Ipsos

Umesto međustranačkog dijaloga, politički rat na ulicama

Nova pre 3 dana
Kad ne postoji višestranačka skupština niti uslovi za nju, navikli smo da se politika vodi na ulici. Kad se javno satanizuje opozicija, onda možda ne čudi što se neki protivnici režima igraju vatrom i poručuju vlastima da se neće dobro provesti… »

"Već sedam, osam godina niko nema dilemu ko pobeđuje na izborima" Bogosavljević: Popularnost Vučića je 10 puta veća od…

Blic pre 3 dana
Srđan Bogosavljević, konsultant agencije Ipsos izjavio je da su istraživanja koja sprovodi ova firma ozbiljna i ponovio da je SNS stranka sa ubedljivo najvećom podrškom birača u našoj zemlji. - Mi se veoma lagodno osećamo sa tim podacima, - rekao… »

Bogosavljević: Istraživanja pouzdana, SNS fantastično organizovana stranka

N1 Info pre 3 dana
Srđan Bogosavljević konsultant agencije Ipsos izjavio je u emisiji Studio N1 Live da su istraživanja koja sprovodi ova firma ozbiljna i ponovio da je SNS stranka sa ubedljivo najvećom podrškom birača u našoj zemlji. "Mi se veoma lagodno osećamo sa… »

Slaba "vakcina" od antivaksera: Stranke koje se suprotstavljaju zvaničnim merama protiv korone imaju ograničen rezervoar…

Večernje novosti pre 3 dana
POSLEDNJE istraživanje koje je uradila agencija IPSOS pokazalo je, između ostalog, novi uzlet DjB koji je dostigao rejting od 4,4 odsto i jedina je opoziciona partija koja je mesecima stabilno iznad cenzusa. Ovaj pokret, koji je u jednom trenutku bio u… »

Đilas: Cela opozicija ima 42, a SNS 38 odsto podrške

Nova pre 6 dana
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je danas da "celokupna" opozicija u Srbiji ima podršku 42 odsto, a Srpska napredna stranka (SNS) 38 odsto građana. Komentarišući danas objavljene rejtinge stranaka iz istraživanja… »

Kome najviše veruju građani Srbije: Predsednik Vučić i SNS najveći stub poverenja

Srbija danas pre 6 dana
Građani Srbije najviše veruju predsedniku Vučiću, a kada bi sutra bili izbori najviše glasova osvojio bi SNS. Kada bi izbori bili održani ovih dana, 58 odsto glasova osvojila bi Srpska napredna stranka čiji je lider Aleksandar Vučić, pokazalo je… »

Pokazalo istraživanje: 58 odsto glasova za SNS

B92 pre 5 dana
Kada bi izbori bili održani ovih dana, 58 odsto glasova osvojila bi Srpska napredna stranka, pokazalo je istraživanje koje je sproveo Ipsos. Rezultati su pokazali da bi za SPS Ivice Dačića glasalo 7,2 odsto opredeljenih građana, prenose mediji. Dosta… »

Đilas: Celokupna opozicija ima 42, a SNS 38 odsto podrške građana

Danas pre 5 dana
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je danas da „celokupna“ opozicija u Srbiji ima podršku 42 odsto a Srpska napredna stranka (SNS) 38 odsto građana. Komentarišući danas objavljene rejtinge stranaka iz istraživanja… »

Đilas: Celokupna opozicija ima 42 a SNS 38 odsto podrške građana

Beta pre 5 dana
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Djilas izjavio je danas da "celokupna" opozicija u Srbiji ima podršku 42 odsto a Srpska napredna stranka (SNS) 38 odsto gradjana. Komentarišući danas objavljene rejtinge stranaka iz istraživanja… »

Đilas: Celokupna opozicija ima 38 a SNS 42 odsto podrške građana

Beta pre 5 dana
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Djilas izjavio je danas da "celokupna" opozicija u Srbiji ima podršku 42 odsto a Srpska napredna stranka (SNS) 38 odsto gradjana. Komentarišući danas objavljene rejtinge stranaka iz istraživanja… »

Vesti dana »

UŽIVO U Beogradskoj areni 336 pacijenata na lečenju

B92 pre 18 minutajoš 7 povezanih

Preminuo Remzi Klark

Nova pre 35 minutajoš 9 povezanih

Živećemo normalnije ako vakcinišemo tri miliona ljudi

Politika pre 6 minutajoš 7 povezanih

Kolumbija dozvoljava privatni uvoz vakcina

Blic pre 9 satijoš 1 povezana