Hongkong

Trening sa jednim igračem na terenu

Danas pre 9 sati
Nikola Komazec, napadač Kičija, za Danas o fudbalu i životu u Hongkongu Hongkong je jedno od retkih mesta na planeti gde se fudbalska lopta zakotrljala posle prvog talasa pandemijskog širenja korona virusa, ali je povratak redovnim aktivnostima… »

"Nema opuštanja": Sve su držali pod kontrolom, uspeli su da obuzdaju virus, ali su onda spustili gard i opet je počeo pakao

Blic pre 1 dan
Pre samo deset dana Hongkong je delovao kao primer uspešnog suzbijanja novog korona virusa, uz relativno mali broj slučajeva, iako su, zbog veza sa kontinentalnim delom Kine, mesecima bili na udaru epidemije. Za to je umnogome zaslužna činjenica da su… »

Državljani Srbije plaćaju obavezni karantin u Hongkongu

N1 Info pre 1 dan
Svi oni koji se nađu u tranzitu u Hongkongu, karantin koji moraju da prođu moraju i da plate. Među njima je i Ivana Jovanović, koja živi i radi u Kini, a koja se pre nekoliko dana našla u tranzitu u Hongkongu gde je sada u karantinu. Izvor: N1 Taj… »

Zbog čega neke zemlje imaju kulturu nošenja maski a druge ne: Iskustvo i izopštavanje, a možda i SZO nije u pravu

Nedeljnik pre 2 dana
Profimedia Izađite ovih dana bez maske u Hongkongu, Seulu ili Tokiju, i videćete poglede neodobravanja. Od izbijanja epidemije koronavirusa neke zemlje su se u potpunosti pridržavali pravila o zaštitnim maskama, a svako ko je bio bez njih, rizikovao… »

Azijska tržišta kapitala ojačala, Volstrit opet pao

B92 pre 4 dana
Njujork, Hong Kong -- Azijske berze su se oporavile usled rasta optimizma među investitorima da će paket finansijske pomoći Federalnih rezervi stabilizovati situaciju na tržištima. Istovremeno, vrednost akcija na Njujorškoj berzi je ponovo pala… »

Pentagon se konačno oglasio o koroni: Evo procene koliko će najmanje trajati borba protiv virusa! (video)

Kurir pre 4 dana
Pentagon računa na višemesečnu krizu zbog korona virusa u SAD, sa povratkom u normalu oko juna-jula, kao i da postoji opasnost od političkog haosa u nekim zemljama, rekli su danas zvaničnici. Na osnovu iskustva zemalja poput Kine, Južne Koreje ili… »

“Kriza od 90 dana i posledice koje će trajati mnogo duže”: Procene Pentagona o “političkom haosu” izazvanom…

Nedeljnik pre 4 dana
Profimedia Pentagon računa na višemesečnu krizu zbog korona virusa u SAD, sa povratkom u normalu oko juna-jula, kao i da postoji opasnost od političkog haosa u nekim zemljama, rekli su danas zvaničnici. Na osnovu iskustva zemalja poput Kine, Južne… »

"Određeni neprijatelji bi mogli da deluju na način..." (video)

Alo pre 4 dana
Pentagon smatra da će se SAD vratiti u normalu oko juna-jula. računa na višemesečnu krizu zbog korona virusa u SAD, sa povratkom u normalu oko juna-jula, kao i da postoji opasnost od političkog haosa u nekim zemljama, rekli su danas zvaničnici. Na… »

Pentagon računa na 90 dana krize zbog korone

IndeksOnline pre 4 dana
VAŠINGTON – Pentagon računa na višemesečnu krizu zbog korona virusa u SAD, sa povratkom u normalu oko juna-jula, kao i da postoji opasnost od političkog haosa u nekim zemljama, rekli su danas zvaničnici. Na osnovu iskustva zemalja poput Kine… »

Ivan Kurtušić: Prvi slučaj virusa korona u Hongkongu pojavio se u višespratnici u kojoj stanujem

Mozzart sport pre 4 dana
Trener tamošnjeg prvaka imao je sreću da je tad sa ekipom bio u Maleziji! Aktuelni fudbalski šampion Hongkonga, Tai Po, angažovao je Srbe za bitne pozicije u klubu. Postavljeni su naši ljudi na pozicije sportskog direktora, trenera i golmana… »

Vesti dana »