Gordana Čomić

Održana prva konstitutivna sednica Saveta za socijalno preduzetništvo

Nedeljnik 04.07.2022
Prvoj konstitutivnoj sednici Saveta za socijalno preduzetništvo prisustvovali su Ana Brnabić, premijerka Vlade Republike Srbije, Darija Kisić, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Gordana Čomić ministarka za ljudska i… »

Ko će iz Vlade učestvovati u Paradi ponosa?

Danas 04.07.2022
U tradicionalnoj šetnji beogradskim ulicama u okviru Parade ponosa, 17. septembra u Beogradu, učestvovaće premijerka Ana Brnabić, Jadranka Joksimović, ministarka za evropske integracije i Gordana Čomić, ministarka za ljudska i manjinska prava i… »

Prijem povodom Dana nezavisnosti SAD

Beta video 30.06.2022
BEOGRAD - Na prijemu u residence američkog ambasadora u Beogradu bili su i premijerka Srbije Ana Brnabić, predsednik srpskog parlamenta Ivica Dačić, ministri u Vladi Srbije Nebojša Stefanović, Siniša Mali, Zorana Mihajlović, Jadranka Joksimović… »

Neizvesna sudbina ministarstva Gordane Čomić

Radio 021 30.06.2022
Dok se parlamentarnim izborima ne nazire kraj, u srpskoj javnosti uveliko se licitira ko će ući u novu vladu. Kako piše European Western Balkans, za mnoge bivše ministre, ali i čitava ministarstva, budućnost je više nego neizvesna. Jedno od njih je… »

Ministarstvo Gordane Čomić pred gašenjem

Nova 30.06.2022
Dok se parlamentarnim izborima ne nazire kraj, u srpskoj javnosti uveliko se licitira ko će ući u novu vladu. Za mnoge bivše ministre ali i čitava ministarstva budućnost je više nego neizvesna. Jedno od njih je i Ministarstvo za ljudska i manjinska… »

Vlast opet izneverila LGBTI zajednicu u Srbiji: Proces oko zakona o istopolnim zajednicama kreće ispočetka

Danas 22.06.2022
Kako Danas saznaje, proces u vezi sa donošenjem zakona o istopolnim zajednicama kreće ispočetka iako je taj dokument odavno u fazi nacrta zakona i predta je Vladi Srbije. To je saopšteno danas predstavnicima civilnog sektora na sastanku koji je… »

OEBS u Novom Pazaru obeležio završnicu programa stručne prakse

Novi magazin 16.06.2022
Šef misije OEBS-a u Srbiji Jan Bratu i ministarka za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Gordana Čomić izjavili su danas u Novom Pazaru da su programi stručne prakse za pripadnike manjina u državnim institucijama dobra podrška inkuluziji… »

OEBS u Novom Pazaru obeležio završnicu programa stručne prakse

Radio sto plus 16.06.2022
Oni su na svečanoj dodeli sertifikata polaznicima trećeg ciklusa Programa izrazili nadu da će, i pored ograničenih sredstava, projekat biti nastavljen i sa više polaznika. Šef Misije OEBS naglasio je da je Vlada Norveške obezbedila sredstva za… »

Milan marić nagrađen kao borac za prava žena: Obeležen prvi put u Srbiji dan rodne ravnopravnosti

Kurir 11.06.2022
Rodna ravnopravnost u svetu, pa i u Srbiji nije potpuno dostignuta, a najveći problem ostaje nasilje nad ženama i devojčicama, rečeno je na svečanosti povodom Dana rodne ravnopravnosti 11. juna, koji se od ove godine obeležava u Srbiji. Nagrade za… »

Čomić: Slede konkretne mere za zapošljavanje Albanaca

Vranje news 27.05.2022
Vranje - Deo dogovora o zapošljavanju Albanaca u državnim i javnim institucijama već je postignut, a od juna će se znati šta će još država uraditi po pitanju zapošljavanja u ovdašnjem Domu zdravlja, ZC u Vranju, javnim infrastrukturnim… »

Vesti dana »