Ipsos

Veza ili avantura: Pravilo 10 sastanaka otkriva da li je muškarac zaljubljen ili se igra sa vama

Telegraf pre 2 dana
Istraživanja pokazuju da je za započinjanje stabilne i ozbiljne veze potrebno bolje upoznavanje pre nego što nekog zvanično predstavite kao svog partnera. Dilema da li ste u ozbiljnoj vezi ili je to samo avantura je česta za sve parove, naročito na… »

Anketa: Bidena podržava više od polovine Amerikanaca

Al Jazeera pre 10 dana
Od 4.423 ispitanika, njih 55 posto podržava aktuelnog predsjednika SAD-a, 40 posto ga ne podržava, ostali su suzdržani. Više od polovine Amerikanaca podržava predsjednika Sjedinjenih Američkih Država Joea Bidena poslije gotovo 100 dana na vlasti… »

Više od polovine Amerikanaca podržava Bajdena

RTV pre 10 dana
NJUJORK - Više od polovine Amerikanaca podržava predsednika SAD Džoa Bajdena posle gotovo 100 dana na vlasti, pokazali su rezultati ankete Rojters/Ipsos. To je, kako ocenjuje Rojters, nivo podrške koji njegov republikanski prethodnik Donald Tramp… »

Kupci žele da se GM hrana obavezno deklariše

Politika pre 25 dana
Evropsko zakonodavstvo predviđa da ovakve namirnice moraju da budu jasno označene, ali to se ne odnosi na proizvode od životinja hranjenih GM usevima. Većina potrošača u Evropi želi da hrana koja sadrži GMO bude obavezno deklarisana, što bi im… »

Peru: Drugi krug predsedničkih izbora u junu

B92 pre 25 dana
U drugom krugu predsedničkih izbora u Peruu, zakazanom za jun, snage će odmeriti ultra-levičar Pedro Kastiljo i kandidatkinja konzervativaca Keiko Fudžimori. Prema podacima agencija Ipsos, 51-godišnji Kastijo, sindikalni lider i učitelj osvojio je… »

Izbori u Peruu: U drugom krugu Pedro Kastiljo i Keiko Fudžimori

Blic pre 25 dana
Levičarski kandidat Pedro Kastiljo suočiće se sa Keiko Fudžimori, koja je konzervativnog opredljenja, u drugom krugu predsedničkih izbora u Peruu, objavila je agencija za istraživanje javnog mnjenja Ipsos nakon što je glasalo više od dve trećine… »

Na izborima u Peruu vode Kastiljo i Fudžimori

Slobodna Evropa pre 25 dana
Ljevičarski kandidat Pedro Kastiljo suočiće se sa Keiko Fudžimori, koja je konzervativnog opredjeljenja, u drugom krugu predsjedničkih izbora u Peruu, objavila je agencija za istraživanje javnog mnjenja Ipsos u ponedeljak, 12. aprila, nakon što je… »

Umesto međustranačkog dijaloga, politički rat na ulicama

Nova pre 29 dana
Kad ne postoji višestranačka skupština niti uslovi za nju, navikli smo da se politika vodi na ulici. Kad se javno satanizuje opozicija, onda možda ne čudi što se neki protivnici režima igraju vatrom i poručuju vlastima da se neće dobro provesti… »

"Već sedam, osam godina niko nema dilemu ko pobeđuje na izborima" Bogosavljević: Popularnost Vučića je 10 puta veća od…

Blic pre 29 dana
Srđan Bogosavljević, konsultant agencije Ipsos izjavio je da su istraživanja koja sprovodi ova firma ozbiljna i ponovio da je SNS stranka sa ubedljivo najvećom podrškom birača u našoj zemlji. - Mi se veoma lagodno osećamo sa tim podacima, - rekao… »

Bogosavljević: Istraživanja pouzdana, SNS fantastično organizovana stranka

N1 Info pre 30 dana
Srđan Bogosavljević konsultant agencije Ipsos izjavio je u emisiji Studio N1 Live da su istraživanja koja sprovodi ova firma ozbiljna i ponovio da je SNS stranka sa ubedljivo najvećom podrškom birača u našoj zemlji. "Mi se veoma lagodno osećamo sa… »

Vesti dana »