Iran - vesti

(Video) Američki senator: Tramp u maju povlači SAD iz iranskog sporazuma

Kurir pre 3 sata
Republikanski senator Bob Korker, predsedavajući Komiteta za spoljne poslove američkog Senata, izjavio je da očekuje da predsednik Donald Trump u maju povuče SAD iz nuklearnog sporazuma s Iranom.
"Iranski sporazum biće još jedna tema koja stiže u maju i za sada ne deluje da će biti produžen. Mislim da će se predsednik verovatno povući iz njega, ukoliko se moje, naše evropske kolege zaista ne dogovore sa nama o okvirima... »

Skandalozno otkriće: Tramp od kralja Salmana tražio 4 milijardi dolara za nastavak rušenja Asada!

Srbija danas pre 2 sata
Ali to nije sve...
Američki vojni list "Stars and Stripes" objavio je juče zanimljivo otkriće - naime, navode kako je američki predsednik Donald Tramp u telefonskom razgovoru od saudijskog kralja Salmana tražio 4 milijarde američkih dolara za "ostvarenje ciljeva u Siriji". Navodi se kako... »

Američki senator: Tramp u maju povlači SAD iz iranskog sporazuma

Sputnik pre 3 sata
Republikanski senator Bob Korker, predsedavajući Komiteta za spoljne poslove američkog Senata, izjavio je da očekuje da predsednik Donald Tramp u maju povuče SAD iz nuklearnog sporazuma s Iranom.
„Iranski sporazum biće još jedna tema koja stiže u maju i zasad ne deluje da će biti produžen. Mislim da će se predsednik verovatno povući iz njega, ukoliko se naše evropske kolege zaista ne dogovore sa nama o okvirima sporazuma.... »

Američki senator: Tramp u maju povlači SAD iz iranskog sporazuma

Srbija danas pre 4 sata
Ukoliko se evropske kolege ne dogovore sa nama o okvirima sporazuma, navodi senator
Republikanski senator Bob Korker, predsedavajući Komiteta za spoljne poslove američkog Senata, izjavio je da očekuje da predsednik Donald Trump u maju povuče SAD iz nuklearnog sporazuma s Iranom. - Iranski sporazum biće još jedna... »

SAD sa evropskim saveznicima o zameni za nuklearni sporazum sa Iranom

Glas Amerike pre 5 sati
Sjedinjene Države i evropske sile pregovaraju o mogućem "zamenskom" sporazumu za nuklearni pakt sa Iranom, koji bi se bavio iranskim razvojem balističkih raketa u bliskoistočnom konfliktu, rekao je američki diplomata. Američki izaslanik Brajan Huk rekao je da je sa saveznicima imao "vrlo dobre"... »

Iran protiv svakog ometanja nuklearnog sporazuma

Al Jazeera pre 12 sati
Teheran neće prihvatiti nikakve izmjene koje bi ograničile efekte iranskog nuklearnog sporazuma.
Teheran neće prihvatiti nikakve izmjene koje bi ograničile efekte iranskog nuklearnog sporazuma, rekao je predsjednik iranskog Vrhovnog vijeća za nacionalnu sigurnost, admiral Ali Shamkhani, dok Sjedinjene Američke Države i... »

ILNA: Uhapšen bivši potpredsednik Irana

Blic pre 19 sati
Iranska policija uhapsila je bivšeg potpredsednika te zemlje i bliskog saveznika bivšeg predsednika Mahmuda Ahmadinežada, javila je agencija ILNA. Pozivajući se na kancelariju tužilaštva u Teheranu, agencija navodi da je "radi istrage" uhapšen Esfandiar Rahim Mašei, ne iznoseći detalje. Mašei je u... »

Iran protiv svakog ometanja nuklearnog sporazuma

Slobodna Evropa pre 23 sata
Teheran neće prihvatiti nikakve izmjene koje bi ograničile efekte iranskog nuklearnog sporazuma, rekao je u subotu predsjednik iranskog Vrhovnog savjeta za nacionalnu bezbjednost, admiral Ali Šamkani, dok Sjedinjene Države i Evropljani traže način da od Irana dobiju dodatne garancije. "Nećemo... »

Iran protiv izmena nuklearnog sporazuma

N1 Info pre 1 dan
Teheran neće prihvatiti nikakve izmene koje bi ograničile efekte iranskog nuklearnog sporazuma, rekao je predsednik iranskog Vrhovnog saveta za nacionalnu bezbednost, admiral Ali Šamkani, dok SAD i Evropljani traže način da od Irana dobiju dodatne garancije.
"Nećemo prihvatiti nikakve izmene, nikakve interpretacije ili nove mere ograničavanja", rekao je Šamkani. On je upozorio Evropljane "protiv pokušaja da igraju istu igru kao i Amerikanci". "Raketni program Irana, koji je... »

Iran protiv svakog ometanja nuklearnog sporazuma

B92 pre 1 dan
Teheran -- Teheran neće prihvatiti nikakve izmene koje bi ograničile efekte iranskog nuklearnog sporazuma.
To je rekao predsednik iranskog Vrhovnog saveta za nacionalnu bezbednost, admiral Ali Šamkani, dok SAD i Evropljani traže način da od Irana dobiju dodatne garancije. "Nećemo prihvatiti nikakve izmene, nikakve interpretacije ili... »

Rusija broji glasove – 73,9 odsto za Putina

RTS  pre 28 minuta  još 48 povezanih

Stari grad, ponavljanje izbora na četiri biračka mesta

RTS  pre 28 minuta  još 15 povezanih

Vučić potvrdio da se nalazi u SAD

RTS  pre 1 sat  još 12 povezanih

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger dobili sina!

Svet plus  pre 7 sati  još 10 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.