Gordana Čomić

Formirana prva Platforma civilnog društva za socijalno uključivanje Roma i Romkinja

Novi magazin pre 5 dana
Formirana je danas prva Platforma civilnog društva za socijalno uključivanje Roma i Romkinja, koju čini 37 takvih organizacija. "Platforma je deo dijaloga koji će se permanentno odvijati između organizacija civilnog društva i predstavnika javnih… »

Otkrivamo - Srbija će ponovo imati žensku vladu i od septembra će u Nemanjinoj biti nastavljena dominacija dama

Alo pre 11 dana
U avgustu će se u Nemanjinu uselili novi ministri i ministarke, a ženska dominacija će biti nastavljena, saznaje Alo! iz dobro obaveštenih izvora. - Osim toga što će u novu vladu ući i do 15 novih ministara, dame će i ovoga puta imati prednost… »

Bočeli – glas anđela u biću svetlosti

Politika pre 16 dana
Maestro svetske muzičke scene Andrea Bočeli priredio je veličanstven koncert ispred „Geozavoda”, u „dvorani” pod otvorenim nebom, specijalno napravljenoj za njega. Bočelijev nastup u našoj prestonici, posle devet godina, ličio je na muzičku… »

Danas: Petnaest evroparlamentaraca potvrdilo dolazak na Europrajd u Beogradu

Novi magazin pre 18 dana
Dolazak na ovogodišnji Europrajd, čiji će Beograd biti domaćin 18. septembra, do sada je potvrdilo 15 poslanika Evropskog parlamenta, piše portal Danas.rs i dodaje da su među njima Teri Reintke, Malte Gali i Rasmus Andersen. Portal navodi da za sada… »

Koji ministri su do sada bili nevidljivi, a koji bolje da se nisu ni oglašavali?

Radio 021 pre 22 dana
Najmanje osam aktuelnih ministara neće sačuvati funkcije u budućoj vladi. Neki zato što se nisu snašli, drugi zato što su pravili greške, treći zato što su bili nevidljivi. Danas piše da se spekuliše da bi bez novog resora mogli da ostanu Irena… »

Koji ministri bi mogli da ostanu bez resora u novoj Vladi?

Danas pre 22 dana
Najmanje osam aktuelnih ministara neće sačuvati funkcije u budućoj vladi. Neki zato što se nisu snašli, drugi zato što su pravili greške, treći zato što su bili nevidljivi. Spekuliše se da bi bez novog resora mogli da ostanu Irena Vujović… »

Danas: “Borko Stefanović biće potpredsednik parlamenta”

Nedeljnik pre 23 dana
Printscreen/YouTube/N1 Budući saziv Skupštine Srbije, kako nezvanično saznaje Danas, mogao bi da ima najviše pet potpredsednika, od kojih bi čak dva mesta mogla da pripadnu opoziciji. Borko Stefanović, potpredsednik Stranke slobode i pravde, prema… »

Borko Stefanović postaje potpredsednik Skupštine Srbije?

Radio 021 pre 23 dana
Budući saziv Skupštine Srbije, kako nezvanično saznaje Danas, mogao bi da ima najviše pet potpredsednika, od kojih bi čak dva mesta mogla da pripadnu opoziciji. Borko Stefanović, potpredsednik Stranke slobode i pravde, prema saznanjma Danasa biće… »

Danas saznaje: Borko Stefanović potpredsednik parlamenta

Danas pre 23 dana
Budući saziv Skupštine Srbije, kako nezvanično saznajemo, mogao bi da ima najviše pet potpredsednika, od kojih bi čak dva mesta mogla da pripadnu opoziciji. Borko Stefanović, potpredsednik Stranke slobode i pravde, prema saznanjma Danasa biće jedan… »

Danas: Borko Stefanović biće potpredsednik parlamenta

N1 Info pre 23 dana
Budući saziv Skupštine Srbije, kako nezvanično saznaje Danas, mogao bi da ima najviše pet potpredsednika, od kojih bi čak dva mesta mogla da pripadnu opoziciji. Borko Stefanović, potpredsednik Stranke slobode i pravde, prema saznanjma Danasa biće… »

Vesti dana »