Hongkong

Đilas podnosi prijavu zbog navoda da Multikom ima račun u Hongkongu

N1 Info pre 15 dana
Predsednik Stranke slobode i pravde i vlasnik kompanije Multikom Dragan Đilas najavio je da putuje na jedan dan do Švajcarske, kako bi podneo prijavu "zbog laži da Multikom open ima račun u Hong Kongu i učestvuje u nelegalnim aktivnostima". Đilas je… »

Kineska slika na aukciji u Hong Kongu za 45 miliona dolara

RTV pre 17 dana
HONG KONG - Očekuje se da će kineska slika “Rob i lav” umetnika Ksu Beihonga iz 1924. godine na aukciji u Hong Kongu 24. maja biti prodata za najmanje 45 miliona dolara, jer apetit kolekcionara za umetnošću nastavlja da raste čak i tokom velike… »

Počinju pripreme za rat: Tajvan hitno traži američke krstareće rakete, strah od Kine je ogroman (foto/video)

Srbija danas pre 17 dana
Tajvan želi da kupi od SAD krstareće rakete velikog dometa, izjavio je danas jedan visok zvaničnik tajvanskog ministarstva odbrane. Dok Tajvan razvija sopstvene rakete velikog dometa, koji bi mu, kako ocenjuje Rojters, omogućile da uzvrati Kini u… »

Kina se odlučno protivi saopštenju SAD i Japana

Politika pre 19 dana
Kina se odlučno protivi zajedničkom saopštenju Sjedinjenih Američkih Država i Japana nakon razgovora predsednika SAD Džo Bajdena i premijera Japana Jošihide Suge, navodi se u saopštenju kineske ambasade u Vašingtonu. Tajvan, Hongkong i Sinđijang… »

"Niko ne bi trebalo da se meša": Kina se odlučno protivi zajedničkom saopštenju SAD i Japana

Blic pre 19 dana
Kina se odlučno protivi zajedničkom saopštenju Sjedinjenih Američkih Država i Japana nakon razgovora predsednika SAD Džo Bajdena i premijera Japana Jošihide Suge, navodi se u saopštenju kineske ambasade u Vašingtonu. Tajvan, Hongkong i Sinđijang… »

Bajden našao saveznika! Počinje obračun sa Kinom!

Pravda pre 19 dana
Situacija u Hongkongu i odnos Pekinga prema manjinskim muslimanskim Ujgurima u Sinđijangu takođe je bila u vrhu agedne susreta Bajden-Suga. Na svom prvom direktnom sastanku sa jednim stranim državnikom predsednik SAD Džo Bajden susreo se u petak s… »

Kineski odgovor Americi i Japanu: To je naša unutrašnja stvar

Sputnik pre 19 dana
Kina se odlučno protivi zajedničkom saopštenju Sjedinjenih Američkih Država i Japana posle razgovora predsednika SAD Džozefa Bajdena i premijera Japana Jošihide Suge, navodi se u saopštenju kineske ambasade u Vašingtonu. Tajvan, Hongkong i… »

Obračuna SAD i Kine: Bajden i Japan protiv kineskog uticaja; Peking - Hongkong i Tajvan su deo Kine

Večernje novosti pre 19 dana
NA svom prvom direktnom sastanku sa jednim stranim državnikom predsednik SAD DŽo Bajden susreo se u petak s japanskim premijerom Jošihidom Sugom s kojim je pokušao da potvrdi zajednički nastup dve zemlje u suočavanju s delovanjem Kine. Tokom… »

Hitra reakcija azijskog zmaja: Peking ne preza ni pred kim, oštro se protivi najnovijem potezu SAD

Srbija danas pre 19 dana
Ne dozvoljavaju mešanje u unutrašnja pitanja. Kina se odlučno protivi zajedničkom saopštenju Sjedinjenih Američkih Država i Japana nakon razgovora predsednika SAD Džo Bajdena i premijera Japana Jošihide Suge, navodi se u saopštenju kineske… »

Problemi sa Kinom u fokusu susreta Bajdena i Suge

B92 pre 19 dana
Na svom prvom direktnom sastanku sa jednim stranim državnikom predsednik SAD Džo Bajden susreo se u petak s japanskim premijerom Jošihidom Sugom. Bajden je pokušao da potvrdi zajednički nastup dve zemlje u suočavanju s delovanjem Kine. Tokom… »

Vesti dana »