Iran

Sirija bez prava glasa zbog upotrebe hemijskog naoružanja

RTV pre 10 minuta
HAG - Siriji je danas oduzeto prava glasa u Orgnizaciji za zabranu hemijskog naoružanja (OPCW) nakon što su stručnjaci te organizacije utvrdili da su njene snage više puta koristile otrovni gas tokom građanskog rata. Većina država članica koje su… »

Selaković: Srbija podržava iranski nuklearni sporazum

Danas pre 4 minuta
Ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković je rekao da su osnosi Srbije i Irana na visokom nivou, te da Srbija podržava nuklearni sporazum Irana i velikih sila. „Dve države, Srbija i Iran, su dve prijateljske države koje imaju veoma dobre… »

"Bez prava glasa"

B92 pre 4 minuta
Siriji je oduzeto prava glasa u Orgnizaciji za zabranu hemijskog naoružanja, nakon što su stručnjaci utvrdili da su njene snage više puta koristile otrovni gas. Većina država članica koje su danas glasale u OPCW podržale su odluku o hitnom… »

Selaković: Zahvalni Iranu što ne priznaje separatizam Prištine

RTV pre 1 sat
TEHERAN - Iran i Srbija imaju veoma dobre političke odnose koje treba preneti i na polje ekonomske saradnje, ocenio je intervjuu za državnu novinsku agenciju IRNA, ministar spoljnih poslova Nikola Selaković i najavio da Memorandumom o razumevanju koji… »

Selaković: Srbija planira da od oktobra proizvodi Sinofarm vakcinu

Nedeljnik pre 34 minuta
SOPA Images / ddp USA / Profimedia (Beta) -Srbija planira da od oktobra pokrene proizvodnju vakcine protiv koronavirusa kineske kompanije Sinofarm, najavio je ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković. „Pre četiri dana u Beogradu smo započeli… »

Posle Sputnik v, Srbija počinje proizvodnju još jedne vakcine

BizLife pre 45 minuta
„Pre četiri dana u Beogradu smo započeli proizvodnju ruske vakcine protiv koronavirusa. To planiramo da uradimo i sa našim kineskim partnerima i nadam se da ćemo od sredine oktobra ove godine započeti proizvodnju kineske vakcine Sinofarm“, rekao… »

Selaković: Zahvalni smo Iranu što ne priznaje separatizam Prištine

Vesti online pre 34 minuta
Iran i Srbija imaju veoma dobre političke odnose koje treba preneti i na polje ekonomske saradnje, ocenio je intervjuu za državnu novinsku agenciju IRNA, ministar spoljnih poslova Nikola Selakovic i najavio da Memorandumom o razumevanju koji potpisao sa… »

SAD odbile

B92 pre 52 minuta
Sjedinjene Američke Države smatraju međusirijske pregovore u Ženevi pod pokroviteljstvom Ujedinjenih nacija boljim načinom rešavanja konflikta u Siriji . One ne planiraju da kao posmatrači učestvuju na sastanku u Astanskom formatu (Rusija, Iran… »

Amerika odbila da učestvuju u Astanskom procesu o Siriji

Sputnik pre 1 sat
Sjedinjene Američke Države smatraju međusirijske pregovore u Ženevi pod pokroviteljstvom Ujedinjenih nacija boljim načinom rešavanja konflikta u Siriji i ne planiraju da kao posmatrači učestvuju na sastanku u Astanskom formatu (Rusija, Iran… »

Selaković: Srbija planira da od oktobra proizvodi Sinofarm vakcinu

N1 Info pre 1 sat
Srbija planira da od oktobra pokrene proizvodnju vakcine protiv koronavirusa kineske kompanije Sinofarm, najavio je ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković. „Pre četiri dana u Beogradu smo započeli proizvodnju ruske vakcine protiv… »

Vesti dana »