Jelena Janković

Zima stiže, a životinjama iz Centra za mešance u Kotežu je potrebna pomoć VIDEO

B92 25.11.2020
U Centru za mešance nalazi se oko 20 pasa i 8 mačaka, a Jelena Janković iz Centra navodi da su im potrebni ćebići, peškiri i ležaljke odnosno krevetići za pse. "Ne mora da bude novo, samo je bitno da bude čisto", kaže Jelena, dodajući da u… »

Janković uskoro nova-stara poverenica

Danas 24.11.2020
Iako civilni sektor tvrdi da je izbor Poverenika za zaštitu ravnopravnosti netransparentan, jedini predlog Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo za tu funkciju je doskorašnja poverenica Odbor za ustavna pitanja i zakonodavstvo Skupštine Srbije… »

Dosadašnja poverenica Brankica Janković jedina kandidatkinja za poverenika za zaštitu ravnopravnosti

Insajder 23.11.2020
Odbor za ustavna pitanja i zakonodavstvo usvojio je predlog da Brankica Janković bude kandidat za Poverenika za zaštitu ravnopravnosti, a Predlog odluke biće upućen Skupštini po hitnom postupku. Janković je na ovoj funkciji bila i u prethodnom… »

Brankica Janković jedini kandidat za Poverenika za zaštitu ravnopravnosti

Blic 23.11.2020
Brankica Janković danas je razgovarala sa članovima Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo Skupštine Srbije kao jedini kandidat za izbor Poverenika za zaštitu ravnopravnosti. Da će Janković ponovo biti kandidat za ovu funkciju, nedavno je objavio… »

Brankica Janković jedini kandidat za Poverenika

N1 Info 23.11.2020
Odbor Skupštine Srbije za ustavna pitanja i zakonodavstvo izabrao je Brankicu Janković za kandidatkinju za poverenicu za zaštitu ravnopravnosti, koja je i do sada vršila tu dužnost. Odbor je izglasao i da se predlog odluke po hitnom postupku uputi… »

Brankica Janković jedina kandidatkinja za poverenicu

Nova 23.11.2020
Odbor za ustavna pitanja i zakonodavstvo Skupštine Srbije obavio je danas razgovor sa jedinim kandidatom za izbor Poverenika za zaštitu ravnopravnosti, Brankicom Janković, koju je na tu funkciju predložila poslanička grupa "Aleksandar Vučić - za… »

Brankica Janković jedini kandidat za Poverenicu za zaštitu ravnopravnosti

Novi magazin 23.11.2020
Odbor za ustavna pitanja i zakonodavstvo odlučio je danas da kao jedinog kandidata za Poverenika za zaštitu ravnopravnosti predloži Brankicu Janković, koja je taj posao radila i u prethodnom mandatu. Na sednici Odbora rečeno je da je Brankicu… »

Janković jedini kandidat za Poverenika za zaštitu ravnopravnosti

RTV 23.11.2020
BEOGRAD - Jedina kandidatkinja za Poverenicu za zaštitu ravnopravnosti je Brankica Janković, koja je i do sada vršila tu dužnost, objavljeno je danas na sednici Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo. Nju je predložila poslanička grupa… »

Brankica Janković jedini kandidat za Poverenika za ravnopravnost

Dnevnik 23.11.2020
BEOGRAD: Odbor za ustavna pitanja i zakonodavstvo Skupštine Srbije obavio je danas razgovor sa jedinim kandidatom za izbor Poverenika za zaštitu ravnopravnosti, Brankicom Janković, koju je na tu funkciju predložila poslanička grupa "Aleksandar… »

U srce će vas dirnuti novi potez Ane Ivanović

Alo 16.11.2020
Program UNICEF-a za podršku prevremeno rođenim bebama odvija se u okviru programa saradnje s Ministarstvom zdravlja. Svetski dan prevremeno rođene dece, 17. novembar, ove godine će biti obeležen na poseban način. UNICEF u Srbiji pokreće veliku… »

Vesti dana »