je vreme da se priča i o životnom veku Roma

RTS pre 13 dana
Ministarka za ljudska i manjnska prava i društveni dijalog Gordana Čomić izjavila je danas na Svetski dan Roma da Ministarstvo radi i na tome da se što više Roma odazove narednom popisu i slobodno iskaže svoj identitet. Na skupu u Narodnoj… »

Premijerka se obratila građanima: Sledeće nedelje počinju konsultacije o izmeni Ustava Republike Srbije (video)

Večernje novosti pre 13 dana
PREDSEDNICA Vlade Republike Srbije, Ana Brnabić jutros je imala konsultacije sa predsednikom Skupštine Srbije Ivicom Dačićem i ministarkom pravde Majom Popović, a tema sastanka su bili ustavni amandmani. Kako je ranije objavljeno, na stastanku je… »

Pokrenuta inicijativa za promenu Ustava: Premijerka Ana Brnabić najavila reformu pravosuđa

Mondo pre 13 dana
Na konsultacijama premijerke odlučeno je da se pokrene procedura za promenu Ustava Srbije u oblasti pravosuđa. Na konsultacijama premijerke odlučeno je da se pokrene procedura za promenu Ustava Srbije u oblasti pravosuđa. Predsednica Vlade Republike… »

Obradović pozvao na protest u Beogradu 15. maja zbog zakona o istopolnim zajednicama

Morava info pre 15 dana
ČAČAK – Lider Dveri Boško Obradović pozvao je gradjane Srbije da se 15. maja, na Svetski dan porodice, okupe na protestu u Beogradu zbog kako je rekao, najave usvajanja „protivustavnih“ zakona o istopolnim zajednicama, o rodnoj ravnopravnosti i… »

INTERVJU Gordana Čomić: Skupština izgleda bolje nego ikad

Nova pre 15 dana
“Skupština Srbije mi danas izgleda bolje nego ikad. Ono što javnosti nedostaje je balans stranačke rasprave, ali to je ishod ukupnih odluka u Srbiji. Ne mogu da komentarišem napade u Skupštini na Krik i Crtu, jer sam članica Vlade. I mene… »

Vesti dana »