Gordana Čomić

Koji državni funkcioneri će učestvovati na Paradi ponosa u Beogradu?

Radio 021 pre 1 dan
U tradicionalnoj šetnji beogradskim ulicama u okviru Parade ponosa, 17. septembra u Beogradu, učestvovaće više državnih zvaničnika. Kako piše Danas, u povorci će učestvovati premijerka Ana Brnabić, ministarka za evropske integracije Jadranka… »

Održana prva konstitutivna sednica Saveta za socijalno preduzetništvo

Nedeljnik pre 13 sati
Prvoj konstitutivnoj sednici Saveta za socijalno preduzetništvo prisustvovali su Ana Brnabić, premijerka Vlade Republike Srbije, Darija Kisić, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Gordana Čomić ministarka za ljudska i… »

Ko će iz Vlade učestvovati u Paradi ponosa?

Danas pre 19 sati
U tradicionalnoj šetnji beogradskim ulicama u okviru Parade ponosa, 17. septembra u Beogradu, učestvovaće premijerka Ana Brnabić, Jadranka Joksimović, ministarka za evropske integracije i Gordana Čomić, ministarka za ljudska i manjinska prava i… »

Prijem povodom Dana nezavisnosti SAD

Beta video pre 4 dana
BEOGRAD - Na prijemu u residence američkog ambasadora u Beogradu bili su i premijerka Srbije Ana Brnabić, predsednik srpskog parlamenta Ivica Dačić, ministri u Vladi Srbije Nebojša Stefanović, Siniša Mali, Zorana Mihajlović, Jadranka Joksimović… »

Neizvesna sudbina ministarstva Gordane Čomić

Radio 021 pre 4 dana
Dok se parlamentarnim izborima ne nazire kraj, u srpskoj javnosti uveliko se licitira ko će ući u novu vladu. Kako piše European Western Balkans, za mnoge bivše ministre, ali i čitava ministarstva, budućnost je više nego neizvesna. Jedno od njih je… »

Ministarstvo Gordane Čomić pred gašenjem

Nova pre 4 dana
Dok se parlamentarnim izborima ne nazire kraj, u srpskoj javnosti uveliko se licitira ko će ući u novu vladu. Za mnoge bivše ministre ali i čitava ministarstva budućnost je više nego neizvesna. Jedno od njih je i Ministarstvo za ljudska i manjinska… »

Vlast opet izneverila LGBTI zajednicu u Srbiji: Proces oko zakona o istopolnim zajednicama kreće ispočetka

Danas pre 12 dana
Kako Danas saznaje, proces u vezi sa donošenjem zakona o istopolnim zajednicama kreće ispočetka iako je taj dokument odavno u fazi nacrta zakona i predta je Vladi Srbije. To je saopšteno danas predstavnicima civilnog sektora na sastanku koji je… »

OEBS u Novom Pazaru obeležio završnicu programa stručne prakse

Novi magazin pre 18 dana
Šef misije OEBS-a u Srbiji Jan Bratu i ministarka za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Gordana Čomić izjavili su danas u Novom Pazaru da su programi stručne prakse za pripadnike manjina u državnim institucijama dobra podrška inkuluziji… »

OEBS u Novom Pazaru obeležio završnicu programa stručne prakse

Radio sto plus pre 18 dana
Oni su na svečanoj dodeli sertifikata polaznicima trećeg ciklusa Programa izrazili nadu da će, i pored ograničenih sredstava, projekat biti nastavljen i sa više polaznika. Šef Misije OEBS naglasio je da je Vlada Norveške obezbedila sredstva za… »

Milan marić nagrađen kao borac za prava žena: Obeležen prvi put u Srbiji dan rodne ravnopravnosti

Kurir pre 23 dana
Rodna ravnopravnost u svetu, pa i u Srbiji nije potpuno dostignuta, a najveći problem ostaje nasilje nad ženama i devojčicama, rečeno je na svečanosti povodom Dana rodne ravnopravnosti 11. juna, koji se od ove godine obeležava u Srbiji. Nagrade za… »

Vesti dana »