Ipsos

Peru: Drugi krug predsedničkih izbora u junu

B92 12.04.2021
U drugom krugu predsedničkih izbora u Peruu, zakazanom za jun, snage će odmeriti ultra-levičar Pedro Kastiljo i kandidatkinja konzervativaca Keiko Fudžimori. Prema podacima agencija Ipsos, 51-godišnji Kastijo, sindikalni lider i učitelj osvojio je… »

Izbori u Peruu: U drugom krugu Pedro Kastiljo i Keiko Fudžimori

Blic 12.04.2021
Levičarski kandidat Pedro Kastiljo suočiće se sa Keiko Fudžimori, koja je konzervativnog opredljenja, u drugom krugu predsedničkih izbora u Peruu, objavila je agencija za istraživanje javnog mnjenja Ipsos nakon što je glasalo više od dve trećine… »

Na izborima u Peruu vode Kastiljo i Fudžimori

Slobodna Evropa 12.04.2021
Ljevičarski kandidat Pedro Kastiljo suočiće se sa Keiko Fudžimori, koja je konzervativnog opredjeljenja, u drugom krugu predsjedničkih izbora u Peruu, objavila je agencija za istraživanje javnog mnjenja Ipsos u ponedeljak, 12. aprila, nakon što je… »

Umesto međustranačkog dijaloga, politički rat na ulicama

Nova 07.04.2021
Kad ne postoji višestranačka skupština niti uslovi za nju, navikli smo da se politika vodi na ulici. Kad se javno satanizuje opozicija, onda možda ne čudi što se neki protivnici režima igraju vatrom i poručuju vlastima da se neće dobro provesti… »

"Već sedam, osam godina niko nema dilemu ko pobeđuje na izborima" Bogosavljević: Popularnost Vučića je 10 puta veća od…

Blic 07.04.2021
Srđan Bogosavljević, konsultant agencije Ipsos izjavio je da su istraživanja koja sprovodi ova firma ozbiljna i ponovio da je SNS stranka sa ubedljivo najvećom podrškom birača u našoj zemlji. - Mi se veoma lagodno osećamo sa tim podacima, - rekao… »

Bogosavljević: Istraživanja pouzdana, SNS fantastično organizovana stranka

N1 Info 07.04.2021
Srđan Bogosavljević konsultant agencije Ipsos izjavio je u emisiji Studio N1 Live da su istraživanja koja sprovodi ova firma ozbiljna i ponovio da je SNS stranka sa ubedljivo najvećom podrškom birača u našoj zemlji. "Mi se veoma lagodno osećamo sa… »

Slaba "vakcina" od antivaksera: Stranke koje se suprotstavljaju zvaničnim merama protiv korone imaju ograničen rezervoar…

Večernje novosti 07.04.2021
POSLEDNJE istraživanje koje je uradila agencija IPSOS pokazalo je, između ostalog, novi uzlet DjB koji je dostigao rejting od 4,4 odsto i jedina je opoziciona partija koja je mesecima stabilno iznad cenzusa. Ovaj pokret, koji je u jednom trenutku bio u… »

Đilas: Cela opozicija ima 42, a SNS 38 odsto podrške

Nova 05.04.2021
Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je danas da "celokupna" opozicija u Srbiji ima podršku 42 odsto, a Srpska napredna stranka (SNS) 38 odsto građana. Komentarišući danas objavljene rejtinge stranaka iz istraživanja… »

Kome najviše veruju građani Srbije: Predsednik Vučić i SNS najveći stub poverenja

Srbija danas 05.04.2021
Građani Srbije najviše veruju predsedniku Vučiću, a kada bi sutra bili izbori najviše glasova osvojio bi SNS. Kada bi izbori bili održani ovih dana, 58 odsto glasova osvojila bi Srpska napredna stranka čiji je lider Aleksandar Vučić, pokazalo je… »

Pokazalo istraživanje: 58 odsto glasova za SNS

B92 05.04.2021
Kada bi izbori bili održani ovih dana, 58 odsto glasova osvojila bi Srpska napredna stranka, pokazalo je istraživanje koje je sproveo Ipsos. Rezultati su pokazali da bi za SPS Ivice Dačića glasalo 7,2 odsto opredeljenih građana, prenose mediji. Dosta… »

Vesti dana »