Ipsos

"Lajk" generaciji novac nije merilo uspeha

RTS pre 8 minuta
Većina mladih u Srbiji ne misli da je novac merilo uspeha i više ceni ugled i čast od materijalnog statusa. Čak 93 odsto je zadovoljno svojim izgledom i ne žudi za estetskim korekcijama. To su samo neki od rezultata istraživanja o generaciji… »

Čvrstih su stavova, ali vrlo neodlučni: Oni su "Generacija Lajk" VIDEO

B92 pre 4 dana
Sreća nije u materijalnom bogatstvu, smatraju mladi ljudi u Srbiji. To je jedan od zaključaka istraživanja kompanija Direct Media i IPSOS, o onima koji su rođeni između 2000. i 2013. godine. Oni su pripadnici takozvane "Lajk generacije". Kažu da im… »

Idoli mladih u Srbiji: Od cara Lazara, preko Baka Praseta do Đokovića i Tesle

Morava info pre 5 dana
Nikola Tesla i Baka Prase, car Dušan i Arijana Grande, te car Lazar i Novak Đoković, neki su od idola mladih u Srbiji. To je pokazalo istraživanje o „lajk generaciji“, mladim ljudima koji su rođeni između 2000. i 2013. godine, koje su zajedno… »

Ko su idoli mladih u Srbiji: Od cara Lazara, preko ekscentričnog bogataša, do Arijane Grande i Bake Praseta

Blic pre 5 dana
Nikola Tesla ruku pod ruku sa jutjuberom Bakom Prasetom, car Dušan sa pevačicom Arijanom Grande i car Lazar sa sportistom Novakom Đokovićem - deluje nespojivo, ali upravo ove ličnosti najviše mladih u Srbiji navelo je kao svoje idole. Do ovih… »

Istraživanje: Velika većina tinejdžera u Srbiji više ceni ugled i čast od novca

N1 Info pre 6 dana
U Srbiji 84 odsto tinejdžera ne smatra da je novac merilo uspeha i više ceni ugled i čast od novca, a 93 odsto njih je zadovoljno svojim izgledom i nema želju za estetskim korekcijama, pokazalo je istraživanje o mladima u Srbiji predstavljeno u… »

Mladi u Srbiji: Novac nije merilo uspeha

Danas pre 6 dana
Predstavljeni rezultati istraživanja o Lajk generaciji Da novac nije merilo uspeha, smatra čak 84 odsto današnjih tinejdžera, te više cene ugled i čast, pokazali su podaci zajedničkog istraživanja IPSOS Strategic Marketinga i Direct Media-e… »

Mladi u Srbiji: Sreća nije u materijalnom bogatstvu

Biznis i finansije pre 5 dana
Čak 84% današnjih tinejdžera ne smatra da je novac merilo uspeha i više ceni ugled i čast nego novac, a 93% je zadovoljno svojim izgledom i lišeno bilo kakve želje za popularnim estetskim korekcijama. Ovo su samo neki od rezultata istraživanja o… »

Lajk generacija: Ne brinu za fizički izgled, hoće u vojsku i pare su im apsolutno nebitne

BizLife pre 6 dana
Foto: Pixabay Čak 84% današnjih tinejdžera ne smatra da je novac merilo uspeha i više ceni ugled i čast nego novac, a 93% je zadovoljno svojim izgledom i lišeno bilo kakve želje za popularnim estetskim korekcijama. Ovo su samo neki od rezultata… »

Slabi podrška opozivu američkog predsjednika

Al Jazeera pre 6 dana
Da Donalda Trumpa treba opozvati smatra 43 posto Amerikanacau, dok je 42 posto reklo kako ne treba biti opozvan. Prema istraživanju javnoga mnijenja, koje su proveli agencija Reuters i istraživačka agencija Ipsos, podrška opozivu američkog… »

Konzervativci Kačinjskog u Poljskoj dobili izbore, mandat još četiri godine

Radio 021 pre 8 dana
Vladajuća poljska konzervativna stranka Pravo i pravda dobila je na parlamentarnim izborima poverenje birača da vodi zemlju i naredne četiri godine, nagoveštavaju prve procene ishoda izbora. Prema izlaznoj anketi agencije Ipsos, objavljenoj po… »

Vesti dana »